בקשר ל- MCE Buddy + MCE 7
שלום,
הורדתי את התוכנה המעולה MCE Buddy, והגדרתי אותה שתמיר את ההקלטות והכל ל- AVI, עכשיו כשאני מקליט תוכנית ב- MCE 7 אני לא רואה את התוכניות המוקלטות... יש לזה פורמט מיוחד? מה אפשר לעשות בנידון בכדי שהוא יקליט לי את התוכנית ועדיין ימיר אותה ויציג אותה ב- MCE של Windows 7?
השאלה לגבי Media Center 7 היא כזאת:
יש לי את התוכנה MyMovies ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התקציר של הסרט באופן אוטומטי בעברית, אולי אפשר לעדכן איזה שרת שממנו הוא לוקח את התקצירים או משהו.. זה מעצבן שהתקציר באנגלית..
תודה רבה לכל העוזרים!
בברכה,
ניר ישראל חן.
הורדתי את התוכנה המעולה MCE Buddy, והגדרתי אותה שתמיר את ההקלטות והכל ל- AVI, עכשיו כשאני מקליט תוכנית ב- MCE 7 אני לא רואה את התוכניות המוקלטות... יש לזה פורמט מיוחד? מה אפשר לעשות בנידון בכדי שהוא יקליט לי את התוכנית ועדיין ימיר אותה ויציג אותה ב- MCE של Windows 7?
השאלה לגבי Media Center 7 היא כזאת:
יש לי את התוכנה MyMovies ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התקציר של הסרט באופן אוטומטי בעברית, אולי אפשר לעדכן איזה שרת שממנו הוא לוקח את התקצירים או משהו.. זה מעצבן שהתקציר באנגלית..
תודה רבה לכל העוזרים!
בברכה,
ניר ישראל חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
התוכניות המוקלטות נמצאות בד"כ ב-C:\Users\Public\Recorded TV והסיומת של קבצי ההקלטה היא WTV.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני לא בטוח שהבנת את השאלה, שיניתי דבר ראשון את המיקום ברירת מחדל..
לפני ששמתי את ה- MCE Buddy והוא לא עשה המרות יכולתי לראות א התוכניות המוקלטות.. עכשיו כשהוא ממיר את זה (לאותה תיקייה מקורית)
אני לא רואה את ההקלטות.. אני לא מבין מה לא בסדר..
לפני ששמתי את ה- MCE Buddy והוא לא עשה המרות יכולתי לראות א התוכניות המוקלטות.. עכשיו כשהוא ממיר את זה (לאותה תיקייה מקורית)
אני לא רואה את ההקלטות.. אני לא מבין מה לא בסדר..
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כי המדיה סנטר יראה לך רק קבצי WTV ולא קבצי AVI בתפריט ה-Recorded TV.
אתה צריך להגיע לתיקייה הזו דרך ה-Video Library ואז לצפות בקבצים הדחוסים עם סיומת AVI.
אתה צריך להגיע לתיקייה הזו דרך ה-Video Library ואז לצפות בקבצים הדחוסים עם סיומת AVI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"