שירות לקוחות אורנג' - לשמוע ולא להאמין...
מדהים, אחד לאחד מזכיר לי שיחות עם החברה הזו. אין לי ספק שזו אחת החברות עם השירות הגרוע בישראל בכל מה שנוגע למערכת החשבוניות ובכל מה שנוגע לזיכויים.
זו גם חברה שהנציגים שלה כנראה עוברים הכשרה להיות עקשנים, לא גמישים ועושים הכל רק לא להעביר את הבעיה למעלה.
כמות הפעמים שהם חייבו אותי בחיוב שגוי והחזירו אותו ראטרואקטיבית אחרי חודש או חודשיים גדולה ממספר האצבעות בשתי הידיים, הם לא מכירים אף מנגנון של העברה בנקאית כמו אצל חברות אחרות והם בחיים לא שמעו על המושג ריבית והצמדה.
כיום אני עדיין לקוח שלהם אבל זה רק בגלל שאני לקוח עסקי דרך החברה שבה אני עובד והטיפול בחשבוניות נעשה ע"י גורם מתאם מהחברה, ביום שאני עוזב את החברה, אני בורח מאורנג' כמו מאש.
ולכל מי שחושב לעצמו שזה ככה בכל החברות? אז צר לי, הייתי לקוח בכל החברות והמתחרים הכי טובים של אורנג' בשירות גרוע זה סלקום, הוט ונטוויז'ין, כל האחרים יודעים את העבודה בצורה הרבה יותר טובה ומקצועית.
זו גם חברה שהנציגים שלה כנראה עוברים הכשרה להיות עקשנים, לא גמישים ועושים הכל רק לא להעביר את הבעיה למעלה.
כמות הפעמים שהם חייבו אותי בחיוב שגוי והחזירו אותו ראטרואקטיבית אחרי חודש או חודשיים גדולה ממספר האצבעות בשתי הידיים, הם לא מכירים אף מנגנון של העברה בנקאית כמו אצל חברות אחרות והם בחיים לא שמעו על המושג ריבית והצמדה.
כיום אני עדיין לקוח שלהם אבל זה רק בגלל שאני לקוח עסקי דרך החברה שבה אני עובד והטיפול בחשבוניות נעשה ע"י גורם מתאם מהחברה, ביום שאני עוזב את החברה, אני בורח מאורנג' כמו מאש.
ולכל מי שחושב לעצמו שזה ככה בכל החברות? אז צר לי, הייתי לקוח בכל החברות והמתחרים הכי טובים של אורנג' בשירות גרוע זה סלקום, הוט ונטוויז'ין, כל האחרים יודעים את העבודה בצורה הרבה יותר טובה ומקצועית.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נכון - התחושה היא שבן דב החליט לפצות על הסכומים שהוא שילם איפה שהוא יכול, וזה בעיקר בשירות - גם המוקדים הטלפוניים וגם נקודות השירות ירדו מאוד ברמתן.dudib כתב:פעם הם היו טובים בשירות , מאז שהתחלפו שם הבעלים השירות מתחת לכל ביקורת....
למרות שהחזית שלי מול אורנג' שקטה בתקופה האחרונה, זה הזכיר לי לשיחות דיי זהות שהיו לי איתם.
ממש קשה לי להאמין שהכל זה "טעויות אנוש שקורות מדי פעם",
זה נראה יותר כמו שיטת מצליח והם לא החברה היחידה שמתנהגת כך.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לאבא שלי יש סיפור ארוך איתם כבר מעל לשנה עם טלפון שאי אפשר להשתמש בו (עד כדי כך שמוקצה לו מישהו מתלונות הציבור שלהם לטפל רק בו) הצעות הפיצוי שלהם עלובות (מוכנים להחליף את סוג הטלפון רק לאחד שכבר לא מיוצר או נמכר יותר למרות שהטלפון נקנה חדש ואי אפשר להשתמש בו .) ונאמר לו במפורש שלאחר שבן דב נהייה הבעלים אין יותר פיצוי .
ההצעות שלהם השתנו לאחר שהוגשה תביעה ופתאום אפשר היה לקבל דברים רק כדי שלא יגיע למשפט.
ההצעות שלהם השתנו לאחר שהוגשה תביעה ופתאום אפשר היה לקבל דברים רק כדי שלא יגיע למשפט.
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
עוד חודש ואני כבר לא שם
יש לי עוד חודש באורנג ואני בורח כי הם עם השרות הכי כי גרוע ולא עומדים בהסכמים ולא נותנים פתרונות הסיפור שלי איתם ארוך ולא בא לי להיכנס לזה כי אני מקבל עצבים
- sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: עוד חודש ואני כבר לא שם
אני מקווה בשבילך שזה באמת עוד חודש ולא פתאום יפתיעו אותך כמו שהיה לי.shahafkeren כתב:יש לי עוד חודש באורנג ואני בורח כי הם עם השרות הכי כי גרוע ולא עומדים בהסכמים ולא נותנים פתרונות הסיפור שלי איתם ארוך ולא בא לי להיכנס לזה כי אני מקבל עצבים...
כל שינוי שאתה עושה טלפונית מחייב אותך לעוד 3 שנים.
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
הם שלחו לי כבר לחדש ולא עניתי גם להחליף טלפונים גם לא עניתי לכלום אני מחכה ומחכה שהיגמר כבר הסיוט איתם