מערכת קולנוע ביתית 2500-3000

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אני שוקל האם שווה בכלל לקנות מערכת קולנוע ביתית, השימושים הם:
35% מוזיקה
30% סדרות
35% סרטים
כרגע אני עם מערכת של פנסוניק 2.1 SC-AK 630
איך ה DENON dht-390?
תודה מראש ערן.

kurt-cobain
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מצטרף לשאלה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

בתקציב שלך יש לך 2 אופציות: או ללכת על יד 2 או לקנות את המערכת הקטנה והמפתיעה של לוגיטק Z5500 . כל אופציה אחרת לדעתי לא תתן לך תוצאות מספקות גם אם אין לך שמיעה מוזיקלית. הסט של הדנון לא מצדיק את המחיר הגבוהה שיש לו ולכן הוא לא משתלם. הסאונד שלו מאוד שיטחי והסאב וופר סביר יחסית אבל יתקשה למלא חלל גדול בבאס טוב כמו הסאב של Z5500 .

eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

שמעת את המערכת? או שאתה פשוט יודע?
יש עוד הצעות? או עוד אנשים ששמעו את הDENON.
תודה מראש ערן.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

eran256 כתב:שמעת את המערכת? או שאתה פשוט יודע?
תודה מראש ערן.
...

אתה שואל שאלה רצינית או שאתה פשוט רוצה לשמוע תשובה שתרצה אותך :roll: ? אם אתה אוהב את הסאונד של הדנון תקנה אותה ושיבושם לך, אני אישית הייתי מוציא את הכסף שלי על משהו אחר שיתן תוצאות יותר טובות.

yosefd
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

zeev78 כתב:
תודה מראש ערן.
...

אתה שואל שאלה רצינית או שאתה פשוט רוצה לשמוע תשובה שתרצה אותך :roll: ? אם אתה אוהב את הסאונד של הדנון תקנה אותה ושיבושם לך, אני אישית הייתי מוציא את הכסף שלי על משהו אחר שיתן תוצאות יותר טובות.
...
אתה רושם ''אני אישית הייתי מוציא את הכסף שלי על משהו אחר שיתן תוצאות יותר טובות''
שמעת את המערכת הזאת של דנון?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

yosefd כתב:
zeev78 כתב:
תודה מראש ערן.
...

...
אתה רושם ''אני אישית הייתי מוציא את הכסף שלי על משהו אחר שיתן תוצאות יותר טובות''
שמעת את המערכת הזאת של דנון?
...
כן, שמעתי, אתה שמעתה אותה? אם כן איזה השוואה עשיתה עם מוצרים אחרים באותה רמת מחיר?

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #8 

לא מכיר את המערכת ששאלת לגביה, אבל במחיר שאתה רושם הייתי מציע לך לבדוק את השילוב הבא:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... 9_SCS140BK

מוצלח מאוד בחללים של עד 40 מ"ר ועוצמתי ביותר, כפי שנשמע לי ממה שקראתי בטוח הרבה יותר עוצמתי מה- 390 וגם מה- LOGITECH שהיא אחלה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

riji,
לדעתי (בתור אחד שהיו לו את ה SCS ושמע יותר מפעם אחת את ה z5500) - ה SCS 140 נופלים בכמה רמות מה 5500 (גם הסטלייטים פחות טובים והסאב פחות מוצלח, בכמה רמות).

היתרון היחיד הוא ברסיבר שמאפשר גמישות רבה יותר.
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 03/03/2010 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

uriler כתב:riji,
ה SCS 140 נופלים בכמה רמות מה 5500 (גם הסטלייטים פחות טובים והסאב פחות מוצלח, בכמה רמות).

...
זו לא ההתרשמות שלי, במיוחד לא לגבי הסאב ולדעתי בתקציב שהוא ציין זו תהיה בחירה מצויינת, אבל דבר אחד למדתי וזה לא לחלוק על מומחי האודיו באתר, אז אם זה מה שאתה אומר סבבה ורשמתי לפני. :wink:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

riji כתב:
ה SCS 140 נופלים בכמה רמות מה 5500 (גם הסטלייטים פחות טובים והסאב פחות מוצלח, בכמה רמות).

...
זו לא ההתרשמות שלי, במיוחד לא לגבי הסאב ולדעתי בתקציב שהוא ציין זו תהיה בחירה מצויינת, אבל דבר אחד למדתי וזה לא לחלוק על מומחי האודיו באתר, אז אם זה מה שאתה אומר סבבה ורשמתי לפני. :wink:
...
הסט שציינתה אולי יהיה טוב לק"ב אבל מה לגבי מוזיקה? אין לרמקולים האלה ולרסיבר יכולת להוציא סאונד איכותי בסטריאו, אם כבר הייתי מחליף את הדנון באונקיו 307 בשילוב עם סט רמקולים של מורל, עולה טיפה יותר אבל התוצאה תיהיה הרבה יותר טובה והסאונד יהיה יותר מוזיקלי. בהשוואה ל 5500 שהוא פחות טוב מהסט שהמלצתי עליו הSCS140 פחות טוב גם מהרמקולים וגם הסאב. אין מה להשוות. אני יודע שקשה לקבל את זה כי שרושמים Z5500 מקבלים בארץ תוצאה של רמקולים למחשב וזה מטעה. מי ששמע את הסט יודע בדיוק למה אני מתכוון.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

zeev78 כתב:
riji כתב:

