מחפש אוזניות איכותיות להריסה במוד קוואדרופוני

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
dany75 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים וסליחה על הכותרת ההזויה. :D :D

אחרי כמה תיקונים ומחקר מעמיק המגבר הקוודרופוני שלי חזר לנגן צלילים עמוקים וחמים ואני רוצים להרכיב סט אוזניות

תואם.יש לו יציאות אוזניות אחורית וקדמית - הווה אומר כפולה.

מעין סטריאו כפול.קדמי הבס מודגש יותר אחורי הטרבל מודגש יותר

חשבתי להרכיב סט בתוך סט

אוזניות כפתור בתוך אוזניות קשת.אבל פה הבעיה.כמה להשקיע על הקשת כי את אלה אני הולך להרוס.

אני מתכוון לשתול את הכפתור בתוך הכריות של הקשת ואני עדיין לא יודע איך לעשות את זה.

ואיזה סט כדאי?? כמה רצוי להשקיע במשהו שמיועד לניסוי?

אני יודע שיש מ 300 שקל ועד 1000 (כן כן גם עד 10000 לכמה משוגעים פה אבל לא להסחף בבקשה :lol: )

עצות מבעלי ניסיון במודים יתקבלו בברכה.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

איזה דגם המגבר שלך? אתה מודע לזה שמגבר כזה פועל בארבע ערוצים נפרדים, לא בסטריאו כפול כן? אני לא מומחה בעניין, זה רק מקריאה קצרה.... אתה גם צריך מדיה שהוקלטה בצורה כזו וזה נראה לי יותר נדיר מהמקבילה של ימינו בצורת SACD\DVD-A.

חוץ מזה, להשחיל אוזניות כפתור בתוך פדים של אוזנייות פול סייז...? לא יודע אם לבכות או לצחוק.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

במקרה נתקלתי היוםבת'ראד הזה . מסתבר שAKG עשו אוזניות קוואדרופוניות אמיתיות פעם כך שאתה לא צריך להתעסק עם כל מיני מודים משונים ומצחיקים... אבל שיהיה בהצלחה אם תחליט להשיג אותן חח.

dany75 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

איפה אפשר להשיג אותן??

אם אתם רוצים אז אני אספר את כל התאוריה שלי מההתחלה.בעיקרון הסאונד הקוואדרופוני מת איפהשהו בשנות ה 70.
אבל אני התעקשתי לתקן את המגבר האהוב שלי בגלל הכניסות המרובעות שלו כדי לחבר אותו לכרטיסי קול (!!!!) 4 ערוצים.שיהיה לי בקרה מהמחשב על 4 רמקולים.כלומר לאחד טכנולוגיה מתה עם טכנולוגיה חיה ובועטת.היום אני גאה להכריז (עם קרדיט ענק לדודו חבר הפורום ).

אחרי בדיקות מעמיקות אכן אפשר לשלוט בערוצים קדמיים ואחוריים דרך בקרת הכרטיס קול המובנה בלוח אם.והמגבר מתפקד כמו 4 רמקולים מוגברים.

הגברה ובלנס נעשים דרך המחשב

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”