שאלה על LCD 32 של פנסוניק
היי,
אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" ועקב מגבלות פיזיות (נישה) האפשרויות היחידות שמצאתי הם THL32C10 ו- THL32X10 של פנסוניק. שתי שאלות:
1. מה ההבדלים בין שני הדגמים? לפי מה שמצאתי ההבדל העיקרי הוא תוספת של כניסת S-Video ו- composite בדגם X10. בנוסף נטען שהדגם X10 קורא סרטים מכרטיס ה-SD. משהו יכול לאשר שאלו הם ההבדלים היחידים?
2. האם הגובה (כולל המעמד) הוא אכן 551 מ"מ לשני הדגמים? ברוב האתרים נטען שכן אבל מצאתי מספר אתרים שבהם מופיע משהו אחר.
תודה,
רון
אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" ועקב מגבלות פיזיות (נישה) האפשרויות היחידות שמצאתי הם THL32C10 ו- THL32X10 של פנסוניק. שתי שאלות:
1. מה ההבדלים בין שני הדגמים? לפי מה שמצאתי ההבדל העיקרי הוא תוספת של כניסת S-Video ו- composite בדגם X10. בנוסף נטען שהדגם X10 קורא סרטים מכרטיס ה-SD. משהו יכול לאשר שאלו הם ההבדלים היחידים?
2. האם הגובה (כולל המעמד) הוא אכן 551 מ"מ לשני הדגמים? ברוב האתרים נטען שכן אבל מצאתי מספר אתרים שבהם מופיע משהו אחר.
תודה,
רון
רציתי לדעת האם לדעת אנשי הפורום כדאי להשקיע עוד 200-300 ש"ח בשביל ה-X10.
כרגע אני נוטה לחשוב שכן מכיוון שכך אוכל לחבר את הממיר של יס לכניסת ה- S-video ואחרת
למיטב הבנתי אאלץ להסתפק ב-composite.
עד כמה יהיה גדול ההבדל באיכות התמונה? שווה את המחיר?
כרגע אני נוטה לחשוב שכן מכיוון שכך אוכל לחבר את הממיר של יס לכניסת ה- S-video ואחרת
למיטב הבנתי אאלץ להסתפק ב-composite.
עד כמה יהיה גדול ההבדל באיכות התמונה? שווה את המחיר?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
רון-ר .רון-ר כתב:היי,
תודה,
רון...
לדעתי במסכי lcd .יש מותגים הרבה יותר איכותיים מפנאסוניק . גם לגבי הגודל אין שום בעיה . מרבית מסכי ה lcd אינם חוצים את רוחב ה 80 ס"מ .
לכן לפני שאתה רוכש גש וראה עוד מותגים נוספים שנחשבים לסופר איכותיים .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על התגובה. לצערי המגבלה איננה הרוחב אלא הגובה - לא מצאתי עוד מכשירים שגובהם עם המעמד הוא 55 ס"מ (המגבלה שלי היא 55.3)
האם פנסוניק נחשב ללא איכותי?
בכל אופן אני חוזר על השאלה - האם חיבור דרך S-video הוא משמעותי ומצדיק עוד 200-300 ש"ח במחיר כדי לרכוש את ה-X10 ולא C10??
בכל אופן אני חוזר על השאלה - האם חיבור דרך S-video הוא משמעותי ומצדיק עוד 200-300 ש"ח במחיר כדי לרכוש את ה-X10 ולא C10??
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
רון-ררון-ר כתב:תודה על התגובה. לצערי המגבלה איננה הרוחב אלא הגובה - לא מצאתי עוד מכשירים שגובהם עם המעמד הוא 55 ס"מ (המגבלה שלי היא 55.3)
בכל אופן אני חוזר על השאלה - האם חיבור דרך S-video הוא משמעותי ומצדיק עוד 200-300 ש"ח במחיר כדי לרכוש את ה-X10 ולא C10??...
לדעתי שווה להשקיע את הסכום . כדי לרכוש את ה x .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
asaf23 ו-רון-ר
" (לטלויזיה יש S-Video)???" - נראה כמו שאלה לא?
בכל מקרה אם אתה יושב 2 מטרים או יותר ממסך בגודל 32 אינץ' אז ההבדל בין שימוש במחבר קומפוזיט ל-S-VIDEO או SCART מטשטשים עד בלתי נראים.
" (לטלויזיה יש S-Video)???" - נראה כמו שאלה לא?
בכל מקרה אם אתה יושב 2 מטרים או יותר ממסך בגודל 32 אינץ' אז ההבדל בין שימוש במחבר קומפוזיט ל-S-VIDEO או SCART מטשטשים עד בלתי נראים.