סיוע בהגדרת גרסאת XBMC החדשה
היי,
אני בטוח שנשאלו מאות שאלות בנושא אבל עדיין אחרי מעבר על חלק מהמדריכים לא מצאתי פתרון.
התקנתי את גרסאת XBMC החדשה, אני מעוניין להשאיר את ממשק המשתמש באנגלית אבל לאפשר לו לקרא תרגומים בעברית, לצערי אינני מצליח לעשות זאת.
כל המדריכים הם על הגרסה הישנה, כאשר אני מנסה לקחת את קבצי הפונטים על פי המדריכים הישנים ולשים בגרסה החדשה זה כמובן לא מתאים היות והסקינים שונים שלא לדבר על מיקומי ושמות התיקיות.
האם מישהו מכם יכול לסייע לי עם הסבר או קישור כיצד יש להגדיר את גרסאת XBMC החדשה שתוכל לקראת תרגומים בעברית?
אני בטוח שנשאלו מאות שאלות בנושא אבל עדיין אחרי מעבר על חלק מהמדריכים לא מצאתי פתרון.
התקנתי את גרסאת XBMC החדשה, אני מעוניין להשאיר את ממשק המשתמש באנגלית אבל לאפשר לו לקרא תרגומים בעברית, לצערי אינני מצליח לעשות זאת.
כל המדריכים הם על הגרסה הישנה, כאשר אני מנסה לקחת את קבצי הפונטים על פי המדריכים הישנים ולשים בגרסה החדשה זה כמובן לא מתאים היות והסקינים שונים שלא לדבר על מיקומי ושמות התיקיות.
האם מישהו מכם יכול לסייע לי עם הסבר או קישור כיצד יש להגדיר את גרסאת XBMC החדשה שתוכל לקראת תרגומים בעברית?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני אתמול החלטתי לעבור מMEDIAPORTAL וXBMC ויצא לי גם להתעסק בזה
אני לעומתך כן משתמש בממשק בעברית, אבל הפתרון הוא זהה גם אם תבחר ממשק באנגלית
Please follow these instructions:
Make sure your xbmc is not running.
Open your media\fonts folder under the main xbmc folder. There you should find arial.ttf and teletext.ttf. Rename arial.ttf to arial.ttf.bak for backup purposes, we will not be using this font again.
Copy the fonts arial.ttf and arialuni.ttf to your media/fonts folder.
The fonts can be found in your windows\fonts folder or you can download them here.
start xbmc and navigate to the settings/appearance screen.
Choose Arial as the font instead of the Default font selected.
Navigate to settings/video and choose arialuni.ttf under for the subtitles font.
אני אתרגם לצורך ספקות:
1. וודא שהתוכנה אינה פועלת
2. בתיקיה הראשית של התוכנה פתח את הנתיב "media\fonts" שם תמצא קובץ ושמו "arial.ttf" , ערוך את שמו והוסף לו סיומת .bak כדי לגבות את התהליך.
3. פתח את לוח הבקרה - גופנים, והעתק את 2 הקבצים הבאים: 1. arial.ttf והקובץ השני 2. arialuni.ttf
הדבק אותם בתיקיה media\fonts בה היית מקודם
4. הפעל את התוכנה, לך להגדרות - מראה, בחר את הגופן אריאל (במקרה שלך אתה לא חייב כי אתה משתמש בממשק אנגלי)
5. לך להגדרות - וידאו - ובגופן של הכתוביות תבחר את הגופן arialuni.ttf
מקווה שעזרתי, אגב תוכנה מעולה ! בהצלחה
אני לעומתך כן משתמש בממשק בעברית, אבל הפתרון הוא זהה גם אם תבחר ממשק באנגלית
Please follow these instructions:
Make sure your xbmc is not running.
Open your media\fonts folder under the main xbmc folder. There you should find arial.ttf and teletext.ttf. Rename arial.ttf to arial.ttf.bak for backup purposes, we will not be using this font again.
Copy the fonts arial.ttf and arialuni.ttf to your media/fonts folder.
The fonts can be found in your windows\fonts folder or you can download them here.
start xbmc and navigate to the settings/appearance screen.
Choose Arial as the font instead of the Default font selected.
Navigate to settings/video and choose arialuni.ttf under for the subtitles font.
אני אתרגם לצורך ספקות:
1. וודא שהתוכנה אינה פועלת
2. בתיקיה הראשית של התוכנה פתח את הנתיב "media\fonts" שם תמצא קובץ ושמו "arial.ttf" , ערוך את שמו והוסף לו סיומת .bak כדי לגבות את התהליך.
3. פתח את לוח הבקרה - גופנים, והעתק את 2 הקבצים הבאים: 1. arial.ttf והקובץ השני 2. arialuni.ttf
הדבק אותם בתיקיה media\fonts בה היית מקודם
4. הפעל את התוכנה, לך להגדרות - מראה, בחר את הגופן אריאל (במקרה שלך אתה לא חייב כי אתה משתמש בממשק אנגלי)
5. לך להגדרות - וידאו - ובגופן של הכתוביות תבחר את הגופן arialuni.ttf
מקווה שעזרתי, אגב תוכנה מעולה ! בהצלחה