LCD 37 פשוטה ל100% שידורי יס רגילים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tmridan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הורי רוצים לרכוש LCD 37 אינץ' פשוטה , אין צורך בטכנולוגיות חדשות מיוחדות.
השימוש בטלויזיה הוא אך ורק צפיה דרך ממיר יס רגיל, כלומר SDTV בלבד.
איזה דגמים זולים אך יחד עם זאת מספיק איכותיים בשביל לראות שידורים רגילים טוב בשביל זוג הורים שרגילים לראות כבר עשרות שנים באמצעות טלויזית מקרן אחורי ?

תודה.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

מה התקציב? מה המרחק צפייה?

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

אני ממליץ לך לתת עוד פרטים כפי ש- dodi רשם למעלה, אבל מכיוון שזה ניראה לי מקרה קלאסי של הורים צופים בתכנים לא איכותיים אני מצרף משהו שכתבתי בשרשור אחר, שוב, קח זאת כהמלצות בלבד, כדאי לבדוק בחנות ולהתרשם וכל זה בכלל נכון בתנאי ואתם מעוניינים ב- LCD בעוד שייתכן מאוד במיוחד לאור העובדה שבעבר היה מקרן אחורי ולפי התכנים שעדיף בכלל פלזמה.

ובכל זאת..

אני מצרף לך הודעה שרשמתי בנושא לפני מספר ימים משרשור אחר:
(http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15)

לאחרונה בדקתי לצורך רכישה מסכים של 37'' לשידורים רגילים (SD) ובדגש על ערוץ 11 וערוץ 2 ואני חייב לציין שהגעתי לכמה מסקנות מצפייה בכל הדגמים הפופולאריים:

סמסונג (530/50) - הכי פחות מוצלח בצפייה בערוצים הללו ובאופן כללי מאכזב כשהמקור אינו איכותי.
טושיבה (AV600/C3000) - רואים נחמד, צבעים טובים, לא מספיק חד והשחורים מאכזבים
פנסוניק (X10) - צבעים טובים, איכות טובה אבל בשידורים באיכות נמוכה יש מריחה של צבע ומריחה של פונטים קטנים
פיליפס 5604 - הכי חדה מכל החברים, ונותנת תחושה טובה אבל משהו באלגוריתם העיבוד גורם לגזירה חזקה מאוד סביב הדמויות ופונטים בתנועה, יותר תחושה של תנועה לא טבעית
סוני (S5500) - איכות טובה מאוד בשידורי SD איכותיים, פחות במקור לא איכותי, צבעים טבעיים אבל לא מספיק עשירים
LG LH50 - צבעים עשירים יחסית, החלקת תמונה טובה ב- 200 הרץ, תמונה לא מחודדת מספיק לשידורי ספורט

הדגם שנבחר לבסוף לצרכים הספציפיים היה ה- LG כאשר החסרון המרכזי הינו היעדר כניסת SCART, יתרונות מרכזיים USB, עברית, MUTE ללא סימון במסך, לדעתי רואים בה הכי טוב מהדגמים שנבחנו לצרכים הספציפיים, מחיר כולל אחריות ח.י. 4000 ש"ח בביג בוקס.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

אני חייב לציין שאצל אחותי בפלאזמה X10 עם יס - רואים מעולה... אבל היא 42" והמחיר להבנתי מתקרב ל5000

tmridan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

תודה רבה.

תקציב 3K.
מרחק צפיה 3M.
אין מקום ל42". רק 37.
בעיקר ערוץ 10,22,11.
חשוב ששידורי כדורגל יוצגו בצורה נורמלית.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”