xbox מול playon!hd
חברים התלבטות קשה.
טלויזיה HD יש sony w5550 דרך אגב מעולה לא רואה שום חברה אחרת איכות מעולה גם ללא חיבור לממיר HD.
עכשיו אני מחפש streamer או משהו שיהיה אם סטרימר.
האמת שהייתי כבר נעול על playon!hd אבל אז ראיתי את ה XBOX יכולות STREAMER יש לו משחקים לפעמים יש לו.
HD גם כן.
ואם יש מישהו שמכיר אז יש גם את פרוייקט ה NATAL של ה XBOX... אז מה עדיף ?
טלויזיה HD יש sony w5550 דרך אגב מעולה לא רואה שום חברה אחרת איכות מעולה גם ללא חיבור לממיר HD.
עכשיו אני מחפש streamer או משהו שיהיה אם סטרימר.
האמת שהייתי כבר נעול על playon!hd אבל אז ראיתי את ה XBOX יכולות STREAMER יש לו משחקים לפעמים יש לו.
HD גם כן.
ואם יש מישהו שמכיר אז יש גם את פרוייקט ה NATAL של ה XBOX... אז מה עדיף ?
כן הקנייה בטוח לא תהיה בארץ
חבל על הכסף המיותר בנוסף אם כבר פלייאון אז אם הדרייבר הפנימי וכך המחיר יוצא דיי זהה השאלה האם שווה לי להשקיע ב POPCORN ובדיסק חיצוני בנוסף או לקחת את הפלייאון אם הדיסק בפנים וזה ייספק את האיכות ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מבחינת איכות כל הנגנים דומים.
העניין הוא היכולות שלהם.
אם תפריטי בלוריי ופורמטי אודיו חדשים לא מעניינים אותך (או שאתה מסתפק ב-LPCM 7.1) פלייאון!הד מספיק.
אם לא לך על ה-C200 ויש גם את BD-PRIME או BASE
העניין הוא היכולות שלהם.
אם תפריטי בלוריי ופורמטי אודיו חדשים לא מעניינים אותך (או שאתה מסתפק ב-LPCM 7.1) פלייאון!הד מספיק.
אם לא לך על ה-C200 ויש גם את BD-PRIME או BASE
פותח הדיון פרויקט נאטל לא קשור ישירות לתחום הסרטים
הוא בעצם נותן שליטה חדשה לXBOX360 שנועדה בעיקת להתחרות בשליטה של הWII
מיקרוסופט אומנם הדגימו איך אפשר להשתמש בשליטה לדפדף בתכנים אבל אלו היו תכנים קנוים מהשרות שלהם
וככל הידוע לי אתה לא יכול לקנות \להשכיר את הסרטים האלו מישראל
בכל מקרה XBOX360 קונים קודם כל כקונסולת משחקים -האפשרויות סטרימר זה בונוס אבל מבחינת תמיכה ונוחות הוא פחות משתלם מסטרימר תקציבי יחסית
חוץ מזה אין לו כרטיס רשת אלחוטי מהקופסה וצריך לקנות לו בנפרד מה שעולה הרבה כסף כי צריך אחד שמתאים ל360
או שעושים קומבינה מכוערת אם ראוטר
מעבר לזה גם מבחינת ארד דיסק צריך דגם מסוים ואם מארז שמתאים ל360
דיגמי העלית מגעים היום אם 128 גיגה שזה קצת לסטרימר שמשמש לHD
אם כבר קונסולה שתשמש גם לסטרימר הPS3 SLIM הרבה יותר טוב כי הוא כולל כונן בלו רי
כרטיס רשת אלחוטי (חוץ מרגיל ) ואפשר להתקין לו ארד דיסק רגיל של נידים
הבעיה שגם הוא לא תומך בכל הפורמטים ואין לו תרגום לעברית (לפחות בתכנים שלא מגעים על סרט בלו רי מקורי ) אפשר לעקוף את זה
אבל זה לא נוח כמו סטרימר
הוא בעצם נותן שליטה חדשה לXBOX360 שנועדה בעיקת להתחרות בשליטה של הWII
מיקרוסופט אומנם הדגימו איך אפשר להשתמש בשליטה לדפדף בתכנים אבל אלו היו תכנים קנוים מהשרות שלהם
וככל הידוע לי אתה לא יכול לקנות \להשכיר את הסרטים האלו מישראל
בכל מקרה XBOX360 קונים קודם כל כקונסולת משחקים -האפשרויות סטרימר זה בונוס אבל מבחינת תמיכה ונוחות הוא פחות משתלם מסטרימר תקציבי יחסית
חוץ מזה אין לו כרטיס רשת אלחוטי מהקופסה וצריך לקנות לו בנפרד מה שעולה הרבה כסף כי צריך אחד שמתאים ל360
או שעושים קומבינה מכוערת אם ראוטר
מעבר לזה גם מבחינת ארד דיסק צריך דגם מסוים ואם מארז שמתאים ל360
דיגמי העלית מגעים היום אם 128 גיגה שזה קצת לסטרימר שמשמש לHD
אם כבר קונסולה שתשמש גם לסטרימר הPS3 SLIM הרבה יותר טוב כי הוא כולל כונן בלו רי
כרטיס רשת אלחוטי (חוץ מרגיל ) ואפשר להתקין לו ארד דיסק רגיל של נידים
הבעיה שגם הוא לא תומך בכל הפורמטים ואין לו תרגום לעברית (לפחות בתכנים שלא מגעים על סרט בלו רי מקורי ) אפשר לעקוף את זה
אבל זה לא נוח כמו סטרימר