שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני ומדיה סטרימר
שלום,
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני (כבר עכשיו) ומדיה סטרימר רק עוד מספר חודשים.
מעוניין בדיסק הזול ביותר (ביחס לנפח) אבל מצד שני ללא חיבור לחשמל, לכן אני בודק רק 2.5" למרות שהעלות שלהם גדולה יותר.
ראיתי את הדיסק הבא
Samsung 500GB HXMU050DA שניקרא גם S2 Portable במקומות מסויימים.
אבל אחד מהמגיבים בזאפ כתב שהמזרימדיה שלו לא עבד עם הדיסק.
האם באמת יש דיסקים מסויימים מחברות ידועות שלא עובדים עם מזרימדיה ?
תודה למשיבים.
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני (כבר עכשיו) ומדיה סטרימר רק עוד מספר חודשים.
מעוניין בדיסק הזול ביותר (ביחס לנפח) אבל מצד שני ללא חיבור לחשמל, לכן אני בודק רק 2.5" למרות שהעלות שלהם גדולה יותר.
ראיתי את הדיסק הבא
Samsung 500GB HXMU050DA שניקרא גם S2 Portable במקומות מסויימים.
אבל אחד מהמגיבים בזאפ כתב שהמזרימדיה שלו לא עבד עם הדיסק.
האם באמת יש דיסקים מסויימים מחברות ידועות שלא עובדים עם מזרימדיה ?
תודה למשיבים.
אתה צודק. הוא לא פירט שם - מדובר בביקורות גולשים על מוצר בזאפ ו רובן חובבניות.iakovl כתב:השאלה למה לא עבד ועם איזה סרטימר לא עבד... קשה לענות בלי פרטים...
אבל השאלה אם יש באמת דגמים שעושים בעיות עם מזרימדיה רבים או שמדובר במשהו נקודתי שאות משתמש חווה.
אבל אני לא אוהב חיבורי חשמל נוספים.knazi כתב:בכלליות, יותר אמין דווקא מחוברים לחשמל לדעתי, אני יודע שבקשר לנגני DVD עם כניסת USB לפעמים יש בעיה עם כוננים שלא מחוברים לחשמל, במזרימדיה את האמת שאף פעם לא בדקתי....
יש לי באותו מקום בסלון: טלויזיה, ממיר, DVD ובעתיד מזרימדיה. אז לפחות בדיסק אוכל להימנע מכבל אם אשתמש ב 2.5".
יודע מה ? אולי אתה צודק.knazi כתב:לא נשמע לי כזה נורא, יש פה אנשים שיגידו לך 20 מכשירים (:
זה בסך הכל הולך למפצל מאחורה, לי יש טלויזיה, רסיבר, יס, DVD, פופקורן, תאורה אחורית, סאב, ואני בטוח ששכחתי עוד....
במחיר של 500GB של 2.5 אני מקבל 1T של 3.5".
אבל מה לגבי צריכת חשמל והתחממות והעובדה שצריך לכבות אותו לבד ?
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
דיסק של Toshiba לא מקבל קבצים מעל 4 ג'יגה
הדיסק הוא של 500 ג'יגה, וקיבלתי דיסק עמוס סרטים מחבר. ניסיתי להעתיק הכל, ועברו כל הקבצים עד 4 ג'יגה. ברגע שהתחיל להעביר קבצי HD ו- בלו ריי, שהם יותר איכותיים אך יותר כבדים, התקבלה ההודעה: the file ... is too large for the destination file system האם נתקלתם בתופעה? האם יש פתרון?
בתודה לעונים.
אדי
בתודה לעונים.
אדי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש סטרימרים שמכבים את ההרד דיסק ברגע שמכבים אותם (כמו TVIX 6500/6600).gilg7 כתב:יודע מה ? אולי אתה צודק.knazi כתב:לא נשמע לי כזה נורא, יש פה אנשים שיגידו לך 20 מכשירים (:
זה בסך הכל הולך למפצל מאחורה, לי יש טלויזיה, רסיבר, יס, DVD, פופקורן, תאורה אחורית, סאב, ואני בטוח ששכחתי עוד....
