האם סרט בלו-ריי ללא תיקיית CERTIFICATE אמור לעבוד כמו שצריך?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
נתקלתי בסרט BD מוזר שבו מבנה הקובץ כולל רק תיקיית BDMV ובלי תיקיית CERTIFICATE
אז נכון שבעצם כל המידע הדרוש יושב בד"כ בתיקיית BDMV, אבל בכל זאת המבנה הקלאסי של בלו-ריי כולל גם תיקיית CERTIFICATE, וסביר להניח שזה לא נמצא סתם ככה לקישוט.
השאלה האם העסק אמור לעבוד?
כלומר במידה ואריץ את זה עם TMT3 הנגן לא יעשה בעיות בגלל שאין את המבנה הקלאסי של תיקיות?
תודה רבה
נתקלתי בסרט BD מוזר שבו מבנה הקובץ כולל רק תיקיית BDMV ובלי תיקיית CERTIFICATE
אז נכון שבעצם כל המידע הדרוש יושב בד"כ בתיקיית BDMV, אבל בכל זאת המבנה הקלאסי של בלו-ריי כולל גם תיקיית CERTIFICATE, וסביר להניח שזה לא נמצא סתם ככה לקישוט.
השאלה האם העסק אמור לעבוד?
כלומר במידה ואריץ את זה עם TMT3 הנגן לא יעשה בעיות בגלל שאין את המבנה הקלאסי של תיקיות?
תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

בוודאי שהייתי מנסה זאת בעצמי אם לא הייתי שוכב כעת בבית עם התקררות קשה, בקושי יכול לקום מהמיטה.
(המדיה סנטר ממוקם אצלי בסלון, זה לא המחשב שאני משתמש בו כרגע)
אם אני יודע שהסרט יכול לפעול כמו שצריך, אז צריך לנסות להכניס לו כתוביות, יש תהליך עבודה די ארוך, ולכן רציתי לדעת אם בכלל יש טעם.
כן אני מניח שיהיה אפשר לנגן את הסרט במדיה סנטר או סטרימר, אם נשלוף ממנו את קובץ ה-M2TS הגדול ביותר.
אבל הכוונה הייתה לניגון הסרט בצורתו המלאה, כולל תפריטים.
סליחה שלא הבהרתי זאת קודם.
(המדיה סנטר ממוקם אצלי בסלון, זה לא המחשב שאני משתמש בו כרגע)
אם אני יודע שהסרט יכול לפעול כמו שצריך, אז צריך לנסות להכניס לו כתוביות, יש תהליך עבודה די ארוך, ולכן רציתי לדעת אם בכלל יש טעם.
כן אני מניח שיהיה אפשר לנגן את הסרט במדיה סנטר או סטרימר, אם נשלוף ממנו את קובץ ה-M2TS הגדול ביותר.
אבל הכוונה הייתה לניגון הסרט בצורתו המלאה, כולל תפריטים.
סליחה שלא הבהרתי זאת קודם.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

