פנסוניק מוכיחה שכוחה של הפלזמה עדיין במותנה עם סידרת ה-G20
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתר FlatpanelsHD לקח דוגמא של מסך פלזמה מסידרת G20 מהמפעל החדש של פנסוניק ועשה עליה ביקורת.
הפאנל הוא כמובן פלזמה ברזולוציה של FHD עם יחס ניגודיות של 5,000,000:1.
מבחינת שחורים, מדובר על שיפור קטן יחסית לעומת ה-G10, ותוספות קטנות גם בחיבוריות לתכני אונליין.
מדובר על אבולוציה ולא רבולוציה....
מקור: flatpanelshd
הפאנל הוא כמובן פלזמה ברזולוציה של FHD עם יחס ניגודיות של 5,000,000:1.
מבחינת שחורים, מדובר על שיפור קטן יחסית לעומת ה-G10, ותוספות קטנות גם בחיבוריות לתכני אונליין.
מדובר על אבולוציה ולא רבולוציה....
מקור: flatpanelshd
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הממשק אני רואה שעבר מהפכה.
השוס יהיה ב-V20 וה-V25 (כלומר VT20 ו-VT25).
השוס יהיה ב-V20 וה-V25 (כלומר VT20 ו-VT25).
זה ממשק איום לביצוע הגדרות.NEW_WAVE כתב:אפרופו ממשק ,ב LG המסכים הבאים שישווקו בארץ יהיו עם ממשק בסגנון Wii ,עכבר על המסך ותזוזה על ידי השלט .oferlaor כתב:הממשק אני רואה שעבר מהפכה.
השוס יהיה ב-V20 וה-V25 (כלומר VT20 ו-VT25).......
למשחק זה ממשק מעולה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מן הסתם (אני מקווה בשבילם) זה יהיה כמו בWII - יש גם חצים לשלוט דרכם.
לגבי המסך - כמובן שהשאלה הגדולה היא כמה הוא קרוב (ומאיזה צד) לפיוניר - למרות שלדעתי - בגלל כל התוספות הקיימות כיום (במיוחד מגנוני IFC) - זה כבר לא כזה רלבנטי - אלא אם רק התמונה האיכותית הבסיסית חשובה לך.
לגבי המסך - כמובן שהשאלה הגדולה היא כמה הוא קרוב (ומאיזה צד) לפיוניר - למרות שלדעתי - בגלל כל התוספות הקיימות כיום (במיוחד מגנוני IFC) - זה כבר לא כזה רלבנטי - אלא אם רק התמונה האיכותית הבסיסית חשובה לך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מסכי ה LG המדוברים יגיעו עם 2 שלטים, אחד רגיל והשני עם יכולת זיהוי התנועה.
שיחקתי עם זה קצת ב CES, נחמד, אך לא בטוח שאני אישית הייתי משלם על זה. מה שכן, זה גימיק מאוד נחמד שיקרוץ לאנשים ומבליט את הדגמים הללו בהשוואה לאחרים.
הממשק החדש של פנסוניק נראה יפה מאוד בהשוואה לדור הקודם. ממשק הוידאו נראה דינאמי כולו, כולל הרקע (על מנת למנוע צריבה כנראה). מעניין לראות וידאו של זה.
שיחקתי עם זה קצת ב CES, נחמד, אך לא בטוח שאני אישית הייתי משלם על זה. מה שכן, זה גימיק מאוד נחמד שיקרוץ לאנשים ומבליט את הדגמים הללו בהשוואה לאחרים.
הממשק החדש של פנסוניק נראה יפה מאוד בהשוואה לדור הקודם. ממשק הוידאו נראה דינאמי כולו, כולל הרקע (על מנת למנוע צריבה כנראה). מעניין לראות וידאו של זה.
- oferlaor
- מנהל

zork17,
אני מתייחס רק לאיכות התמונה. אני לא מתרגש משינויי ממשק.
מדובר על פאנלים עם שינויים מהפאנלים הקיימים - גם עם שחורים עמוקים יותר, תמיכה ב-600HZ (שמאפשרת שימוש בתלת מימד ותהיה הקצב האוניברסלי שיאפשר לכל סוגי התוכן לעבור נקי בלי צורך בשינוי קצבים או ירידה בשחורים בגלל 50HZ) ומעבר ל-HDMI 1.4 (כנראה).
אני מתייחס רק לאיכות התמונה. אני לא מתרגש משינויי ממשק.
מדובר על פאנלים עם שינויים מהפאנלים הקיימים - גם עם שחורים עמוקים יותר, תמיכה ב-600HZ (שמאפשרת שימוש בתלת מימד ותהיה הקצב האוניברסלי שיאפשר לכל סוגי התוכן לעבור נקי בלי צורך בשינוי קצבים או ירידה בשחורים בגלל 50HZ) ומעבר ל-HDMI 1.4 (כנראה).
בכל הקשור לנתוני הקונטרסט "המוצהרים" פיוניר עדיין נשארו הכי תותחים - "קונטרסט קיצוני" הם קראו
לזה ולא אחד למיליון פה ואחד לטריליון שם...
לזה ולא אחד למיליון פה ואחד לטריליון שם...
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

כרגע אין ממש תאריכים, לדעתי נתחיל לראות את המודלים החדשים בין יוני לספטמבר במקרה הטוב ביותר.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
זה קצת תמוה. כי דגמי אסיה 2010 כבר יצאו :oferlaor כתב:כרגע אין ממש תאריכים, לדעתי נתחיל לראות את המודלים החדשים בין יוני לספטמבר במקרה הטוב ביותר....
http://www.panasonic.net/avc/viera/asia2010/index.html