צפיה ב b7000
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גארי888גארי888 כתב:באיז חנות בגוש דן ניתן לראות את ua55b7000 בשידורי hd/sd ולא לסרט ב dvd
אם מחבר לממיר hd איך יראו ערוצי sd?
מה החיבור המיטבי לממיר hd לטלביזיה הנ"ל(ללא יציאת scart)???...
ניתן לראות את הליד 7000 גודל 55 .ברשת אלמ רמת אביב .
אם יש ברשותך ממיר hd חבר אותו רק בכבל HDMI .
יש למסך הזה עיבוד תמונה פנומנלי גם שידורי SD .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לדעתי שידורי SD לא כל כך טובים במסך הזה,
הייתי ברשת אלמ ביד אליהו בתל אביב, היו שם LCD ים שראו בהם SD יותר טוב,
לדוגמא W5500 ועוד (אני לא זוכר),
אם משווים לפלזמות, אז בהכי זולות ראו יותר טוב באופן משמעותי.
גש לראות ולהשוות.
גש לראות ולהשוות.
- gorlum
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: מיכאל גולוב
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
השאלה היא איך היה מחובר שם ממיר HD (אם זה היה HD). יש לי B7000 בגודל 55" עם מממיר Yes HDMax - רואים מצויין. ההורים שלי שלא מבינים בכלל בתחום פשות הסתקלו ואמרו שזה יותר טוב מטלביזיה רגילה (לפי דעתם).
itsik123 כתב:לדעתי שידורי SD לא כל כך טובים במסך הזה,
גש לראות ולהשוות....
מחובר לממיר HD, הם מקרינים שם סרטים מערוצי HD של YES,
אבל זה לא קשור ספציפית ליד אליהו, המסך נמצא בהרבה סניפי א.ל.מ.
אני רואה יחסית הרבה SD והאיכות בסוג זה היתה חשובה לי,
נורא התלבטתי בין מסך זה לבין איזו פלזמה שבערך באותו מחיר,
מה שזכור לי בהשוואות שעשיתי בחנויות (ועשיתי הרבה)
ההבדל לטובת הפלזמה היה מאוד ניכר בשידורי SD,
בהשוואה ל LCD ים הסמסונג היתה בסדר, אך עדיין היו רעשים בתמונה שהפריעו לי,
ממה שזכור לי ה W5500 של סוני היתה טובה הרבה יותר.
לגבי HD המסך מדהים, הצבעים הבהירים שם היו מדהימים והרשימו אותי בהשוואה לפלזמה .
לגבי HD המסך מדהים, הצבעים הבהירים שם היו מדהימים והרשימו אותי בהשוואה לפלזמה .
אני לא ממליץ לאף אחד להתרשם בא.ל.מ,itsik123 כתב:מחובר לממיר HD, הם מקרינים שם סרטים מערוצי HD של YES,
לגבי HD המסך מדהים, הצבעים הבהירים שם היו מדהימים והרשימו אותי בהשוואה לפלזמה ....
אחרי שהתאהבתי ב-B7000 בארמגדון, לקחתי את חברה שלי לראות אותה בא.ל.מ ליד הבית, אחרי מה שראינו שם היא פשוט לא הסכימה לי לקנות, המסך שם נראה מזעזע (יכול להיות שיש סניפים שכן מכיילים, לכו תדעו)
בכל מקרה, נעזרתי באחד מחברי הפורום (syntaxix3) שרכש את הטלוויזיה לא מזמן, הוא עשה לי טובה גדולה בכך שהזמין אותנו אליו להתרשם ממנה מכויילת, והחל מאתמול אני בעליה הגאה של B7000.
מזל שלא הרמתי ידיים אחרי התצוגה בא.ל.מ
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל העניין הזה שחנויות לא מכיילות מסכים או מכיילות אבל לא עושות את זה טוב פשוט תמוה מאד בעיניי..
מה הקטע של זה ??!
זה כמו שסוכנות רכב תציג את הרכבים שלה מטונפים ומלאים בוץ עם ריח מסריח.. זה נשמע הגיוני ??
מה הקטע של זה ??!
זה כמו שסוכנות רכב תציג את הרכבים שלה מטונפים ומלאים בוץ עם ריח מסריח.. זה נשמע הגיוני ??
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gorlum
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: מיכאל גולוב
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
דבר ראשון: הרבה פעמים מוכרים בחנות לא יודעים מפרט טכני מדוייק של טלביזיה , וכששואלים אותם על כיול הם מקסימום יודעים להציג presets הקיימים, שזה לא מספיק.
