עזרה בחיבורים, למבינים

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה הזמנתי פלזמה טושיבה 42wp56, המפרט חיבורים שלה כזה:
חיבורים
EXT-1: כניסת S-Video + VIDEO RCA, EX-2: כניסת S-Video + VIDEO RCA, EXT-3: קומפוננט + RCA VIDEO, EXT-4: קומפוננט + RCA AUDIO.
2 כניסות HDMI הכוללות AUDIO, כניסת 15 פין D-SUB לחיבור מחשב.
יציאת מוניטור, יציאת Fixed Audio, יציאת Sub woofer לחיבור סאב וופר אקטיבי, יציאה לאוזניות.

יש לי כרגע קולנוע ביתי וטלוזיה רגילה 29', הוידאו מחובר בחיבור הצהוב, האודיו מחובר מהממיר של יס (דגם 3100s) לרסיבר עם שלוש זוגות של כבלים (אדום ולבן), 2 בחיבור ישיר ואחד עם 21 פינים שמחובר לממיר מצד אחד ומהצד השני מתפצל לאדום ולבן.
אוקיי השאלה היא איך אני מסתדר עם החיבורים? האם אני צריך להזמין ממיר אחר עם יותר חיבורים? איך לחבר וידאו בין הממיר לטלוזיה? אם אפשר הסבר קצר על הקומפוננט.
יש לי גם דיוידי, שכדי לראות איתו אני מחליף את כל החיבורים,האם יש דרך לחבר בין הדיוידי לממיר?
מצטער שהיה ארוך, מקווה שתגיבו ותודה לעוזרים!

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

את הממיר תחבר בכבל 21 פינים ( SCART ) מהממיר ל SVIDEO שבמסך ואת האדום והלבן שבממיר לרסיבר תחת הפונקציה TV חשוב להגדיר בממיר שיציאת ה SCART היא SVIDEO, ואת ה DVD בהנחה שיש לו קומפננט לקומפננט במסך ואת האדום והלבן שב DVD לרסיבר תחת הפונקציה DVD

or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אוקיי בנתיים הסתובבתי קצת, אז כנראה באמת אני יחבר scart ל svideo , את הdvd אני יחבר למסך בקומפוננט.
עכשיו בקשר לחיבורי אודיו, ברסיבר שלי יש רק חיבורי rca, שלוש זוגות ל-5.1, זוג לdvd וזוג לvcd (וזוג לcd), הממיר היה מחובר עד עכשיו לvcd, ולא מזמן גיליתי את ה5.1, חיברתי את כל הכבלים כמו שפירטתי ושומעים הרבה יותר טוב.
הבעיה היא שזה בלתי אפשרי לעשות ככה כי זה מנצל את כל החיבורים של הממיר, השאלה איך אני מסתדר עם זה? אם אני יחבר את הdvd לחיבור שלו עם זוג אחד זה יעשה לי 5.1 או צליל נחות יותר? כנ"ל בקשר לטלויזה?

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”