:הל: "FOX SPORTS HD" בהשקה ראשונה בעולם מחוץ לתחומי ארה"ב
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
[pressrelease]
"FOX SPORTS HD" בהשקה ראשונה בעולם מחוץ לתחומי ארה"ב
FOX SPORTS גאה להשיק בישראל
את ערוץ "FOX SPORTS HD"
הערוץ ישודר ללקוחות yes החל מהיום, 2 במרץ 2010 באפיק 562
יואב לוין, מנכ"ל חברת היפר-ויז'ן, נציגת FOX SPORTS בארץ אמר היום: "אנחנו גאים בעובדה ש- FOX SPORTS בחרו בישראל כמדינה הראשונה מחוץ לתחומי ארה"ב להשיק בה את ערוץ ה- HD. אנחנו מבטיחים להמשיך להביא לצופה הישראלי את אירועי הספורט הגדולים עם חוויית צפייה מהנה ואיכותית מתמיד".
על ערוץ FOX SPORTS HD
ערוץ FOX SPORTS HD משודר בכל רחבי ארה"ב וישראל היא המדינה הראשונה בה יושק הערוץ מחוץ לתחומי ארה"ב. רוב התוכניות בערוץ זהות לערוץ FOX SPORTS הרגיל (SD) והוא משודר במתכונת הבינלאומית 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע.
על מנת לשמר את איכות השידור ב- HD ללא הפרעות ו/או תקלות לווין, מועבר הערוץ דרך סיב אופטי ישירות ממקור השידור, יוסטון טקסס. בכך מובטחת לצופי הערוץ איכות חסרת פשרות לחוויית צפייה בלתי נשכחת.
בין התכנים המובילים שישודרו בערוץ ה-HD:
* פוטבול - NFL - ליגת הפוטבול הלאומית והמקצוענית בארה"ב כולל ה- Super Bowl
* בייסבול – MLB - ליגת הבייסבול העליונה של ארה"ב (Major League Baseball) כולל אליפות ה- World Series
* כדורגל – MLS – ליגת הכדורגל הראשונה של ארה"ב
* כדורגל – משחקי הליגה האנגלית הראשונה של "אברטון" ו"בולטון".
* כדורגל – ליגת הכדורגל הראשונה של דרום אמריקה
* טניס - ATP Tour - אירועי הטניס החשובים בעולם
* גולף - PGA Tour - אירועי הגולף המקצועני היוקרתיים ביותר
* פוטבול – ליגת המכללות בארה"ב
* כדורסל - ליגת המכללות בארה"ב
* הוקי - NHL – ליגת ההוקי הלאומית בארה"ב
* FIGURE SKATING – מופעי החלקה אומנותית מרהיבים
על FOX SPORTS
FOX SPORTS הינה חטיבה של חברת השידור של "FOX", בבעלות ""News Corp.
FOX SPORTS נוסדה ב- 1994 כאשר "FOX" רכשה את זכויות השידור למשחקי ה-NFL (ליגת הפוטבול הלאומית והמקצוענית בארה"ב). בהמשך השנים שידרה את ה-NHL (ליגת ההוקי הלאומית בארה"ב), MLB
(ליגת הבייסבול העליונה של ארה"ב), סדרת מרוצי המכוניות של "נסקאר" ומשחקי האליפות של פוטבול מכללות.
FOX SPORTS הפכה למארחת הבלעדית של מרוצי "דייטונה 500" וכן בעלת זכויות השידור הבלעדיות של ה"וורלד סירייס"- סדרת הגמר של אליפות ליגת הבייסבול המקצוענית.
הרשת מופצת ליותר מ-90 מיליון משקי בית בארה"ב ובעוד כ-20 מדינות מחוץ לארה"ב.
[/pressrelease]
"FOX SPORTS HD" בהשקה ראשונה בעולם מחוץ לתחומי ארה"ב
FOX SPORTS גאה להשיק בישראל
את ערוץ "FOX SPORTS HD"
הערוץ ישודר ללקוחות yes החל מהיום, 2 במרץ 2010 באפיק 562
יואב לוין, מנכ"ל חברת היפר-ויז'ן, נציגת FOX SPORTS בארץ אמר היום: "אנחנו גאים בעובדה ש- FOX SPORTS בחרו בישראל כמדינה הראשונה מחוץ לתחומי ארה"ב להשיק בה את ערוץ ה- HD. אנחנו מבטיחים להמשיך להביא לצופה הישראלי את אירועי הספורט הגדולים עם חוויית צפייה מהנה ואיכותית מתמיד".
על ערוץ FOX SPORTS HD
ערוץ FOX SPORTS HD משודר בכל רחבי ארה"ב וישראל היא המדינה הראשונה בה יושק הערוץ מחוץ לתחומי ארה"ב. רוב התוכניות בערוץ זהות לערוץ FOX SPORTS הרגיל (SD) והוא משודר במתכונת הבינלאומית 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע.
על מנת לשמר את איכות השידור ב- HD ללא הפרעות ו/או תקלות לווין, מועבר הערוץ דרך סיב אופטי ישירות ממקור השידור, יוסטון טקסס. בכך מובטחת לצופי הערוץ איכות חסרת פשרות לחוויית צפייה בלתי נשכחת.
