הסיפור הוא כזה:
לפני כמה חודשים החלטתי לשדרג את חווית ההאזנה שלי ולקנות אינטגרייטד סטריאו ובכך להפריד את ההגברה למוזיקה מהק"ב.
מצאתי מודעה, נסעתי, קניתי את מגבר האודיולאב שלי "יד ראשונה מרופא" "נמכר עקב שדרוג/נסיעה לחו"ל/היה של הדודה שנפטרה" (כנראה שהרופא לא הצליח לעזור), במחיר נמוך מאוד.
(אתם בטח כבר יודעים לאן הסיפור הולך..).
בבית התרשמתי מאוד לטובה מהצליל. האזנתי לו לא מעט. מגבר מעולה. היה כיף. רק דבר אחד שיגע אותי (ושאלתי עליו בפורום)- צליל Hum חשמלי כשאין מוזיקה.
מפה לשם, הנ"ל בילה אצל שלושה טכנאים שונים, כאשר הראשון מתוכם היה דודו מהאתר, והוא כבר אמר לי שהמכשיר הזה בילה אצלו איזה זמן והוא לא יכול היה לתקן אותו בזמן והשקעה סבירים. ניסיתי לברר מי כן יכול, מתוך מחשבה שלאור המחיר בו קניתי עדיין ישתלם לי לתקן. כשהטכנאי השלישי אמר לי שמה שהולך של בפנים זה ממש קקמייקה, כולל ספק כוח לא מקורי שלא הורכב נכון,פונוסטייג' מטוגן לגמרי ובכלל ראיות לכך שהמכשיר עבר הרבה ידיים וטכנאים, קפץ לי כבר הפיוז.
מצאתי מודעות נוספות של היצור הזה באתר יד שניה (מסתבר שכאדם פרטי, כפי שהוא הציג את עצמו, יש לו איזה 6 מגברים למכירה בכל זמן נתון, אבל זה לא היה כך כשקניתי את שלי. אז היתה מודעה רק לגביו), והתקשרתי.
הנוכל בהתחלה היתמם והתעקש שהוא אינו סוחר, אח"כ התעצבן, ואחרי שקפץ לי הפיוז ואיימתי עליו הוא פתאום נרגע, וניסה שוב לעבוד עלי כששאל אם אני מוכן לקבל צ'ק על הסכום כי לגמרי במקרה אין לו מזומן, אח"כ ניסה לסבן אותי שאבוא ביום אחר כי הבן שלו מאושפז ועוד כל מיני סיפורים.
בקיצור, לא עזר לו כלום. התעקשתי, ולבסוף נסעתי אליו לעבודה (כאן בחיפה), הבאתי את הגרוטאה וקיבלתי את כל הכסף (הממ.. אולי הייתי צריך להביא איזה עט שמזהה מזוייפים..).
לא קיבלתי כל החזר כמובן על מה ששילמתי לאחד הטכנאים על הבדיקה, הנסיעות והטירטורים.. אבל זה מגיע לי, כסיכון מחושב שלקחתי. אבל לא שירמו אותי.
את מוסר ההשכל נראה לי שכולם הבינו, וספציפית למקרה זה:
לא לגעת בשום אופן בשום דבר שמוכר אותו אדם בשם יואב מהקריות.
חבריי תושבי האזור- אל תיפלו בפח של היצור הזה. המודעות שלו ממלאות את אתר יד שניה ואתר הומלס. לא לגעת. אני יצאתי בזול, אני מקווה שאף אחד אחר לא יצטרך בכלל להתעסק עם זה.
עכשיו חזרתי לשמוע מוזיקה ברסיבר..
ואני מחפש איזה אינטגרייטד טוב סוליד סטייט ביד שניה.. נקווה שאמצא משהו ברמה הזו במחיר סביר. או שאתרגל מחדש לרסיבר (ולטי- אמפ לפעמים).