ברצוני לרכוש מסך טלביזיה .
איך אני מאבטח את עצמי בעת ההזמנה לרכוש מסך חדש ולא מתצוגה או עודפים?
האם צריך לרשום בעת ההזמנה " מסך חדש" או שיש דברים אחרחם להקפיד?
בעת ההספקה - מה אני אמור לבדוק? האם יתכן מצב שהמסך שרכשתי הוא מתצוגה והוכנס מחדש לקופסה?
האם יש מדבקות מיוחדות שאמורות להיות שלמות שאם לא אני אבחין שפתחו קופסה זו?
שאלת השאלות? האם יש מצב שעל אף הבדיקות אני אקבל מסך לא חדש?
נ.ב. האם אפשר לבדוק מול היבואן הרשמי לפי המק"ט של הטלביזיה??
בברכה
קנית מסך חדש ולא מתצוגה/עודפים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יכול לרשום על טופס ההזמנה, אבל זה לא משהו שנעשה בד"כ.גארי888 כתב:ברצוני לרכוש מסך טלביזיה .
איך אני מאבטח את עצמי בעת ההזמנה לרכוש מסך חדש ולא מתצוגה או עודפים?
האם צריך לרשום בעת ההזמנה " מסך חדש" או שיש דברים אחרים להקפיד?...
אל תפתח את המסך - תמתין לטכנאי שיפתח, זה מכסה אותך מבחינת אחריות וגם מהסיבה הבאה. כשהטכנאי נמצא - תעבור בקפדנות על המסגרת של המסך ועל החלק האחורי, אם אין שריטות (לא קטנות שעלולות להיגרם מהאריזה) אז מאה אחוז. אם תגלה שריטות ופתחת לבד - לא יחליפו לך את המסך. רק בנוכחות טכנאי.גארי888 כתב: בעת ההספקה - מה אני אמור לבדוק? האם יתכן מצב שהמסך שרכשתי הוא מתצוגה והוכנס מחדש לקופסה?
האם יש מדבקות מיוחדות שאמורות להיות שלמות שאם לא אני אבחין שפתחו קופסה זו?...
כן. אבל אז ההסתברות היא שהוא כמעט ולא עבד. יש אפשרות לקבל חיווי שעות עבודה שלו, גם אז לא בכל המסכים. זו הסתברות לא גבוהה, אם כי תמיד ישנם מנוולים שיעשו את זה ללקוחות. קשה לי להאמין באופן אישי.גארי888 כתב: שאלת השאלות? האם יש מצב שעל אף הבדיקות אני אקבל מסך לא חדש?...
לבדוק מה ? יוכלו אולי להגיד לך מתי נשלח ליבואן, ומה תעשה אם המסך שכב שבעה או שמונה חודשים, אבל לא נפתח ? איזו אינדיקציה אתה רוצה לקבל ?גארי888 כתב: נ.ב. האם אפשר לבדוק מול היבואן הרשמי לפי המק"ט של הטלביזיה??...
בברכה
אם זה מסך קטן יחסית אתה יכול לקחות אותו בעצמך, ואז אתה בטוח שאתה מקבל קופסא חדשה.
עקרונית לקנות מחנות גדולה ומכובדת (ולא מאחמד את סלים ובניו) זה לרוב מספיק בשביל לדעת שאתה מקבל מסך חדש.
אבל הקופסא אמורה להיות שלמה ללא פגמים, ועל הטלוויזיה עמור להיות ניילון שקוף להגנה על המסך, יש עוד כל מיני אינדקציות שלא עולות לראש אבל הכי בטוח זה לקנות במקום מכובד.
עקרונית לקנות מחנות גדולה ומכובדת (ולא מאחמד את סלים ובניו) זה לרוב מספיק בשביל לדעת שאתה מקבל מסך חדש.
אבל הקופסא אמורה להיות שלמה ללא פגמים, ועל הטלוויזיה עמור להיות ניילון שקוף להגנה על המסך, יש עוד כל מיני אינדקציות שלא עולות לראש אבל הכי בטוח זה לקנות במקום מכובד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
את האמת,
אם יירצו לדפוק אותך ולעבוד עליך - זה אפשרי.
השאלה היא - האם היבואן כל כך מסכן ונושא שהוא צריך להגיע לפסים האלה ?
התשובה לצערי - בארץ, לעיתים כן. קשה לבדוק את העניין אבל זה אפשרי לפי האינדיקציות שצוינו מעליי..
bg1987,
לא לעניין הערות גזעניות. זה לא מכבד אותך ולא את הפורום.
אם יירצו לדפוק אותך ולעבוד עליך - זה אפשרי.
השאלה היא - האם היבואן כל כך מסכן ונושא שהוא צריך להגיע לפסים האלה ?
התשובה לצערי - בארץ, לעיתים כן. קשה לבדוק את העניין אבל זה אפשרי לפי האינדיקציות שצוינו מעליי..
bg1987,
לא לעניין הערות גזעניות. זה לא מכבד אותך ולא את הפורום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".