האם iPhone שנרכש לא דרך חברות הסלולר ינעל בהתחברות ל iTunes?
שבוע שעבר הלכתי לאורנג' לרכוש IPHONE 32Gs, כוונתי הייתה פשוט לרכוש את המכשיר ללא פתיחת מנוי(יש לי מנוי באורנג') ואז התברר לי שזה בלתי אפשרי ואני חייב או לשדרג את המכשיר שברשותי או לקנות מכשיר עם קו חדש, שתי האופציות לא מתקבלות על הדעת, קו חדש אני לא אעשה כי אין לי שום צורך בזה אני בקושי משתמש בישן, ושידרוג אני בחיים לא אבצע כי הם דורשים שאני אחזיר את המכשיר שברשותי וגם אמשיך לשלם עליו שזה בערך כמו שאני אקנה טלויזיה לסלון ב36 תשלומים ואחרי שנה וחצי אלך לקנות טלויזיה לחדר שינה יאמרו לי שאני צריך להחזיר להם את הקודמת ולהמשיך לשלם עליה, חוץ מזה שאני מעדיף שיהיו לי שני מכשירים כי בעבודה שלי המכשיר מועד לפורענות.
אחרי דיונים של שעה עם נציגת המכירות וחיפוש תוכנית מסלול או כל דבר אחרי שירצה אותי לא הייתי מסופק והודעתי לה שאני מעדיף לקנות מכשיר, רשמי של אפל, מחנות שהיא לא מפיץ של חברת סלולר , לטענת אם אני אקנה בחנות פרטית ברגע שאחבר את המכשיר ל iTunes הוא ינעל.
ושוב אני אציין אני לא מתכוון לרכוש מכשיר שיובא לארץ ע"י יבואן לא מורשה אלא מכשיר שיובא ע"י היבואן הרשמי ונמכר בחנויות שלא ימכרו לי אותו עם קו או חבילה של אחת מספקיות הסלולר
תודה מראש לכל מי שיכול לתת תשובה
אחרי דיונים של שעה עם נציגת המכירות וחיפוש תוכנית מסלול או כל דבר אחרי שירצה אותי לא הייתי מסופק והודעתי לה שאני מעדיף לקנות מכשיר, רשמי של אפל, מחנות שהיא לא מפיץ של חברת סלולר , לטענת אם אני אקנה בחנות פרטית ברגע שאחבר את המכשיר ל iTunes הוא ינעל.
ושוב אני אציין אני לא מתכוון לרכוש מכשיר שיובא לארץ ע"י יבואן לא מורשה אלא מכשיר שיובא ע"י היבואן הרשמי ונמכר בחנויות שלא ימכרו לי אותו עם קו או חבילה של אחת מספקיות הסלולר
תודה מראש לכל מי שיכול לתת תשובה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
שום בעיה,
אם הוא SimFree (זאת אומרת, פתוח לכל סים) הוא לא יינעל ולא נעליים.
אם הוא לא SimFree, תצטרך לעבוד רק עם הסים שאליו הוא פתוח, או לחילופין, לעשות לו Unlock ולפתוח אותו באמצעות תוכנה לקבלת כל סים (סוג של פריצה).
רק תיקח בחשבון שהיבואן הרשמי היחיד בארץ הוא iDigital והמכשירים שמוכרים בסניפים פתוחים לחברת פלאפון (יש להם הסכם איתם).
כל שאר החנויות מייבאות ייבוא פרללי.
אם הוא SimFree (זאת אומרת, פתוח לכל סים) הוא לא יינעל ולא נעליים.
אם הוא לא SimFree, תצטרך לעבוד רק עם הסים שאליו הוא פתוח, או לחילופין, לעשות לו Unlock ולפתוח אותו באמצעות תוכנה לקבלת כל סים (סוג של פריצה).
רק תיקח בחשבון שהיבואן הרשמי היחיד בארץ הוא iDigital והמכשירים שמוכרים בסניפים פתוחים לחברת פלאפון (יש להם הסכם איתם).
כל שאר החנויות מייבאות ייבוא פרללי.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 04/03/2010 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקנה מחנות פרטית מכשיר simfree הוא לא ינעל לך לעולם, אני כבר שנים לא קונה מחברות הסלולר בגלל הסיבות שתיארת וגם בגלל שכל מכשיר שהם מוכרים בעסקות "המכשיר חינם" אם תדבר בהרבה כסף ותשלם על חבילת דור 3 , החינם הזה עולה ביוקר וגם ניתן למצוא את רוב המכשירים שהם מוכרים בחנויות הפרטיות במחירים זולים יותר.
לי יש אייפון simfree שנקנה לפני יותר מחצי שנה בחו"ל , עדכנתי אותו דרך itunes פעמיים ולא ננעל.
לי יש אייפון simfree שנקנה לפני יותר מחצי שנה בחו"ל , עדכנתי אותו דרך itunes פעמיים ולא ננעל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קצת מוזר מה שאתה אומר - אני זוכר בפירוש שדיברנו על זה וגם באתר שלהם צוין שאפשר פשוט לבוא ולקנות את המכשיר ישירות מהם - בלי קו ובלי נעליים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
היה חשוב לי לברר את זה שוב, אז הרגע דיברתי עם iDigital, הם עובדים בשיתוף עם פלאפון והמכשירים שהם מוכרים בסניפים שלהם הם Locked לפלאפון.Itay_Pollak כתב:קצת מוזר מה שאתה אומר - אני זוכר בפירוש שדיברנו על זה וגם באתר שלהם צוין שאפשר פשוט לבוא ולקנות את המכשיר ישירות מהם - בלי קו ובלי נעליים...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K