Call of Duty הבא יצא כבר השנה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.joystiq.com/2010/03/02/activ ... acks-2010/
Activision אישרה שהמשחק הבר בסידרת Call of Duty יצא כבר בסתיו של השנה הנוכחית. המשחק שכנראה יגיע בנובמבר
אמור לפי השמועות להתרחש בויאטנם. כרגע אין מידע נוסף.
אני אישית מאוד מקווה שהפעם משחק היחיד לא יהיה כ"כ קצר כמו המשחק הארחון בסידרה ועם סיפור קצת יותר בהיר.
Activision אישרה שהמשחק הבר בסידרת Call of Duty יצא כבר בסתיו של השנה הנוכחית. המשחק שכנראה יגיע בנובמבר
אמור לפי השמועות להתרחש בויאטנם. כרגע אין מידע נוסף.
אני אישית מאוד מקווה שהפעם משחק היחיד לא יהיה כ"כ קצר כמו המשחק הארחון בסידרה ועם סיפור קצת יותר בהיר.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תתכונן לאכזבה - כבר כמה זמן ש COD הוא משחק קצר שנועד פשוט לתת לאנשים את המולטיפלייר שהם רוצים. מכיוון שמדובר במשחק של Treyarch ולא של IW, גם המולטיפלייר בטח לא יככב (בדיוק כמו שהמולטיפלייר של COD5 לא היה פופולרי כמו של COD4).
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אם ככה הפעם הם לא יראו ממני שקל. פשוט. אני לא מאיים, אני פשוט לא אשלם שוב על משחק מלא כשאני משתמש רק בכ 30 אחוז ממנו. נחכה ונראה, אולי נותפע לטובה (כן, אני יודע - לא לצפות ליותר מידיי).
לא נראה לי שתופתעHuber כתב:אם ככה הפעם הם לא יראו ממני שקל. פשוט. אני לא מאיים, אני פשוט לא אשלם שוב על משחק מלא כשאני משתמש רק בכ 30 אחוז ממנו. נחכה ונראה, אולי נותפע לטובה (כן, אני יודע - לא לצפות ליותר מידיי)....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
למה נפילה? למיטב ידיעתי המשחק מכר לא רע. לא טוב כמו Modern Warfare אבל אני גם לא חושב שמישהו ציפה לכמויות כאלה.yossigab כתב:ואני הייתי בטוח שאחרי הנפילה של COD5 הם הפסיקו לעבוד עם Treyarch...
אני באופן אישי מחרים את משחקי ה Retro כי זה קצת מבאס לעבור מנשק ההיי טק ב Modern Warfare לרובים עם סכינים בסדרה האי זוגית.
ולא יעזור הדיבוב של ג'ק באוור
Need more cowbell
אחרי האכזבה (וכאבי העיניים) מהמשחק האחרון אין לי בכלל ציפייה למשחק הבא...
אהה ובלי קשר, שישקיעו יותר במשחק יחיד! לא כל אחד מכור למשחקי רשת האלה!
אהה ובלי קשר, שישקיעו יותר במשחק יחיד! לא כל אחד מכור למשחקי רשת האלה!