בין התכנים המובילים שישודרו בערוץ ה-HD:
* פוטבול - NFL - ליגת הפוטבול הלאומית והמקצוענית בארה"ב כולל ה- Super Bowl
* בייסבול – MLB - ליגת הבייסבול העליונה של ארה"ב (Major League Baseball) כולל אליפות ה- World Series
* כדורגל – MLS – ליגת הכדורגל הראשונה של ארה"ב
* כדורגל – משחקי הליגה האנגלית הראשונה של "אברטון" ו"בולטון".
* כדורגל – ליגת הכדורגל הראשונה של דרום אמריקה
* טניס - ATP Tour - אירועי הטניס החשובים בעולם
* גולף - PGA Tour - אירועי הגולף המקצועני היוקרתיים ביותר
* פוטבול – ליגת המכללות בארה"ב
* כדורסל - ליגת המכללות בארה"ב
* הוקי - NHL – ליגת ההוקי הלאומית בארה"ב
* FIGURE SKATING – מופעי החלקה אומנותית מרהיבים
על FOX SPORTS
FOX SPORTS הינה חטיבה של חברת השידור של "FOX", בבעלות ""News Corp.
FOX SPORTS נוסדה ב- 1994 כאשר "FOX" רכשה את זכויות השידור למשחקי ה-NFL (ליגת הפוטבול הלאומית והמקצוענית בארה"ב). בהמשך השנים שידרה את ה-NHL (ליגת ההוקי הלאומית בארה"ב), MLB
(ליגת הבייסבול העליונה של ארה"ב), סדרת מרוצי המכוניות של "נסקאר" ומשחקי האליפות של פוטבול מכללות.
FOX SPORTS הפכה למארחת הבלעדית של מרוצי "דייטונה 500" וכן בעלת זכויות השידור הבלעדיות של ה"וורלד סירייס"- סדרת הגמר של אליפות ליגת הבייסבול המקצוענית.
הרשת מופצת ליותר מ-90 מיליון משקי בית בארה"ב ובעוד כ-20 מדינות מחוץ לארה"ב.
[/pressrelease]
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין אקסקלוסיביות בתחום הערוצים כך שבעצם אין שום סיבה שאם HOT לא ירצו זה לא יתווסף גם לחבילות שלהם.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אין ערוץ HD שמשדר NBA?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה באמת הובטח, גם לי.gofmarat כתב:זה רק אני או שאיך שיצא yes hd הבטיחו שאוטוטו יוצא הערוץ fox sport hd והוא היה אמור להיות פתוח לכולם?...
אז הבטיחו
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אין NBA ב- HD
ערוץ מיותר מבחינתי, היה עדיף ESPN HD
3% מחובבי הספורט בארץ אוהבים פוטבול, הוקי, ביסבול וכו'....
יורוספורט HD ערוץ מבורך כי יש בו ענפי ספורט פופולארים בארצנו כגון : כדורגל אירופאי (לעיתים רחוקות) , טניס (מעולה!)
ובנימה פסימית זו אני פונה לספורט 5HD
NBA בלוח השידורים הדל שלכם כאן עכשיו ומהר
עד מתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ערוץ מיותר מבחינתי, היה עדיף ESPN HD
3% מחובבי הספורט בארץ אוהבים פוטבול, הוקי, ביסבול וכו'....
יורוספורט HD ערוץ מבורך כי יש בו ענפי ספורט פופולארים בארצנו כגון : כדורגל אירופאי (לעיתים רחוקות) , טניס (מעולה!)
ובנימה פסימית זו אני פונה לספורט 5HD
NBA בלוח השידורים הדל שלכם כאן עכשיו ומהר
עד מתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בקרוב עולה ספורט 1 HD ( צ'רלטון ) ויהיו לפי הפירסום באתר שלהם שידורי NBA ב HD כמו כן גם ליגה אנגלית ואיטלקית. אבל הערוץ הזה יעלה תוספת כמו 5HD , ככל הנראה 15 שקל למי שכבר רכש את ספורט 1 ו 2 .itzik_vip כתב:אין NBA ב- HD
...
ספורט 5HD מספק כרגע רק תכני ליגה ספרדית וצ'מפיונס ב HD ותכנים מקומיים כגון כדורסל ישראלי ומכבי ת'א והפועל ירושלים באירופה.
לא הייתי בונה על ערוץ 5 הגזלנים שיקנו זכויות NBA ב HD . במקרה הטוב רק את הפיינאלס נראה ב HD , וגם זה בשאיפה
''אבל הערוץ הזה יעלה תוספת כמו 5HD , ככל הנראה 15 שקל למי שכבר רכש את ספורט 1 ו 2''
כלומר בשביל לראות את HD1 אני צריך לשלם 65 ש''ח (ספורט 1 ו- 2 = 50 ש''ח + 15 ש''ח ל- HD)
שיחפשו! אם כך ייצא לי חשבון חודשי של 350 ש''ח ל- YES
ממש זול נכון ?
ביזיון!
כלומר בשביל לראות את HD1 אני צריך לשלם 65 ש''ח (ספורט 1 ו- 2 = 50 ש''ח + 15 ש''ח ל- HD)
שיחפשו! אם כך ייצא לי חשבון חודשי של 350 ש''ח ל- YES
ביזיון!
יש הרבה יותר אפשרויות להביא ערוצי תוכן . כמה כבר רואים הוקי קרח וגולף ? בחיים שלי לא הצצתי בפוקס ספורט הרגיל ... הביאו גם MTV היה לי את זה בהוט HD , מיותר.
אתמול ראיתי בפוקס ספורט רגיל לא HD מירוץ של DTM. נחמד......
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb