התלבטות בין שני דגמי LG מהדגמים 42"LF20FR לבין 37" SCARLET LH70YR
שלום,
ראשית, סחתיין על האתר והפורום, קיבלתי הפניה מחבר, ולמדתי מהאתר ומהפורום המון!
התחלתי ללא שום ידע מוקדם...
אחרי שחרשתי כאן עלההודעות, ודי נסגרתי על הסמסונג 40B550, התברר לי שאין להשיג אותו, וכי הוא אזל, לפחות במחירים הנורמליים שלו.
אחרי הרבה קריאות, ונסיעות לחנויות להתבונן במסכים אני די סגור על אחד משני הדגמים של LG
37" SCARLET LH70YR
42"LF20FR
תנאי השימוש:
60 SD
40 סרטים מהמחשב
מרחק צפיה 2.5 מטר מהעין למסך (מיועד לחדר שינה)
אין שמש ישירה, ואף לא ישירה, זמני הצפיה הם 99% בשעות הערב.
ראיתי את שני המסכים בחנות, שניהם נראים לי מצוינים, בסקאלט יש פער קטן באיכות יותר טובה, אולם קשה לי להחליט אם זה שווה את ההפרש בגודל המסך.
התקציב שלי הוא סביב ה4500, שזה טווח המחיר למסכים האלו.
עוד אופציה: הציעו לי 42" SCARLET LH70YR מתצוגה בערך באותו מחיר, האם כדאי ?
הסתכלתי עליו וראיתי מעט שריטות על הפאנל, אך לא על המסך... אני קצת חושש מזה האמת.
תודה מראש לעונים...
ראשית, סחתיין על האתר והפורום, קיבלתי הפניה מחבר, ולמדתי מהאתר ומהפורום המון!
התחלתי ללא שום ידע מוקדם...
אחרי שחרשתי כאן עלההודעות, ודי נסגרתי על הסמסונג 40B550, התברר לי שאין להשיג אותו, וכי הוא אזל, לפחות במחירים הנורמליים שלו.
אחרי הרבה קריאות, ונסיעות לחנויות להתבונן במסכים אני די סגור על אחד משני הדגמים של LG
37" SCARLET LH70YR
42"LF20FR
תנאי השימוש:
60 SD
40 סרטים מהמחשב
מרחק צפיה 2.5 מטר מהעין למסך (מיועד לחדר שינה)
אין שמש ישירה, ואף לא ישירה, זמני הצפיה הם 99% בשעות הערב.
ראיתי את שני המסכים בחנות, שניהם נראים לי מצוינים, בסקאלט יש פער קטן באיכות יותר טובה, אולם קשה לי להחליט אם זה שווה את ההפרש בגודל המסך.
התקציב שלי הוא סביב ה4500, שזה טווח המחיר למסכים האלו.
עוד אופציה: הציעו לי 42" SCARLET LH70YR מתצוגה בערך באותו מחיר, האם כדאי ?
הסתכלתי עליו וראיתי מעט שריטות על הפאנל, אך לא על המסך... אני קצת חושש מזה האמת.
תודה מראש לעונים...
אם לא חשוב לך העיצוב וה- BLUETOOTH, תבדוק את ה- LH50 שזה המסך עם ה- 200 הרץ (לעומת 100 הרץ ב- LH70). בגודל 37'' היא תעלה באזור ה- 3900 וכבר שמעתי פה על מישהו שרכש אותה עם אחריות מקורית ב- 3500, גם מחיר משתלם וגם טלוויזיה טובה.
תבדוק בזאפ, המחיר הנמוך שם, זה מחיר שאליו כל רשת חנויות תרד.davegal כתב:אתה בטוח שאלו המחירים?
אני לא מוצא את זה במחירים כאלה נמוכים.
בכל אופן אני אלך לראות אותה בחנות.
אם זה במחיר כזה, אז אני אולי יכול אפילו להרשות לעצמי את ה42, במסגרת התקציב....
אני ניגשתי למספר רשתות שונות ובכולם תמיד היו מוכנים להגיע למחיר של זאפ +/- 100 ש"ח, תוודא רק
שהאחריות היא מקורית והיבוא אינו מקביל.