איזה מהלך תמהוני של Activision. אלא אם הם רצחו מישהו אני לא מבין איך אפשר לפטר אותם. אחרי הכל, הם יצרו את המשחק הכי נמכר של 2009...
שני ראשי Infinity Ward החברה המפתחת את סדרת Call Of Duty פוטרו מעבודתם
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
http://g4tv.com/thefeed/blog/post/70291 ... -Out-.html
איזה מהלך תמהוני של Activision. אלא אם הם רצחו מישהו אני לא מבין איך אפשר לפטר אותם. אחרי הכל, הם יצרו את המשחק הכי נמכר של 2009...

Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
פאבל, הנה הסיבה לפיטורים:
[left]
Activision cited a human resources investigation into "breaches of contract and insubordination by two senior employees at Infinity Ward."[/left]
[left]
Activision cited a human resources investigation into "breaches of contract and insubordination by two senior employees at Infinity Ward."[/left]
תקציר הפרקים הקודמים: אקטיוויז'ן פיטרה שלשום שניים מהמנהלים הבכירים של חברת Infinity Ward, יוצרי Call of Duty, לאחר חקירה פנימית בדבר "הפרת חוזה וחוסר ציות", ומתכוונת לתבוע אותם. במסגרת הפרשה בוצעה סוג של "השתלטות עוינת" על משרדי החברה, כשעשרות אנשי בטחון של אקטיוויז'ן מגיעים למשרדי Infinity Ward כדי למנוע מהמפוטרים להעלים ראיות או לעורר מרד בקרב העובדים.
בהודעה למשקיעים, אקטיוויז'ן מנסה לשדר "עסקים כרגיל" לגבי מה שהוא אחד משלושת המותגים החזקים והמכניסים ביותר שלה. במקביל, מסתובבות שמועות לפיהן הבכירים שפוטרו היו במגעים עם חברת הפצה מתחרה לאחר שבאקטיוויז'ן סירבו להעביר להם תמלוגים מההכנסות של Modern Warfare 2, אחד המשחקים המצליחים בהיסטוריה.
אקטיוויז'ן כנראה נבהלה מהתגובות ומהנזק שעלול להגרם למניותיה, ולכן שחררה אתמול הודעה רשמית לפיה הטיפול במותג Call of Duty עובר לחטיבה חדשה בתוך החברה, ושלא אחד אלא שלושה משחקי Call of Duty חדשים נמצאים בפיתוח:
Call of Duty 7 (השם הרשמי טרם הוכרז)- מפותח על ידי TreyArch שיצרה את World at War, יוצא לקראת סוף השנה וככל הנראה יתרחש בויטנאם.
משחק נוסף בסדרה ייצא ב- 2011. לא נמסרו פרטים נוספים או מי מפתח אותו, אבל אפשר לנחש שמדובר ב- Infinity Ward (או, שלפחות, הם היו אמורים לעבוד עליו אבל אז קרה מה שקרה).
משחק Call of Duty שיהיה הרפתקת פעולה (תחשבו Uncharted 2) ומפותח על ידי Sledgehammer Games, הסטודיו החדש של החברה אשר מנוהל על ידי החבר'ה שיצרו את Dead Space וערקו מ- EA לטובת הכסף הגדול של אקטיוויז'ן.
במסמך פנימי של אקטיוויז'ן שאיכשהו דלף לידיו של ערוץ G4 מאשר מנכ"ל החברה, מייק גריפית, את פיטוריהם של בכירי Infinity Ward אך מצהיר שהסטודיו ימשיך להיות "מרכזי" בפיתוחו של מותג Call of Duty.
http://www.vg247.com/2010/03/03/call-of ... d-to-know/
לדעתי זהו הסוף של החגיגות של אקטיביז'ן על CALL OF DUTY וכי המשחק הבא בגרסתו השביעית יהיה כשלון ללא INFINTY AWARD. נקווה שהם ימשיכו לפתח ולא תחת חברת ההפקה של אקטיביז'ן.
