אישית אני לא אהבתי את ה-TrackBall של הנקסוס, לדעתי עדיף את ה-TrackPad של ה-Desire או אפילו בלי שום Track (כמו באייפון או ב-HD2).
בכל מקרה, כפי שכתב iakovl, זו אותה הגברת בשינוי אדרת, אותה חומרה אחד לאחד.
theAman כתב:אישית אני לא אהבתי את ה-TrackBall של הנקסוס, לדעתי עדיף את ה-TrackPad של ה-Desire או אפילו בלי שום Track (כמו באייפון או ב-HD2).
בכל מקרה, כפי שכתב iakovl, זו אותה הגברת בשינוי אדרת, אותה חומרה אחד לאחד.
...
אוקי, אבל מבחינת תמיכה בעברית שירות תיקונים אם יהיה צורך.. כי הבנתי של HTC היבואן יהיה ניופאן.. ?.
בנוסף האם ניתן לרכוש את שניהם באנגליה?? כי הבנתי שבארץ אין??
כדאי לקנות כיום מבחינתתמיכה בעברית? כי קרתי פה מאמרים מינואר שאומרים שהתמיכה בעברית לא טובה.
tzomish, בוא קודם כול נגדיר מה זה תמיכה בעברית כדי שנוכל אחר כך גם להחליט אם היא טובה או לא.
אם אתה מתכוון בתמיכה בעברית לאפשרות לקבל ולשלוח מסרונים, דוא"ל עם עברית מיושרת לימין וגלישה לאתרים ישראלים אז התשובה היא שהתמיכה בעברית עובדת מצויין. למעשה התמיכה בעברית במכשירי ה Nexus One הפרוצים בארץ טובה יותר מהתמיכה בעברית במכשירי Windows Mobile ושמה בכיס הקטן את זו שיש במכשירי NOKIA. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שפרטי הפגישות המוצגים בתצוגת לוח שנה שבועי מופיעים בעברית הפוכה.
אם בתמיכה בעברית אתה מתכוון לכך שאתה רוצה שבנוסף לנ"ל גם תפריטי המערכת והודעותיה יוצגו בעברית אז יש אמת בטענה שאין תמיכה בעברית כי הם עדיין מוצגים רק בשפות הנתמכות באופן מובנה על ידי מערכת ההפעלה אנדרואיד וזה כבר דורש גיור שרק גוגל או מפיצי הטלפון בארץ מסוגלים לבצע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:tzomish, בוא קודם כול נגדיר מה זה תמיכה בעברית כדי שנוכל אחר כך גם להחליט אם היא טובה או לא.
אם אתה מתכוון בתמיכה בעברית לאפשרות לקבל ולשלוח מסרונים, דוא"ל עם עברית מיושרת לימין וגלישה לאתרים ישראלים אז התשובה היא שהתמיכה בעברית עובדת מצויין. למעשה התמיכה בעברית במכשירי ה Nexus One הפרוצים בארץ טובה יותר מהתמיכה בעברית במכשירי Windows Mobile ושמה בכיס הקטן את זו שיש במכשירי NOKIA. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שפרטי הפגישות המוצגים בתצוגת לוח שנה שבועי מופיעים בעברית הפוכה.
אם בתמיכה בעברית אתה מתכוון לכך שאתה רוצה שבנוסף לנ"ל גם תפריטי המערכת והודעותיה יוצגו בעברית אז יש אמת בטענה שאין תמיכה בעברית כי הם עדיין מוצגים רק בשפות הנתמכות באופן מובנה על ידי מערכת ההפעלה אנדרואיד וזה כבר דורש גיור שרק גוגל או מפיצי הטלפון בארץ מסוגלים לבצע.
...
דבר ראשון אני בת
דבר שני, לא תיארתי לעצמי שההודעות או התפריטים יופיעו בעברית... אבל אם הבעיה רק בסינכרון לוח שנה אז זה לא כזה קריטי...
בכל מקרה הבנתי שהמחיר נע סביב ה530$ למכשיר פתוח אולתם באמזון ראיתי מחירים של 700$ דולר.. השאלה על מה הקפיצה.. ואם יש המלצה לאתר אחר לרכוש אשמח.. אני צריכה שזה יגיע למנצ'סטר באנגליה.
אין לי מושג מדוע יש הבדלי מחירים. אני מתאר לעצמי שזה מקרה שבו מחיר המוצר מותאם ליכולות השוק לרכוש אותו אבל זו סתם השערה. יש בארץ מספר מקומות ואתרים המוכרים מכשירי סלולאר פתוחים כמו gomobile או pdastore ואני באמת לא יכול להמליץ על אחד על פני האחרים.
נ.ב.
יש לך אפשרות לערוך את הפרופיל כדי שבצד שמך תופיע צלמית קטנה המציינת את מינך. זה עשוי למנוע בלבולים עתידיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אין לי מושג מדוע יש הבדלי מחירים. אני מתאר לעצמי שזה מקרה שבו מחיר המוצר מותאם ליכולות השוק לרכוש אותו אבל זו סתם השערה. יש בארץ מספר מקומות ואתרים המוכרים מכשירי סלולאר פתוחים כמו gomobile או pdastore ואני באמת לא יכול להמליץ על אחד על פני האחרים.
נ.ב.
יש לך אפשרות לערוך את הפרופיל כדי שבצד שמך תופיע צלמית קטנה המציינת את מינך. זה עשוי למנוע בלבולים עתידיים.
...
תודה שניתי
ויש אפשרות לרכוש בארץ עם מחיר נורמאלי???