החלפת כרטיס ושינוי ממשק בממירי הוט.
אין לי מושג האם זה סבב נוסף.. לי עוד לא החליפו מעולם כרטיס בממיר...tvholic כתב:לי החליפו לפני כמה חודשים.
לזה אתה מתכוון או שהם עושים עכשיו עוד סבב החלפות?...
בבירור עם הוט אכן נאמר לי שהם עושים זאת בימים אלה.
תוכל לפרט מה בדיוק החליפו לך ואיזה שינוי זה עשה אם בכלל ?
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
יש לי בבית ארבעה ממירים עם VOD
הגיע לכאן נציג שלהם (הוא לא טכנאי) והחליף את הכרטיס שבממירים.
זה שינה את התצוגה, כשאני פותח את הפס מידע אני רואה את התוכנית שיש עכשיו ואת התוכנית הבאה כשלפני כן הייתי רואה רק את התוכנית שיש עכשיו וכל לחיצה לצד הייתה מראה לי את התוכנית הבאה.
אם אני לוחץ על האינפו ופותח מידע נוסף על התוכנית אני לא יכול לזוז לצדדים לעומת פעם שהייתי יכול לרוץ על התוכניות עם מידע מלא פתוח. לדעתי זה הרבה פחות טוב ונוח.
זה ביטל לי את הרשימת ערוצים מועדפים ואני לא מצליח לעשות רשימה חדשה, אז כשאני "מזפזפ" בפס מידע אני חייב לרוץ על כל הערוצים עד שאני מגיע לערוץ הרצוי.
כשמדליקים את הממיר הוא תמיד יידלק על ערוץ 3, לא משנה מה היה הערוץ הקודם שצפית בו.
בסלון זה בכלל דפק את הממיר ויש לו קפיצות עצבנית בווליום במיוחד כשמדליקים אותו (הוט אמרו שהם יודעים על זה וזה יתוקן, בינתיים זה כבר כמה חודשים ככה וזה מעצבן!!)
והלוח שידורים (EPG) החדש ממש (אבל ממש) מאעפן, גרוע ולא נוח בעליל!!!
לי היה הרבה יותר נוח להשתמש בקודם בהבדלים משמעותיים, אם הייתי יכול להחזיר אותו הייתי עושה את זה בלי לחשוב.
הדבר היחיד שזה שיפר (וגם לא בטוח) זה את המהירות של הפס מידע ואת זה שאפשר לרוץ על תוכניות הרבה יותר ממה שהיה אפשר פעם.
הגיע לכאן נציג שלהם (הוא לא טכנאי) והחליף את הכרטיס שבממירים.
זה שינה את התצוגה, כשאני פותח את הפס מידע אני רואה את התוכנית שיש עכשיו ואת התוכנית הבאה כשלפני כן הייתי רואה רק את התוכנית שיש עכשיו וכל לחיצה לצד הייתה מראה לי את התוכנית הבאה.
אם אני לוחץ על האינפו ופותח מידע נוסף על התוכנית אני לא יכול לזוז לצדדים לעומת פעם שהייתי יכול לרוץ על התוכניות עם מידע מלא פתוח. לדעתי זה הרבה פחות טוב ונוח.
זה ביטל לי את הרשימת ערוצים מועדפים ואני לא מצליח לעשות רשימה חדשה, אז כשאני "מזפזפ" בפס מידע אני חייב לרוץ על כל הערוצים עד שאני מגיע לערוץ הרצוי.
כשמדליקים את הממיר הוא תמיד יידלק על ערוץ 3, לא משנה מה היה הערוץ הקודם שצפית בו.
בסלון זה בכלל דפק את הממיר ויש לו קפיצות עצבנית בווליום במיוחד כשמדליקים אותו (הוט אמרו שהם יודעים על זה וזה יתוקן, בינתיים זה כבר כמה חודשים ככה וזה מעצבן!!)
והלוח שידורים (EPG) החדש ממש (אבל ממש) מאעפן, גרוע ולא נוח בעליל!!!
לי היה הרבה יותר נוח להשתמש בקודם בהבדלים משמעותיים, אם הייתי יכול להחזיר אותו הייתי עושה את זה בלי לחשוב.
הדבר היחיד שזה שיפר (וגם לא בטוח) זה את המהירות של הפס מידע ואת זה שאפשר לרוץ על תוכניות הרבה יותר ממה שהיה אפשר פעם.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
תשמעו סיפור על מקצועיות ושיתוף מידע.
עברתי חבילה בהוט ממבצע A למבצע ,B משהוא שעושים הרבה.
לאחר מכן כל התוכניות המוקלטות במגיק מערוץ 3, הופ ונשיונל "נמחקו".
כאשר רציתי לראות קיבלתי הודעה שאני לא מנוי לערוצים האלה ולהתקשר לשירות להזמין אותם.
שורה תחתונה הם אמרו שיש לי כרטיס ישן שלא שומר זכויות כאשר עוברים חבילה.
שמו לי כרטיס חדש וזה לא עזר להחזיר לחיים את התוכניות הישנות אבל אמרו שפעם הבאה שיעבור חבילה אני לא אאבד
זכויות על הקלטות.
אני פשוט לא מבין איזה זכויות נאבדו לי על הערוצים הכי בסיסיים בהוט?
אתם מבינים איזה מטומטמים הם? כאילו שאני הראשון בעולם עם מגי'ק שעובר חבילה!
היה צריך הטכנאי לשים את הכרטיס החדש ולאחר מכן לעשות את ההחלפה של החבילה.
עברתי חבילה בהוט ממבצע A למבצע ,B משהוא שעושים הרבה.
לאחר מכן כל התוכניות המוקלטות במגיק מערוץ 3, הופ ונשיונל "נמחקו".
כאשר רציתי לראות קיבלתי הודעה שאני לא מנוי לערוצים האלה ולהתקשר לשירות להזמין אותם.
שורה תחתונה הם אמרו שיש לי כרטיס ישן שלא שומר זכויות כאשר עוברים חבילה.
שמו לי כרטיס חדש וזה לא עזר להחזיר לחיים את התוכניות הישנות אבל אמרו שפעם הבאה שיעבור חבילה אני לא אאבד
זכויות על הקלטות.
אני פשוט לא מבין איזה זכויות נאבדו לי על הערוצים הכי בסיסיים בהוט?
אתם מבינים איזה מטומטמים הם? כאילו שאני הראשון בעולם עם מגי'ק שעובר חבילה!
היה צריך הטכנאי לשים את הכרטיס החדש ולאחר מכן לעשות את ההחלפה של החבילה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מה אפשר לעשות עם קוד הטכנאי ב-HOT?
החלפת כרטיס בממיר
חבורת שלומיאלים בסיום ההחלפה הם הודיעו שעכשיו הכפתורים בשלט לא מתפקדים כפע שכתוב עליהם ועלי להתרגל להחלפה ולזכור כל פעם שאני לוחץ שמה שכתוב על הכפתור לא נכון