אבל מה לגבי צריכת חשמל והתחממות והעובדה שצריך לכבות אותו לבד ?...
גם אם אין לך סטרימר שמכבה לבד, אין שום בעיה להשאיר דולק. לרוב הדיסקים החדשים יש קושחה שמתוכננת "להרדים" את הדיסק לאחר חוסר פעילות (בחלקם אפשר אפילו לשלוט על הזמן שלאחריו יכנס למצב שינה).
אני ממליץ על 3.5 לסטרימר, המחירים ירדו ואפשר לקנות 1טרה ב 400 ש"ח.
אם אתה רוצה ומעניין אותך חיבור ESATA לביצועים סופר מהירים/העברת נתונים גבוהה במיוחד, צור קשר בפרטי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: דיסק של Toshiba לא מקבל קבצים מעל 4 ג'יגה
הדיסק שלך כנראה מפורמט במע' קבצים FAT32 שלא מקבלת קבצים גדולים מ4 ג'יגה.coffeeaddict כתב:הדיסק הוא של 500 ג'יגה, וקיבלתי דיסק עמוס סרטים מחבר. ניסיתי להעתיק הכל, ועברו כל הקבצים עד 4 ג'יגה. ברגע שהתחיל להעביר קבצי HD ו- בלו ריי, שהם יותר איכותיים אך יותר כבדים, התקבלה ההודעה: the file ... is too large for the destination file system האם נתקלתם בתופעה? האם יש פתרון?
בתודה לעונים.
אדי...
צריך לפרמט אותו למע' קבצים מסוג NTFS. זה גם ישפר את ביצועי הדיסק.
את הפירמוט עושים בקלות בחיבור דרך המחשב.
אם אתה לא יודע איך לעשות את זה, יש הרבה מדריכים ברשת לדוגמא:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3623329
תודה,טלHD כתב:יש סטרימרים שמכבים את ההרד דיסק ברגע שמכבים אותם (כמו TVIX 6500/6600).gilg7 כתב:יודע מה ? אולי אתה צודק.knazi כתב:לא נשמע לי כזה נורא, יש פה אנשים שיגידו לך 20 מכשירים (:
אבל מה לגבי צריכת חשמל והתחממות והעובדה שצריך לכבות אותו לבד ?...
גם אם אין לך סטרימר שמכבה לבד, אין שום בעיה להשאיר דולק. לרוב הדיסקים החדשים יש קושחה שמתוכננת "להרדים" את הדיסק לאחר חוסר פעילות (בחלקם אפשר אפילו לשלוט על הזמן שלאחריו יכנס למצב שינה).
אני ממליץ על 3.5 לסטרימר, המחירים ירדו ואפשר לקנות 1טרה ב 400 ש"ח.
אם אתה רוצה ומעניין אותך חיבור ESATA לביצועים סופר מהירים/העברת נתונים גבוהה במיוחד, צור קשר בפרטי....
מאז ההודעה קניתי בסוף דיסק 500 GB של 2.5. עלה לי אמנם כפול מ 3.5 (425 ש"ח ) אבל אני אני נהנה לסחוב אותו ביחד עם המחשב-נייד לכל מקום בלי צורך בחשמל.
אגב: מדובר בדגם קשוח במיוחד של StoreJet Transcend מצופה גומי ועם רקורד של מבחני זעזועים .
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
Re: דיסק של Toshiba לא מקבל קבצים מעל 4 ג'יגה
אתה גדול!!!טלHD כתב:[quote=""הדיסק שלך כנראה מפורמט במע' קבצים FAT32 שלא מקבלת קבצים גדולים מ4 ג'יגה.
צריך לפרמט אותו למע' קבצים מסוג NTFS. זה גם ישפר את ביצועי הדיסק.
את הפירמוט עושים בקלות בחיבור דרך המחשב.
אם אתה לא יודע איך לעשות את זה, יש הרבה מדריכים ברשת לדוגמא:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3623329...
תודה רבה הן על המיקצועיות והן על המהירות
אדי