...
...
הסט שציינתה אולי יהיה טוב לק"ב אבל מה לגבי מוזיקה? אין לרמקולים האלה ולרסיבר יכולת להוציא סאונד איכותי בסטריאו, אם כבר הייתי מחליף את הדנון באונקיו 307 בשילוב עם סט רמקולים של מורל, עולה טיפה יותר אבל התוצאה תיהיה הרבה יותר טובה והסאונד יהיה יותר מוזיקלי. בהשוואה ל 5500 שהוא פחות טוב מהסט שהמלצתי עליו הSCS140 פחות טוב גם מהרמקולים וגם הסאב. אין מה להשוות. אני יודע שקשה לקבל את זה כי שרושמים Z5500 מקבלים בארץ תוצאה של רמקולים למחשב וזה מטעה. מי ששמע את הסט יודע בדיוק למה אני מתכוון.
...
כבר ציינתי ששמעתי? אני מסכים שהם עדיפים למוסיקה וגם רשמתי שהם אחלה. אני עדיין חושב שהם עוצמתיים פחות מה- SCS ופחות או יותר נותנים אותו דבר לשימוש כללי (שהמוסיקה היא 30% ממנו) ולכן בשילוב עם הרסיבר מדובר על חבילה נחמדה מאוד ושווה בדיקה (וזה בדיוק מה שרשמתי).

אבל כמו שכבר כתבתי קודם, אני לא אגיב יותר, תחום האודיו הוא לא התחום שלי ואני לבטח לא רוצה להכנס לדיון עם אודיופילים (שכפי שכבר הוכח בעבר משרשורים שקראתי זה פשוט בלתי אפשרי).

parsi28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

riji כתב:
zeev78 כתב:
riji כתב:

...
...
...
כבר ציינתי ששמעתי? אני מסכים שהם עדיפים למוסיקה וגם רשמתי שהם אחלה. אני עדיין חושב שהם עוצמתיים פחות מה- SCS ופחות או יותר נותנים אותו דבר לשימוש כללי (שהמוסיקה היא 30% ממנו) ולכן בשילוב עם הרסיבר מדובר על חבילה נחמדה מאוד ושווה בדיקה (וזה בדיוק מה שרשמתי).

אבל כמו שכבר כתבתי קודם, אני לא אגיב יותר, תחום האודיו הוא לא התחום שלי ואני לבטח לא רוצה להכנס לדיון עם אודיופילים (שכפי שכבר הוכח בעבר משרשורים שקראתי זה פשוט בלתי אפשרי).
...
אודיופילים שמדיופילים :mrgreen:
אתה אישית שמעת את שני המערכות ולדעתך הסט שהצעת יותר טוב נכון?
למה לא להגיב יותר?הדעה שלך לא פחות חשובה מדעת ה''האודיופילים''....
הם יכולים לומר עד מחר שהסט שנתת פחות טוב...מי אמר שהם צודקים?הרי בגדול כל אחד והטעם שלו.במיוחד במערכות כאלה שעולות זול מאד.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

אני מסכים עם parsi28, הייתי צריך להוסיף "לדעתי" בתגובה שלי.
איני אודיופיל, וגם אם הייתי - זה לא נותן לדעתי משנה תוקף.

כולם זכאים לדעתם ולזכות להביע אותה, גם אם הם לא "מנהלים", "ותיקים" או הגדרות אחרות.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

uriler כתב:אני מסכים עם parsi28, הייתי צריך להוסיף "לדעתי" בתגובה שלי.
איני אודיופיל, וגם אם הייתי - זה לא נותן לדעתי משנה תוקף.

כולם זכאים לדעתם ולזכות להביע אותה, גם אם הם לא "מנהלים", "ותיקים" או הגדרות אחרות.
...
גם אתה וגם אני הבענו דעה אישית ולכן אין צורך להתנצל. ברור שלכל אחד יש את הטעם שלו, אני מכיר מישהו שטוען שהמערכת שלו שעולה 400 שקל היא הכי טובה בעולם, מי אני שאתווכח :) .

eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

אוקי, אני אתחיל מזה שהמערכת מיועדת לחדר של 13 מטר מרובע, אבל איזור השמיעה הוא 3*3=9 מטר מרובע...(מישהו פה ציין משהו על 40מ"ר שזה אפילו לא קרוב...)
לדעתכם, עדיף ללכת על Z5500 בתקציב שלי? כי הייתי מעדיף שיהיה רסיבר...
ושכחתי לציין פרט חשוב, אני אוהב באס...
תודה רבה לכולכם, על כל התגובות והייתי שמח אם תמשיכו לעזור לי.
ערן.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

eran256 כתב:אוקי, אני אתחיל מזה שהמערכת מיועדת לחדר של 13 מטר מרובע, אבל איזור השמיעה הוא 3*3=9 מטר מרובע...(מישהו פה ציין משהו על 40מ"ר שזה אפילו לא קרוב...)
לדעתכם, עדיף ללכת על Z5500 בתקציב שלי? כי הייתי מעדיף שיהיה רסיבר...
ושכחתי לציין פרט חשוב, אני אוהב באס...
תודה רבה לכולכם, על כל התגובות והייתי שמח אם תמשיכו לעזור לי.
ערן.
...
עד 3500 ש"ח מבחינת סאונד ה5500 לדעתי הכי טוב מכל הבחינות ואני בטוח שהסאב יתאים לך (יחסית לסטים אחרים). מעל לזה יש אלטרנטיבות יותר טובות.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 04/03/2010 16:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

תודה רבה על התגובה הסמכמת,
עכשיו לרכישה, ידוע לכם איפה ניתן להשיג את המערכת הנ"ל (Z5500) במחיר הנמוך ביותר בארץ?
האם כדאי לייבא אותה הארהב?
בקרוב בת דודה שלי חוזרת לארץ, והיא מביאה איתה מחולה, האם כדאי לבקש ממנה? האם אני אוכל לממש את האחריות בארץ?
תודה מראש ערן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”