החנות החדשה של איקאה בראשל"צ

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #1 

כידוע סוף סוף בשבוע הבא עומד להיפתח הסניף השני של איקאה בארץ אחרי סאגה משפטית ארוכה.

היתה היום "השכה רכה" של החנות למשפחות ומוזמנים שזכו ל-15% הנחה על כל החנות (למעט אוכל), ונפלו לידי 4 הזמנות.
החנות ממש ענקית בגודלה, ורואים שהוסקו מסקנות: עמישראל אוהב לאכול! שטח אוכל גדול מאוד. פלאפל ב-5 ש"ח...
מי שמכיר את איקאה נתניה ירגיש בבית LOOK & FEEL ממש אותו הדבר
מה שמוזר לי שפתחו את החנות די קרוב לחנות הראשונה, כל גוש דן שהיו נוסעים לנתניה, לא יגיעו לשם יותר, הם בטוח יפסידו לקוחות (לדעתי זה לא יתקזז עם לקוחות חדשים)

העמסנו תרמוס ב-24 ש"ח (אחרי הנחה) ויצאנו שבעים אך מרוצים

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

לנתניה יש גם הרבה מאיזור הצפון, ואת כל איזור השרון וחלק רב מאיזור המרכז. נראה לי שלרוב תושבי ת"א מהמרכז וצפונה, הדרך תהיה יותר מהירה לפולג מאשר לפלמחים.
לסניף בפלמחים יש את כל איזור השפלה והדרום, ולהם ליסוע אחרי יום עבודה, ואפילו בשישי עד לפולג זה סיפור, ושיש להם את זה יותר נגיש, הם יבואו יותר ולבטח יקנו יותר. יש גם לזכור את כל עניין ההובלה שנעשה יותר פשוט לתושבים ברחובות, יבנה, אפילו באר שבע ודרומה...

הבנתי שמסקנה נוספת שהסיקו בחנות החדשה זה שיש הרבה פתחי יציאה מהחנות, לעומת פולג שיש לעשות את כל הקילומטרג' המעייף מהכניסה עד היציאה, אפילו אם כל מה שרצית לקנות זה מלחיה קטנה. פה למדו לקחים ויש הרבה יותר יציאות מהמסלול (הגם שלבטח לקחו בחשבון שפתח יציאה נגיש יכול לעלות בפחות קניות)

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3 

לגבי הפתחים:
יש מדיניות לאיקאה העולמית שבשנתיים הראשונות לפתחית החנות קיצורי הדרך בחנות סגורים ורק העובדים יודעים עליהם ועוברים שם.
בחנות בראשל"צ קיבלו אישור מיוחד וכל הקיצורים פתוחים ומשולטים כבר מהיום הראשון.
בנתניה יש את אותם קיצורים וגם הם פתוחים מזמן (אני לא חושב שהם משולטים לכן מי שלא מכיר מפספס ועושה את כל ההליכה...)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

guyezra כתב:לגבי הפתחים:
יש מדיניות לאיקאה העולמית שבשנתיים הראשונות לפתחית החנות קיצורי הדרך בחנות סגורים ורק העובדים יודעים עליהם ועוברים שם.
בנתניה יש את אותם קיצורים וגם הם פתוחים מזמן (אני לא חושב שהם משולטים לכן מי שלא מכיר מפספס ועושה את כל ההליכה...)
...
הם לא משולטים - מניסיון 8) (נאלצתי לעשות את כל ההליכה...)

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #5 

:lol: :lol:
אנחנו היינו עוקבים אחרי העובדים ועוברים בפתחים מהפעם השנייה בחנות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73343
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #6 

guyezra כתב:לגבי הפתחים:
...
הייתי באיקאה פעם אחת - לא חזרתי בדיוק בגלל הסיבה הזו. לא חוזר לחנות שמחזיקה אותי כבן ערובה :roll:

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”