חיבור מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים לטלוויזיה LG
שלום,
אני מנסה כבר מספר ימים לעלות על השגיאה שלי,
אני לא מצליח לחבר מערכת 5.1 ערוצים של SANSUI לטלוויזיה שלי,לחבר שלי גם יש אותה מערכת ואני לא מצליח למצוא היכן טעיתי
הדגם של הטלוויזיה הוא: 32lg32r
אשמח לקבל הכוונה כיצד מחברים ולאיפה
בנוסף כשהטלוויזיה מחוברת מהמחשב אז הווליום מתחלש ומתחזק בלי שום סיבה... מישהו מכיר את התופעה?
אני מנסה כבר מספר ימים לעלות על השגיאה שלי,
אני לא מצליח לחבר מערכת 5.1 ערוצים של SANSUI לטלוויזיה שלי,לחבר שלי גם יש אותה מערכת ואני לא מצליח למצוא היכן טעיתי
הדגם של הטלוויזיה הוא: 32lg32r
אשמח לקבל הכוונה כיצד מחברים ולאיפה
בנוסף כשהטלוויזיה מחוברת מהמחשב אז הווליום מתחלש ומתחזק בלי שום סיבה... מישהו מכיר את התופעה?
ברוך הבא,
אתה יכול להעלות תמונות או לתת לינק לתמונות שמראות את החיבורים שיש במערכת?
מה אתה רוצה להשיג?
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה חיבור וידאו מהמערכת שלך למסך כך שתוכל לראות DVD .את זה תוכל להשיג באמצעות חיבור HDMI או קומפוננט מהמערכת למסך.
ארז
אתה יכול להעלות תמונות או לתת לינק לתמונות שמראות את החיבורים שיש במערכת?
מה אתה רוצה להשיג?
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה חיבור וידאו מהמערכת שלך למסך כך שתוכל לראות DVD .את זה תוכל להשיג באמצעות חיבור HDMI או קומפוננט מהמערכת למסך.
ארז
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תחבר עם כבל AUDIO (אדום לבן) מהיציאת VARIABLE AUDIO OUT של המסך לכניסהת AUDIO L R של המערכת.
מה שכן, לא בטוח שתוכל לשמוע את הסאונד של המחשב דרך יציאת טלויזיה, לא זכור לי שהמסך מבצע DOWN MIX ליציאה אנלוגית.
שווה לבדוק.
אם לא שומעים, הדרך היחידה הוא דרך מפצל אודיו שאליו יתחבר המחשב בחיבור PL סטיראו ל RCA והממיר באודיו RCA.
מה שכן, לא בטוח שתוכל לשמוע את הסאונד של המחשב דרך יציאת טלויזיה, לא זכור לי שהמסך מבצע DOWN MIX ליציאה אנלוגית.
שווה לבדוק.
אם לא שומעים, הדרך היחידה הוא דרך מפצל אודיו שאליו יתחבר המחשב בחיבור PL סטיראו ל RCA והממיר באודיו RCA.
יש לי DVD שאני רוצה גם לחבר לטלוויזיה...ארז_וחני כתב:המערכת שלך לא כוללת DVD , נכון?
אם זה נכון אז בשביל מה אתה רוצה לחבר אותה למסך?
אני לא רואה כניסת אודיו דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית). יש אולי עוד חיבורים שאינם בתמונות?
ארז...
מניסיון העבר האופציה הראשונה לא מאפשרת שמיעה... (לא שומעים כלום)JEXY כתב:תחבר עם כבל AUDIO (אדום לבן) מהיציאת VARIABLE AUDIO OUT של המסך לכניסהת AUDIO L R של המערכת.
שווה לבדוק.
אם לא שומעים, הדרך היחידה הוא דרך מפצל אודיו שאליו יתחבר המחשב בחיבור PL סטיראו ל RCA והממיר באודיו RCA....
בנוגע לאפשרות השנייה
אפשר תרגום?
בוא נעשה סדר:
- את ה DVD חבר למסך באמצעות חיבור קומפוננט (חיבור וידאו בלבד. כבל 3 צבעים - אדום, כחול, ירוק).
את האודיו של ה DVD חבר למערכת באמצעות סט החיבורים השמאלי ב DVD לחיבורי 5.1 CH INPUT במערכת.
זה בהנחה שיש לך 2 רמקולים קדמיים , 2 רמקולים אחוריים, רמקול סנטר ורמקול סאב.
יש לך רק עוד כניסת אודיו אחת למערכת - זוג RCA מתחת ל 5.1 CH INPUT .
בהנחה שאפשר לחבר למערכת לשתי סוג הכניסות הנ"ל ולשמוע כל פען לפי בחירה, אז תוכל לחבר לכניסה הזאת עוד מכשיר אחד.
היות ואתה רוצה לחבר גם את הממיר וגם את המחשב, תצטרך לקנות ממתג אודיו.
מציע לך לפני כן לבדוק שהסידור הזה בכלל עובד.
ארז
- את ה DVD חבר למסך באמצעות חיבור קומפוננט (חיבור וידאו בלבד. כבל 3 צבעים - אדום, כחול, ירוק).
את האודיו של ה DVD חבר למערכת באמצעות סט החיבורים השמאלי ב DVD לחיבורי 5.1 CH INPUT במערכת.
זה בהנחה שיש לך 2 רמקולים קדמיים , 2 רמקולים אחוריים, רמקול סנטר ורמקול סאב.
יש לך רק עוד כניסת אודיו אחת למערכת - זוג RCA מתחת ל 5.1 CH INPUT .
בהנחה שאפשר לחבר למערכת לשתי סוג הכניסות הנ"ל ולשמוע כל פען לפי בחירה, אז תוכל לחבר לכניסה הזאת עוד מכשיר אחד.
היות ואתה רוצה לחבר גם את הממיר וגם את המחשב, תצטרך לקנות ממתג אודיו.
מציע לך לפני כן לבדוק שהסידור הזה בכלל עובד.
ארז
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כבל אודיו פשוט (אדום \ לבן) כמו שמחובר מהאודיו של הממיר למסך.cubes כתב:איזה סוג כבל לחבר?JEXY כתב:החיבורים של המערכת יושבים על תיבת הסאב.cubes כתב:חסר לי רק רמקול סאב... זה ישפיע על החיבור?...
מהDVD תחבר כבל מהיציאת SW לכניסת SUB במערכת......
JEXY כתב:תחבר עם כבל AUDIO (אדום לבן) מהיציאת VARIABLE AUDIO OUT של המסך לכניסהת AUDIO L R של המערכת.
שווה לבדוק.
אם לא שומעים, הדרך היחידה הוא דרך מפצל אודיו שאליו יתחבר המחשב בחיבור PL סטיראו ל RCA והממיר באודיו RCA....
עשיתיה שאמרת וחיברתי ל VARIABLE AUDIO OUT
הבעיה היא שאני שומע רק באסים ורעשי רקע והמילים נשמעות בצורה נורא עמומה וחלשה...
איפסתי את ההגדרות של המערכת... וזה עדיין קורה בשל החיבור...
כיצד אני יכול לפתור זאת?
בנוסף כשהמערכת נמצאת על MODE 5.1 לא שומעים כלום, אז אני העברתי לMODE של 2.1 / 6CH