YES תאפשר התחברות עצמאית לשירות yesMAX TOTOAL :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בעקבות דו-שיח בין אתר Hometheater וחברת YES, אני שמח לבשר כי חברת YES שקלה שוב את המודל ובמיוחד לאור המצאותם של Early Adopters שהם לרוב, גם אנשים טכניים ומסוגלים לעשות את החיבור לבד, הם יאפשרו, החל מיום א' הקרוב, חיבור עצמאי של הממיר לרשת הביתית ואקטיבציה מרוחקת ע"מ להנות משירותי ה-VOD החדשים של החברה.
הודעה רשמית צפוייה לצאת בקרוב.
הודעה רשמית צפוייה לצאת בקרוב.
עדכון חשוב מyes
לאור פניות רבות שלכם ושאלות שעלו כאן בנוגע ללקוחות אשר בבעלותם ממיר yes MaxHD ומעוניינים להתקין את גרסת ה- VOD באופן עצמאי, החלטנו לבצע חשיבה נוספת בנושא.
כל הפרטים נמצאים בדף הפייסבוק שלנו:
http://www.facebook.com/yesMaxTOTAL
דעתכם חשובה לנו מאוד וחשוב לנו לשמוע ולקבל מכם פידבקים לאורך כל הדרך על מנת שנוכל להמשיך ולהעניק לכם את המוצר הטוב ביותר והמותאם ביותר לצורכיכם.
דעתכם חשובה לנו מאוד וחשוב לנו לשמוע ולקבל מכם פידבקים לאורך כל הדרך על מנת שנוכל להמשיך ולהעניק לכם את המוצר הטוב ביותר והמותאם ביותר לצורכיכם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בהחלט ראוי לברכה ולציון לשבח.
זה תמיד כיף לראות כשחברות קוראות באתר ומוכנות לשקול מחדש כאשר הן רואות שיש קבוצה מגובשת של אנשים שזקוקה לטיפול מעט שונה מאשר המשתמש הממוצע.
כל הכבוד וכן ירבו!
זה תמיד כיף לראות כשחברות קוראות באתר ומוכנות לשקול מחדש כאשר הן רואות שיש קבוצה מגובשת של אנשים שזקוקה לטיפול מעט שונה מאשר המשתמש הממוצע.
כל הכבוד וכן ירבו!
Re: עדכון חשוב מyes
עידכון 6:Gilad_yes כתב:לאור פניות רבות שלכם ושאלות שעלו כאן בנוגע ללקוחות אשר בבעלותם ממיר yes MaxHD ומעוניינים להתקין את גרסת ה- VOD באופן עצמאי, החלטנו לבצע חשיבה נוספת בנושא.
דעתכם חשובה לנו מאוד וחשוב לנו לשמוע ולקבל מכם פידבקים לאורך כל הדרך על מנת שנוכל להמשיך ולהעניק לכם את המוצר הטוב ביותר והמותאם ביותר לצורכיכם....
אני שמח מאוד שאתם קשובים "לצעקותינו" ושהתקבלה סוף-סןף החלטה חיובית אצלכם בנושא זה
כשהתקשרתי ב 10:00 בבוקר, נאמר לי שהנושא עדיין נמצא בבדיקה. עכשיו כשקראתי את החדשות, כמובן, שמיהרתי להתקשר שוב על מנת שיפתחו לי את האפשרות לצפייה בתכנים החינמים ב VOD (כל ה VOD עובד אצלי טוב מאוד למעט התכנים שניתנים בחינם). נאמר לי ע"י הנציג בשירות אצלכם שהוא לא מודע עדיין להחלטה הזאת. הוא הלך לברר ויחזור אלי עם התשובה (לעיתים אני טיפוס די נודניק
- oferlaor
- מנהל

osherov,
לפי מה שהבנתי ההחלטה רק נפלה ממש לפני כשעה, מה שאומר שצריך יהיה לעדכן את כל המנגנון ולהערך בהתאם. הם אמרו שזה יקח לכל היותר עד יום ראשון (סביר להניח שעוד לפני כן).
לפי מה שהבנתי ההחלטה רק נפלה ממש לפני כשעה, מה שאומר שצריך יהיה לעדכן את כל המנגנון ולהערך בהתאם. הם אמרו שזה יקח לכל היותר עד יום ראשון (סביר להניח שעוד לפני כן).
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בהחלט צעד נבון וחשוב.
מקרב אותי צעד נוסף להתחברות לשירות
מקרב אותי צעד נוסף להתחברות לשירות
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כל הכבוד
לפני כשעה השאירה לי הודעה טלפונית נציגה של YES
אותה נציגה איתה התווכחתי אתמול
ומסרה כי הדבר אכן אפשרי.
יפה מאוד
כל הכבוד לYES על ההקשה
כל הכבוד לאנשים כאן על ההתנהגות הצרכנית הנבונה
לפני כשעה השאירה לי הודעה טלפונית נציגה של YES
אותה נציגה איתה התווכחתי אתמול
ומסרה כי הדבר אכן אפשרי.
יפה מאוד
כל הכבוד לYES על ההקשה
כל הכבוד לאנשים כאן על ההתנהגות הצרכנית הנבונה
העם דורש..... כל מיני דברים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
העיקר שחזרו בם...avirokach כתב:כל הכבוד! הרווחתם כמה נקודות אצלי על הקשבה ללקוחות ופיתרון מהיר לבעיה! (למרות שהייתם מרויחים יותר אם הייתם חושבים על כך מלכתחילה)
...
כל הכבוד..
...
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עכשיו דיברתי עם אחת הנציגות שם היא בהתחלה אמרה מה פתאום לא שמעתי דבר כזה ושחייב להגי אליי טכנאי הביתה אבל אז היא אמרה שהיא תבדוק ואז שהיא חזרה אליי היא אמרה שזה אכן אפשרי וכבר התחילה לשאול אותי כמה מהירות יש לך ואיך אתה מחובר לאיזה חברה וכו' בקיצור זה עוד תוספת של 9.90 נראה לי שזה שווה ואפשר להתנתק מיזה מתי שרוצים זה העיקר ואת מי שזה מעניין החבילה שלי היא: הכוללת מקס פלוס מקס HD פלוס VOD ב- 279.90 שווה ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תפרסם את המחירים שלך פה:yakirbest כתב:ואת מי שזה מעניין החבילה שלי היא: הכוללת מקס פלוס מקס HD פלוס VOD ב- 279.90 שווה ?...
http://www.hometheater.co.il/vt105322.% ... %D7%AA-YES
זה המקום הנכון.
- oferlaor
- מנהל

nir11,
למה פחות חיובית?
אני חושב שהסברתי היטב את העמדה שלהם ואת העובדה שהם לא רצו לעשות מקרה מיוחד למומחים ומקרה אחר לפחות מומחים.
לשמחתי הם מאפשרים למומחים בכ"ז להפעיל שכל. אני חושב שהם מרוויחים כאן מכל הכיוונים ואין להם מה להפסיד (מקרה הכי גרוע, מזמינים טכנאי...).
למה פחות חיובית?
אני חושב שהסברתי היטב את העמדה שלהם ואת העובדה שהם לא רצו לעשות מקרה מיוחד למומחים ומקרה אחר לפחות מומחים.
לשמחתי הם מאפשרים למומחים בכ"ז להפעיל שכל. אני חושב שהם מרוויחים כאן מכל הכיוונים ואין להם מה להפסיד (מקרה הכי גרוע, מזמינים טכנאי...).