בחירת מקור (DVD)
קודם כל, מגיע לי מזל טוב - התחדשתי ברסיבר cambridge audio 540R, שבא בשלב זה להניע את הרמקולים של AE EVO 3 (בינתיים זוג בלבד - בהמשך יבוא תורם של עוד 3).
אבל שאלת השאלות - מקור.
האם יש הבדל משמעותי בין DVD של מרנץ ב-500 ש"ח (למשל, 4360) לבין מכשירים ב-2,000 - 3,000 ש"ח?
לא לצחוק, אבל כעת המקור הוא CD Player של סוני, שמחובר לרסיבר מיציאת אוזניות (והצליל לא כזה נוראה כפי שחשבתם). אני מתכוון לקנות את DVD בימים אלה - אבל איזה? (בינתיים בזבזתי את כל התקציב על הרמקובלים והרסיבר, כך ששאלת המחיר די קריטית). תודה על המלצותיכם. אה, שכחתי לציין כי כעת השימוש העיקרי (הייתי אומר - בלעדי) - מוסיקה (מכל הסוגים).
אבל שאלת השאלות - מקור.
האם יש הבדל משמעותי בין DVD של מרנץ ב-500 ש"ח (למשל, 4360) לבין מכשירים ב-2,000 - 3,000 ש"ח?
לא לצחוק, אבל כעת המקור הוא CD Player של סוני, שמחובר לרסיבר מיציאת אוזניות (והצליל לא כזה נוראה כפי שחשבתם). אני מתכוון לקנות את DVD בימים אלה - אבל איזה? (בינתיים בזבזתי את כל התקציב על הרמקובלים והרסיבר, כך ששאלת המחיר די קריטית). תודה על המלצותיכם. אה, שכחתי לציין כי כעת השימוש העיקרי (הייתי אומר - בלעדי) - מוסיקה (מכל הסוגים).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עצה
היי...חבר שלי קנה את הדי.וי.די הנ"ל ופשוט נגעלתי..בבקשה מעצה שלי אל תקנה אותו..אם אתה מחפש את האופציה של ה-Divx תקנה מהעצה שלי פיוניר מהתקציב הזה...
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-D ... 2461=52462
לי אישית יש את ה DV470 בסלון ומרוצה ממנו מעל ומעבר מחובר לרסיבר של הרמן קארדון והאיכות מעולה. אם אתה קונה את הדי.וי.די בשביל Divx גם אז תגיד, כי יש כמה בעיות שלא תתקע איתם אחר כך...
בהצלחה!..
ערן
לי אישית יש את ה DV470 בסלון ומרוצה ממנו מעל ומעבר מחובר לרסיבר של הרמן קארדון והאיכות מעולה. אם אתה קונה את הדי.וי.די בשביל Divx גם אז תגיד, כי יש כמה בעיות שלא תתקע איתם אחר כך...
בהצלחה!..
ערן
Re: עצה
ערן תודה.lionheart כתב:היי...חבר שלי קנה את הדי.וי.די הנ"ל ופשוט נגעלתי..בבקשה מעצה שלי אל תקנה אותו..אם אתה מחפש את האופציה של ה-Divx תקנה מהעצה שלי פיוניר מהתקציב הזה...
בהצלחה!..
ערן...
נגעלת מאיכות הצליל או התמונה? כי לפי תגובה של מרטין אני מבין כי ברגע שאני מחבר את הDVD בחיבור אופטי לרסיבר, אז בעצם לא משנה יזה מכשיר לקחת, כי המרת האות נעשית ברסיבר - שהוא איכותי מאוד אצלי - ולא בDVD.
דרך אגב, אנא תסבירו מה הבדל בין חיבור אופטי לקואקסיאלי ומה עדיף?