בהודעה למשקיעים, אקטיוויז'ן מנסה לשדר "עסקים כרגיל" לגבי מה שהוא אחד משלושת המותגים החזקים והמכניסים ביותר שלה. במקביל, מסתובבות שמועות לפיהן הבכירים שפוטרו היו במגעים עם חברת הפצה מתחרה לאחר שבאקטיוויז'ן סירבו להעביר להם תמלוגים מההכנסות של Modern Warfare 2, אחד המשחקים המצליחים בהיסטוריה.
אקטיוויז'ן כנראה נבהלה מהתגובות ומהנזק שעלול להגרם למניותיה, ולכן שחררה אתמול הודעה רשמית לפיה הטיפול במותג Call of Duty עובר לחטיבה חדשה בתוך החברה, ושלא אחד אלא שלושה משחקי Call of Duty חדשים נמצאים בפיתוח:
Call of Duty 7 (השם הרשמי טרם הוכרז)- מפותח על ידי TreyArch שיצרה את World at War, יוצא לקראת סוף השנה וככל הנראה יתרחש בויטנאם.
משחק נוסף בסדרה ייצא ב- 2011. לא נמסרו פרטים נוספים או מי מפתח אותו, אבל אפשר לנחש שמדובר ב- Infinity Ward (או, שלפחות, הם היו אמורים לעבוד עליו אבל אז קרה מה שקרה).
משחק Call of Duty שיהיה הרפתקת פעולה (תחשבו Uncharted 2) ומפותח על ידי Sledgehammer Games, הסטודיו החדש של החברה אשר מנוהל על ידי החבר'ה שיצרו את Dead Space וערקו מ- EA לטובת הכסף הגדול של אקטיוויז'ן.
במסמך פנימי של אקטיוויז'ן שאיכשהו דלף לידיו של ערוץ G4 מאשר מנכ"ל החברה, מייק גריפית, את פיטוריהם של בכירי Infinity Ward אך מצהיר שהסטודיו ימשיך להיות "מרכזי" בפיתוחו של מותג Call of Duty.
http://www.vg247.com/2010/03/03/call-of ... d-to-know/
לדעתי זהו הסוף של החגיגות של אקטיביז'ן על CALL OF DUTY וכי המשחק הבא בגרסתו השביעית יהיה כשלון ללא INFINTY AWARD. נקווה שהם ימשיכו לפתח ולא תחת חברת ההפקה של אקטיביז'ן.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ATB - אל תשכח ש IW היו מוציאים משחק חדש בסדרה פעם בשנתיים, כלומר - הם פיתחו רק חצי מהמשחקים בסדרה. את החצי השני פיתח אותו אולפן שמפתח את COD7 כבר מאז ש COD5 יצא (אם לא קצת קודם).
atb אני לא מבין את הקטע הזה. אתה ממשיך להעתיק כתבות מכל מיני מקורות אחרים במלואן במקום לקשר אליהן?
http://www.vgames.co.il/article/9035.html
אתה מודע לעובדה שמה שאתה עושה נחשב להפרת זכויות יוצרים? שזה בערך כמו להעלות לכאן סרט פיראטי?
אתה מודע לעובדה שמה שאתה עושה נחשב להפרת זכויות יוצרים? שזה בערך כמו להעלות לכאן סרט פיראטי?
למה העוינות ? מה , הוא עשה לך משהו רע?gulmer כתב:atb אני לא מבין את הקטע הזה. אתה ממשיך להעתיק כתבות מכל מיני מקורות אחרים במלואן במקום לקשר אליהן?
אתה מודע לעובדה שמה שאתה עושה נחשב להפרת זכויות יוצרים? שזה בערך כמו להעלות לכאן סרט פיראטי?...
