PATRICIA BARBER בזאפה היום ומחר- רוצו לראות
וואו , חבל שלא ידעתי מקודם , אולי הייתי יכול למצוא דרך להגיע . איך זה שזה לא פורסם בכלל ? זמרים עלובים יחסית מקבלים יחס"צ שכולם יודעים , אחת כמוה באה בלי שיידעו ?!!!!
ממש חבל , ואני מאחל לכול אלו שכן יצליחו להגיע להנות , זה בהחלט שווה להגיע אליה
ממש חבל , ואני מאחל לכול אלו שכן יצליחו להגיע להנות , זה בהחלט שווה להגיע אליה
הייתי אתמול בזאפה הרצליה בהופעה של פטריציה ברבר.
מוסיקה מדהימה.
רק חבל שהיא כמעט ולא ביצעה שירה רובה ככלה של ההופעה היה בעיקר מוסיקה,לא שהיה רע רק ציפיתי לשמוע
אותה קצת יותר שרה,אני מאד אוהב את הקול שלה.
חוצמזה היה קצר מדי לטעמי.
מוסיקה מדהימה.
רק חבל שהיא כמעט ולא ביצעה שירה רובה ככלה של ההופעה היה בעיקר מוסיקה,לא שהיה רע רק ציפיתי לשמוע
אותה קצת יותר שרה,אני מאד אוהב את הקול שלה.
חוצמזה היה קצר מדי לטעמי.
רוני
אני מוצא את עצמי נקרע כל פעם מחדש שאומן שאני אוהב מופיע בזאפה תל אביב.
המקום נוראי בעיני להופעות במבנה שלו, בכך שאתה צריך לבוא שעתיים קודם בשביל לקבל מקום טוב ושיחייבו אותך לאכול במקום (האוכל ממש לא משהו).
המקום נוראי בעיני להופעות במבנה שלו, בכך שאתה צריך לבוא שעתיים קודם בשביל לקבל מקום טוב ושיחייבו אותך לאכול במקום (האוכל ממש לא משהו).
נערך לאחרונה על ידי Nissim ב 06/03/2010 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסכים אם כל מילה חוץ מאשר לגביי האוכל-sam22 כתב:מסכים
המקום כמקום להופעה לדעתי נהדר
האינטימיות הזו יש בה משהו כיפי
אבל הקטע של האכול - מעצבן
על אחת כמה וכמה שהאוכל בינוני מינוס מינוס מינוס...
האוכל רע רע מינוס מינוס מינוס
רוני
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
באמת נודע לי במקרה על ההופעה כשחיכיתי לבן שיסיים בצופים שמעתי את דני קרפל בחצי אוזן ואז בטירוף חיפשתי פרטים וברגע האחרון רכשתי כרטיסים.
כפי שנאמר קודם ההופעה היתה מהנה למדי אבל היא שרה פחות ממה שציפיתי... אפילו אשתי שלא ידועה בחיבתה לג'אז נהנתה ובמיוחד מהגירסא הנהדרת שלה ל- BLACK MAGIC WOMEN
כן ירבו...
כפי שנאמר קודם ההופעה היתה מהנה למדי אבל היא שרה פחות ממה שציפיתי... אפילו אשתי שלא ידועה בחיבתה לג'אז נהנתה ובמיוחד מהגירסא הנהדרת שלה ל- BLACK MAGIC WOMEN
כן ירבו...