דרך איכותית לחבר נייד ל crt?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם לא קיימת לך כניסת S-video במסך אז אין דרך לחבר בצורה "איכותית". יש מחברים/מתאמים אם כניסת s-video ויציאת קומפוזיט (בננות) שזה מה שאתה צריך. בכל מקרה ההבדלים בין החיבורים במקרה שלך די זניחים.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חח כן ,פשוט אני רואה סרטי 720P בנייד ו ב 15.4 אינץ לא הכי הכי נוח ,מצד שני ברזולוציה של טלויזיצת ה CRT קטנה פי כמה מ HD אז סתם בזבוז מקום בנייד ,בכל מקרה מ VGA ל קומפוסיט יש כבל ? או שחייב מתאם מסויים ? הכוונה קופסה חיצונית?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

מתאם רגיל מ VGA ל קומפוסיט ב35 שקל שמוכרים ב KSP לא יספיק ? פעם אני השתמשתי ב S-VIDEO האמת
אבל VGA בכל זאת אכיותי יותר לא ? והעם יש כבל מ S-VIDEO לקןמפוסיט? כי אני הכנתי לבד פעם
אבל VGA בכל זאת אכיותי יותר לא ? והעם יש כבל מ S-VIDEO לקןמפוסיט? כי אני הכנתי לבד פעם
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

אז בשביל מה מוכרין כאלו ?
ומה לגבי s-video ל קומפוסיט? גם אין כבל או מתאם ? פשוט לזרוק 300 שקל על קופסה לא בה בחשבון שמדובר בטלויזיה CRT ישנה
ומה לגבי s-video ל קומפוסיט? גם אין כבל או מתאם ? פשוט לזרוק 300 שקל על קופסה לא בה בחשבון שמדובר בטלויזיה CRT ישנה
-
denis29
- חבר ותיק

ה CRT הוא 21 אינץ', אני יודע שלסרטים זה לא יהיה כזה נורה ,כבר אמרתי שפעם עבדתי ככה עם s-video ל composite במחשב הישן ,
השאלה בעקרון איך יראו כתוביות פה ? ומה הרזולוציה סתם לידע כללי ב טלויזיות CRT?
השאלה בעקרון איך יראו כתוביות פה ? ומה הרזולוציה סתם לידע כללי ב טלויזיות CRT?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
denis29,
ב-CRT שלך כנראה שיש 720X576 "פיקסלים". לדעתי עדיין עדיף לצפות בתכנים דרך מסך הנייד שלך מאשר במסך CRT בגודל 21 אינץ'. רק תכנים רגילים יוצגו בצורה חלקה יותר ב-CRT. את תכני ה-HD תשאיר לנייד....
ב-CRT שלך כנראה שיש 720X576 "פיקסלים". לדעתי עדיין עדיף לצפות בתכנים דרך מסך הנייד שלך מאשר במסך CRT בגודל 21 אינץ'. רק תכנים רגילים יוצגו בצורה חלקה יותר ב-CRT. את תכני ה-HD תשאיר לנייד....