זו לא עוינות, זו שאלה. פשוט זו לא פעם ראשונה שאני רואה אותו עושה את זה, ואלא אם כן הוא גם זה שכתב את התוכן במקור, אז זה לא בדיוק דבר חוקי (או הוגן) לעשות.אוריאל כתב:למה העוינות ? מה , הוא עשה לך משהו רע?gulmer כתב:atb אני לא מבין את הקטע הזה. אתה ממשיך להעתיק כתבות מכל מיני מקורות אחרים במלואן במקום לקשר אליהן?
אתה מודע לעובדה שמה שאתה עושה נחשב להפרת זכויות יוצרים? שזה בערך כמו להעלות לכאן סרט פיראטי?......
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

אני לא חושב שהרבה אנשים התאכזבו מ MW2. עובדה שנמכרו המון עותקים ולא קל למצוא עותק יד שניה או אפילו יד ראשונה היו כמה שבועות שראיתי שהיו חוסרים במלאי של חנויות אונליין. תמיד יש את האלה שמתאכזבים אבל אני לא מכיר אישית הרבה כאלה והרבה חברים שלי משחקים במשחק וכולם נהנים עד היום.
Need more cowbell
גם אני משחק בן המון ונהנה , זה ממש לא קשור לזה שהתאכזבתי ממנו....Pavelz כתב:אני לא חושב שהרבה אנשים התאכזבו מ MW2. עובדה שנמכרו המון עותקים ולא קל למצוא עותק יד שניה או אפילו יד ראשונה היו כמה שבועות שראיתי שהיו חוסרים במלאי של חנויות אונליין. תמיד יש את האלה שמתאכזבים אבל אני לא מכיר אישית הרבה כאלה והרבה חברים שלי משחקים במשחק וכולם נהנים עד היום....
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

זה טיפה סותראוריאל כתב:גם אני משחק בן המון ונהנה , זה ממש לא קשור לזה שהתאכזבתי ממנו....Pavelz כתב:אני לא חושב שהרבה אנשים התאכזבו מ MW2. עובדה שנמכרו המון עותקים ולא קל למצוא עותק יד שניה או אפילו יד ראשונה היו כמה שבועות שראיתי שהיו חוסרים במלאי של חנויות אונליין. תמיד יש את האלה שמתאכזבים אבל אני לא מכיר אישית הרבה כאלה והרבה חברים שלי משחקים במשחק וכולם נהנים עד היום.......
אני מרוצה כי לא דפקו שום דבר שאני נהנה ממנו, הדבר היחיד שממש חסר לי במשחק זה אופציית Elimination או Last Man Standing כמו שהיה ב Quake. זה משנה לגמרי את האסטרטגיה במשחק.
ויש גם כמה מפות שאני פשוט לא מסוגל לשחק בהן יותר: השלב של הגשם פשוט שלב נוראי ו Derail בשלג אחת המפות הגדולות והמשעממות.
Need more cowbell
gulmer, לא נעים לך לראות? - אל תכנס לאשכולות. אני מביא ידיעות מאיפה שבא לי לטובתך ולטובת הפורום כולו כדי שהוא יהיה פורום חי, טרי ועדכני ואם כל כך מציק לך, אל תכנס לידיעות שלי.gulmer כתב:זו לא עוינות, זו שאלה. פשוט זו לא פעם ראשונה שאני רואה אותו עושה את זה, ואלא אם כן הוא גם זה שכתב את התוכן במקור, אז זה לא בדיוק דבר חוקי (או הוגן) לעשות.אוריאל כתב:למה העוינות ? מה , הוא עשה לך משהו רע?gulmer כתב:atb אני לא מבין את הקטע הזה. אתה ממשיך להעתיק כתבות מכל מיני מקורות אחרים במלואן במקום לקשר אליהן?
אתה מודע לעובדה שמה שאתה עושה נחשב להפרת זכויות יוצרים? שזה בערך כמו להעלות לכאן סרט פיראטי?.........