בקשר ל-DVD
טוב אז הוא נראה טוב אני יודע...גם אני נדלקתי על זה בהתחלה וחבר שלי לקח את האחד האחרון ואני רציתי גם לקנות אחד לחדר...חיברנו את זה אצלו ואין לו מערכת אז ככה שאני לא יכול לשפוט את המכשיר בשל איכות תמונה וצליל..הבעייה הגדולה היא שהוא עשה בעיות מההתחלה שלט לא עובד, והכי עיצבן אותי שיש פעמים שהוא לא קרא את הדיסקים ששמנו. עכשיו עוד בעייה בדי.וי.די דיווקס זה התרגום שיש מכשירים שמציגים אותו קטן ובצבע צהוב על גבי רקע שחור במקום פשוט בצבע לבן על גבי הסרט בלי רקע..אני לא יודע אם הדי.וי.די הוא כזה אבל עוד חבר קנה אחד של Normande וזה מה שהיה ...וזה שיגע אותי!!..חחח
ה-pioneer לא ככה, תודה לאל... יש גם עוד אופציות שאפשר ללכת עלייהן אבל אם אתה לא מתכוון להשקיע הרבה לך על הפיוניר. נראה לי שה-marantz הזה הוא חיקוי תוצר סיני מרמה נמוכה, אישית לא הייתי הולך עליו...במיוחד אם אתה יכול להשקיע עוד איזה 50-70 שקל ולקנות פיוניר עם 3 שנים אחריות אם אני לא טועה..ואתה לא תצטרך להשתמש באחריות וגם לפיוניר יש עידכונים בשביל ה-divx.
בקשר לחבור קוקסיאלי ואופטיקאלי אני עדיין חובבן, אבל ממה שהבנתי ההבדל הגדול זה העיוות. אחד מהם יותר טוב לשימוש למרחקים והצליל לא יתעוות, יש לי את שנייהם ואני לא יכול להבדיל, אבל חכה לתגובה של מישהו אחר שיותר מבין בקשר לזה.
מקווה שעזרתי..
ערן
ה-pioneer לא ככה, תודה לאל... יש גם עוד אופציות שאפשר ללכת עלייהן אבל אם אתה לא מתכוון להשקיע הרבה לך על הפיוניר. נראה לי שה-marantz הזה הוא חיקוי תוצר סיני מרמה נמוכה, אישית לא הייתי הולך עליו...במיוחד אם אתה יכול להשקיע עוד איזה 50-70 שקל ולקנות פיוניר עם 3 שנים אחריות אם אני לא טועה..ואתה לא תצטרך להשתמש באחריות וגם לפיוניר יש עידכונים בשביל ה-divx.
בקשר לחבור קוקסיאלי ואופטיקאלי אני עדיין חובבן, אבל ממה שהבנתי ההבדל הגדול זה העיוות. אחד מהם יותר טוב לשימוש למרחקים והצליל לא יתעוות, יש לי את שנייהם ואני לא יכול להבדיל, אבל חכה לתגובה של מישהו אחר שיותר מבין בקשר לזה.
מקווה שעזרתי..
ערן
נחשתtamiral כתב:ה-4360 דגם מדבקה ונמכר רק בארץ.
תן לי לנחש - ראית אותו במחסני חשמל?...
חושב על תירוצים למה נכנסתי לשם ... אה,בעצם הלכתי לחפש כבר אופטי.
אז ככה, יש לי בבית די וי די של פרמייר מחובר בחיבור אופטי לרסיבר, והמצב בסדר גמור. הבנתי כי אם אני מחבר בחיבור דיגיטלי (אופטי או קואקס), אז אין הבדל בין המקורות.
אז תסבירו לי בבקשה למה אנשים משקיעים אלפי ש"ח בדיוידי
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מי משקיע אלפי ש"ח ב-DVD??
אם אתה שואל אותי - לך על ה-383 של פיוניר, יתן לך הכל כולל יכולות DIVX, יש לו עדכון FIRMWARE מומלץ של SICKBOY ותמיכה מלאה בעברית. אין צורך ליותר מזה אלא אם כן יש לך מסך עם כניסה דיגיטלית.
Mentally,
אני דווקא לא מכיר הרבה שעושים את זה, אחרי הכל, מדובר לרוב על אפקטים ולא מוזיקה, ככה שההמרה לאנלוגי מקבלת חשיבות משנית...
ראיתי ac3 proccessor של LEXICON בלוחות, לא נראה לי שיש לחץ על קו הטלפון של המוכר... היום כולם מחברים דיגיטלית.
אם אתה שואל אותי - לך על ה-383 של פיוניר, יתן לך הכל כולל יכולות DIVX, יש לו עדכון FIRMWARE מומלץ של SICKBOY ותמיכה מלאה בעברית. אין צורך ליותר מזה אלא אם כן יש לך מסך עם כניסה דיגיטלית.
Mentally,
אני דווקא לא מכיר הרבה שעושים את זה, אחרי הכל, מדובר לרוב על אפקטים ולא מוזיקה, ככה שההמרה לאנלוגי מקבלת חשיבות משנית...
ראיתי ac3 proccessor של LEXICON בלוחות, לא נראה לי שיש לחץ על קו הטלפון של המוכר... היום כולם מחברים דיגיטלית.
Good advise $5, me shut up $10