דבר שני: לא פעם ולא פעמיים ראיתי מקרים שמכיילים דגם מסויים ככה שהוא יראה יותר גרוע מדגם אחר כדי להגדיל מחירות של דגם השני (כי לדגמא יש בונוסים למוחר מחנות או מיבואן על מחירות של דגם מסויים)
דבר שני: לא פעם ולא פעמיים ראיתי מקרים שמכיילים דגם מסויים ככה שהוא יראה יותר גרוע מדגם אחר כדי להגדיל מחירות של דגם השני (כי לדגמא יש בונוסים למוחר מחנות או מיבואן על מחירות של דגם מסויים)
jacko-il כתב:כל העניין הזה שחנויות לא מכיילות מסכים או מכיילות אבל לא עושות את זה טוב פשוט תמוה מאד בעיניי..
מה הקטע של זה ??!
זה כמו שסוכנות רכב תציג את הרכבים שלה מטונפים ומלאים בוץ עם ריח מסריח.. זה נשמע הגיוני ??...
בעניין הזה מאוד הופתעתי, לא.ל.מ יש אינטרס להציג את הסמסונג באור הכי יפה שהם יכולים (במיוחד בשביל לקוחות שלא יודעים שה-B7000 היא טלוויזיה מעולה, שאלו כנראה הרוב), במקום זה, אין להם שום סיכוי למכור אותה עם הכיול שםjacko-il כתב:כל העניין הזה שחנויות לא מכיילות מסכים או מכיילות אבל לא עושות את זה טוב פשוט תמוה מאד בעיניי..
מה הקטע של זה ??!
זה כמו שסוכנות רכב תציג את הרכבים שלה מטונפים ומלאים בוץ עם ריח מסריח.. זה נשמע הגיוני ??...
גם אני מאוד מתעניין ב B7000.
אלו שרכשו..אנא פרטו באיזה מחיר...?
אחת הדעות ששמעתי לגבי מסכי הלד שהגיעו לארץ:
חבר של חבר..שעובד כטכנאי בכיר באחת מחברות השרות...טען לכאורה שיש הרבה בעיות עם הלדים...ושמדובר בדור הראשון ושהם נתקלים בהרבה תקלות והמליץ לחכות לדור השני שבו ישופרו כל התקלות.
לחברי הוא המליץ לא לרכוש כרגע LED.
בדקתי פה בפורום את מה שכתבו מיטב המומחים ולא שמעתי על בעיות או תקלות...ולכן זה מוזר לי...
מצד שני למשל איך זה שבסניף אלמ ביד אליהו מציעים באופן שוטף את המסכים החדשים 7000 / 8000 מעודפים ומתצוגה וכו...כמעט ללא הגבלה..!!
אשמח לעוד דעות מחברי הפורום הנכבדים...וגם מאלו שרכשו את המסכים..ואם אפשר גם לייצן מתי נרכשו...
אלו שרכשו..אנא פרטו באיזה מחיר...?
אחת הדעות ששמעתי לגבי מסכי הלד שהגיעו לארץ:
חבר של חבר..שעובד כטכנאי בכיר באחת מחברות השרות...טען לכאורה שיש הרבה בעיות עם הלדים...ושמדובר בדור הראשון ושהם נתקלים בהרבה תקלות והמליץ לחכות לדור השני שבו ישופרו כל התקלות.
לחברי הוא המליץ לא לרכוש כרגע LED.
בדקתי פה בפורום את מה שכתבו מיטב המומחים ולא שמעתי על בעיות או תקלות...ולכן זה מוזר לי...
מצד שני למשל איך זה שבסניף אלמ ביד אליהו מציעים באופן שוטף את המסכים החדשים 7000 / 8000 מעודפים ומתצוגה וכו...כמעט ללא הגבלה..!!
אשמח לעוד דעות מחברי הפורום הנכבדים...וגם מאלו שרכשו את המסכים..ואם אפשר גם לייצן מתי נרכשו...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
toptop,
למשל מרטין בהמלצת עופר (ממקימי האתר) רכש את ה-B7000 בגודל 55 אינץ'.
אך אם אתה לא ממהר לשום מקום אתה יכול לחכות למסכי סמסונג החדשים שאמורים להגיע ארצה במהלך החצי שנה הקרובה. דגמי סדרות ה-LED, כלומר C7000, C8000, C9000 יתמכו בתכני 3D העתידיים וגם יבצעו בעצמם המרה מ-2D ל-3D. סדרות ה-LED הנמוכות יותר לא יתמכו ב-3D.
למשל מרטין בהמלצת עופר (ממקימי האתר) רכש את ה-B7000 בגודל 55 אינץ'.
אך אם אתה לא ממהר לשום מקום אתה יכול לחכות למסכי סמסונג החדשים שאמורים להגיע ארצה במהלך החצי שנה הקרובה. דגמי סדרות ה-LED, כלומר C7000, C8000, C9000 יתמכו בתכני 3D העתידיים וגם יבצעו בעצמם המרה מ-2D ל-3D. סדרות ה-LED הנמוכות יותר לא יתמכו ב-3D.