דבר זה נהוג ברשת להביא ידיעות מאתרים שונים, מה גם ש VGAMES וגיימר מצטטים מאתרים בחו"ל.
יום טוב.
אני שונא רק את המפה הממש קטנה (שכחתי את השם שלה)Pavelz כתב:זה טיפה סותראוריאל כתב:גם אני משחק בן המון ונהנה , זה ממש לא קשור לזה שהתאכזבתי ממנו....Pavelz כתב:אני לא חושב שהרבה אנשים התאכזבו מ MW2. עובדה שנמכרו המון עותקים ולא קל למצוא עותק יד שניה או אפילו יד ראשונה היו כמה שבועות שראיתי שהיו חוסרים במלאי של חנויות אונליין. תמיד יש את האלה שמתאכזבים אבל אני לא מכיר אישית הרבה כאלה והרבה חברים שלי משחקים במשחק וכולם נהנים עד היום.......![]()
אני מרוצה כי לא דפקו שום דבר שאני נהנה ממנו, הדבר היחיד שממש חסר לי במשחק זה אופציית Elimination או Last Man Standing כמו שהיה ב Quake. זה משנה לגמרי את האסטרטגיה במשחק.
ויש גם כמה מפות שאני פשוט לא מסוגל לשחק בהן יותר: השלב של הגשם פשוט שלב נוראי ו Derail בשלג אחת המפות הגדולות והמשעממות....
בכל מקרה , העניין הוא שהם פשוט לקחו את COD4 והוסיפו לו מפות, שום דבר מעבר לזה. . .זה ממש אכזב אותי...זה שאני נהנה ממנו זה בגלל שנהניתי מהקודם.זה הכל.אין בו שום דבר חדש חוץ מהמערכת הזו של הkillstreak שלדעתי הורסת את המשחק...כל האייקונים והשטויות האלה זה ממש חרטא
יש הבדל בין לצטט אתרים ולקשר אליהם, לבין להעתיק ידיעות ולהפר זכויות יוצרים בצורה כזו.atb כתב:gulmer, לא נעים לך לראות? - אל תכנס לאשכולות. אני מביא ידיעות מאיפה שבא לי לטובתך ולטובת הפורום כולו כדי שהוא יהיה פורום חי, טרי ועדכני ואם כל כך מציק לך, אל תכנס לידיעות שלי.gulmer כתב:זו לא עוינות, זו שאלה. פשוט זו לא פעם ראשונה שאני רואה אותו עושה את זה, ואלא אם כן הוא גם זה שכתב את התוכן במקור, אז זה לא בדיוק דבר חוקי (או הוגן) לעשות.אוריאל כתב:למה העוינות ? מה , הוא עשה לך משהו רע?gulmer כתב:atb אני לא מבין את הקטע הזה. אתה ממשיך להעתיק כתבות מכל מיני מקורות אחרים במלואן במקום לקשר אליהן?
אתה מודע לעובדה שמה שאתה עושה נחשב להפרת זכויות יוצרים? שזה בערך כמו להעלות לכאן סרט פיראטי?.........
דבר זה נהוג ברשת להביא ידיעות מאתרים שונים, מה גם ש VGAMES וגיימר מצטטים מאתרים בחו"ל.
יום טוב....
זה כמו שתביא לפה קישור להורדה של משחק, ואז תגיד שגם VGAMES וגיימר מביאים סקרינשוטים ודמואים של המשחק. מותר לעשות את זה כאן בפורום?
מה שאתה עושה פה הוא לא חוקי בדיוק באותה המידה. אם אתה רוצה שהפורום יהיה עדכני וחי אולי עדיף שתכתוב תוכן מקורי משלך? או שלפחות תיתן ציטוט בלבד יחד עם הקרדיט שמגיע לאנשים שעבדו על התוכן הזה? זה לא עולה לך כסף, אתה יודע.