sagi-m
BSPLAYER לא יכול לנגן BD מלא כולל תפריטים.
MPC HC הוא נגן טוב, אבל הוא לא מוציא את פורמטי האודיו החדשים עם ויסטה. לא יעזור אפילו FFDSHOW הכי מתקדם שקיים כיום. בדקנו כבר את הנושא.
בכל אופן, לא זה העניין עכשיו, אלא השאלה אם ניתן לנגן בצורה מלאה סרט בלו-ריי , ללא תיקיית CERTIFICATE
BSPLAYER לא יכול לנגן BD מלא כולל תפריטים.
MPC HC הוא נגן טוב, אבל הוא לא מוציא את פורמטי האודיו החדשים עם ויסטה. לא יעזור אפילו FFDSHOW הכי מתקדם שקיים כיום. בדקנו כבר את הנושא.
בכל אופן, לא זה העניין עכשיו, אלא השאלה אם ניתן לנגן בצורה מלאה סרט בלו-ריי , ללא תיקיית CERTIFICATE
אם אתה מנגן דרך מחשב,הספריה הזאת מיותרת בעליל.
The CERTIFICATE folder is necessary for the disc to play back correctly on some devices.
http://onlinehelp.avs4you.com/AVS-Video ... ngBDs.aspx
כרגע בדקתי אצלי,אני מסיר דברים לא רצויים,זאת תיקיה ריקה עם תת תיקיה ריקה BACKUP,מזכיר את ה-AUDIO_TS בעידן DVD.
The CERTIFICATE folder is necessary for the disc to play back correctly on some devices.
http://onlinehelp.avs4you.com/AVS-Video ... ngBDs.aspx
כרגע בדקתי אצלי,אני מסיר דברים לא רצויים,זאת תיקיה ריקה עם תת תיקיה ריקה BACKUP,מזכיר את ה-AUDIO_TS בעידן DVD.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי תודה ocsi
אם כך, אוכל תכף להתחיל לעבוד על מציאת הכתובית המתאימה (יש כמה גרסאות HD) והטמעתה בתוך הסרט
אם כך, אוכל תכף להתחיל לעבוד על מציאת הכתובית המתאימה (יש כמה גרסאות HD) והטמעתה בתוך הסרט
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה staticx
אז באמת אחרי ששתיתי תה, ומצויד בהרבה נייר טשיו, ניגשתי לסלון והפעלתי את המדיה סנטר.
התוצאה:
הסרט באמת עובד עם TMT3, ואפילו לא צריך לטרוח לחפש עבורו כתובית עברית, כי יש כבר מובנה בפנים.
הבעיה היחידה, שהסרט מתחיל ישר, בלי תפריטים.
לכן יש פה שתי אפשרויות. או שהסרט במקור הוא ככה (זכור לי דיסק בלו-ריי אחד שהשאלתי מ"מבלוקבאסטר" ולהפתעתי לא היו בו תפריטים)
או שהתפקיד של תיקיית CERTIFICATE הוא בכל זאת לא כזה ריקני....
אז באמת אחרי ששתיתי תה, ומצויד בהרבה נייר טשיו, ניגשתי לסלון והפעלתי את המדיה סנטר.
התוצאה:
הסרט באמת עובד עם TMT3, ואפילו לא צריך לטרוח לחפש עבורו כתובית עברית, כי יש כבר מובנה בפנים.
הבעיה היחידה, שהסרט מתחיל ישר, בלי תפריטים.
לכן יש פה שתי אפשרויות. או שהסרט במקור הוא ככה (זכור לי דיסק בלו-ריי אחד שהשאלתי מ"מבלוקבאסטר" ולהפתעתי לא היו בו תפריטים)
או שהתפקיד של תיקיית CERTIFICATE הוא בכל זאת לא כזה ריקני....
וואלה גרמתה לי לחקור את הנושא....אכן תפקידו לא רקני.אם אתה רוצה MENU אתה חייב את התיקיה שמכיל בתוכו לפחות 2 קבציםbariko כתב:
או שהתפקיד של תיקיית CERTIFICATE הוא בכל זאת לא כזה ריקני.......
app.discroot.crt
http://developers.sun.com/learning/java ... S-6464.pdf
id.bdmv
ולפעמים גם
bu.discroot.crt
בקיצור כל אלו קשורים להגנות של בלוריי.אני ל-90 % מהסרטים עושה סטריפ,כי בעיניי עד שאתה מגיע לסרט אתה נרדם מול המסך,חוץ מסרטי ילדים,שלרוב התוספות שוות.
שיחקתי עם זה,במידה ואתה משבץ מסרט אחר אבל אותו אולפן הסרט עולה עם MENU,אם משבץ סתם ספריה ריקה,אחרי פתיח קצר אתה מקבל מסך שחור,ללא ניגון ב TMT3.
מסקנה שלי,אתה הורדתה סרט ש"עבר" טיפול,כמו שאני עושה עם הסרטים עם DVDFAB = ללא MENU
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כל הכבוד על המחקר
אני רק לא מבין דבר אחד, מה המטרה של "טיפול" כזה?
בד"כ תיקיות CERTIFICATE תופסות נפח קטן מאוד, אפילו פחות מ- 200kb
אז זה מה שרצו לחסוך בהורדת התיקייה
אני רק לא מבין דבר אחד, מה המטרה של "טיפול" כזה?
אז זה מה שרצו לחסוך בהורדת התיקייה
אתה מפספס קצת..."טיפול" זה REMUX/STRIPPING,זאת אומרת מעיפים כל התוספות ולפעמים שפות נוספות (ופה חסכו הרבה GB !!!!!),לכן נישאר לך רק הסרט.על הדרך נשמרות כל הספריות כולל CERTIFICATE,אבל רובם ריקות,וכמובן לא יהיה לך MENU יותר,אבל יאפשר ניגון תקין בכל מני נגנים עם אפשרות לחיצה ימנית ומעבר בין פסקול/כיתובbariko כתב:אני רק לא מבין דבר אחד, מה המטרה של "טיפול" כזה?
אז זה מה שרצו לחסוך בהורדת התיקייה...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

חבל מאוד שעושים את זה.
מי שמחפש גרסאות "לייט" שיוריד כבר BDRIP וגמרנו.
אם כבר בלו ריי מלא, אז שכבר יהיה מלא עד הסוף...
מי שמחפש גרסאות "לייט" שיוריד כבר BDRIP וגמרנו.
אם כבר בלו ריי מלא, אז שכבר יהיה מלא עד הסוף...