התייעצות לגבי קניית נגן בלו ריי
שלום לכולם,
ברשותי פלייסטיישן 3 ולאחרונה התחלתי לצפות בו בסרטים באיכות HD (לאחר שקניתי טלוויזיה מתאימה של פנסוניק), בכל מקרה מאחר ואני עומד לקנות עוד טלוויזיה בזמן הקרוב, אני למעשה מתלבט אם לקנות נגן בלו ריי יעודיי שיכול להריץ קבצי MKV ללא המרות ובקלות (בפלייסטיישן אני משתמש בתוכנת MKV2VOB).
ראיתי בקטלוג של באג את הדגם של LG BD 370, במחיר של 650 שקל, ברור לי שזה מחיר אטרקטיבי, בטח בהשוואה לסטרימירים שראיתי, אבל השאלה אם הוא שווה את הכסף או שבכל זאת עדיף להשקיע במוצר יקר יותר שלא מוגבל ל-FAT 32 וכדומה?
תודה רבה.
ברשותי פלייסטיישן 3 ולאחרונה התחלתי לצפות בו בסרטים באיכות HD (לאחר שקניתי טלוויזיה מתאימה של פנסוניק), בכל מקרה מאחר ואני עומד לקנות עוד טלוויזיה בזמן הקרוב, אני למעשה מתלבט אם לקנות נגן בלו ריי יעודיי שיכול להריץ קבצי MKV ללא המרות ובקלות (בפלייסטיישן אני משתמש בתוכנת MKV2VOB).
ראיתי בקטלוג של באג את הדגם של LG BD 370, במחיר של 650 שקל, ברור לי שזה מחיר אטרקטיבי, בטח בהשוואה לסטרימירים שראיתי, אבל השאלה אם הוא שווה את הכסף או שבכל זאת עדיף להשקיע במוצר יקר יותר שלא מוגבל ל-FAT 32 וכדומה?
תודה רבה.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם אפשר היה להשיג את ה-390 הייתי מציע אותו מייד...אבל לא נראה לי שיש אותו בארץ. שאלה לא פחות חשובה היא איזה מסך תקנה? אם מסך איכותי, עדיף לך נגן איכותי יותר (לדעתי) אם לא, נראה לי שה-370 יספיק.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
סליחה על התשובה המאוחרת,
בכל מקרה תודה על כל העזרה,
מה ההבדלים בין ה-370 ל-390?,
עקרונית יש לי טלוויזית פנססוניק 37S10 (באופן אישי מאוד מרוצה ממנה ושוקל לקנות דגם נוסף שלה בזמן הקרוב), אני מנגן כרגע סרטים דרך הפלייסטיישן 3 ומאוד מרוצה מאיכות התמונה, איכות הסאונד אף היא טובה, למרות שטרם חיברתי מערכת סאונד (אשמח לשמוע המלצות), הרצון שלי הוא שיהיה לי נגן שבקלות יוכל לנגן MKV מבלי להתעסק בפיצול הקובץ, המרת הקובץ כי את זה אני עושה כבר עם הפלייסטיישן 3.
כמו כן הבנתי שישנם סטרימרים שמתפקדים כמו ממירים מקליטים, האם זה משהו ששווה לחשוב עליו או שעדיף ללכת על יס מקס.
תודה.
בכל מקרה תודה על כל העזרה,
מה ההבדלים בין ה-370 ל-390?,
עקרונית יש לי טלוויזית פנססוניק 37S10 (באופן אישי מאוד מרוצה ממנה ושוקל לקנות דגם נוסף שלה בזמן הקרוב), אני מנגן כרגע סרטים דרך הפלייסטיישן 3 ומאוד מרוצה מאיכות התמונה, איכות הסאונד אף היא טובה, למרות שטרם חיברתי מערכת סאונד (אשמח לשמוע המלצות), הרצון שלי הוא שיהיה לי נגן שבקלות יוכל לנגן MKV מבלי להתעסק בפיצול הקובץ, המרת הקובץ כי את זה אני עושה כבר עם הפלייסטיישן 3.
כמו כן הבנתי שישנם סטרימרים שמתפקדים כמו ממירים מקליטים, האם זה משהו ששווה לחשוב עליו או שעדיף ללכת על יס מקס.
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני רק לא מבין דבר קטן - אתה מדבר רק על קבצים - למה אתה צריך נגן בלוריי?
אני הייתי שוקל ללכת על הC200. מזרימדיה שייתן לך הרבה יותר אם אתה שואל אותי
אני הייתי שוקל ללכת על הC200. מזרימדיה שייתן לך הרבה יותר אם אתה שואל אותי
עקרונית נגן בלו ריי יש לי כבר בפלייסטיישן 3, כמובן שאם יש נגן בלו ריי מולטיזון (בדומה ל-DVD), שמנגן גם קבצים זה מצוין, מה גם שהנגן DVD הרגיל שלי התקלקל (הפסיק לקבל מתח משום מה), ובמחיר של ה-370 כבר עדיף להשקיע בו, אלא אם כמובן יש אלטרנטיבות ולכן אני שואל.
אני אקרא עכשיו על ה-C200.
תודה.
אני אקרא עכשיו על ה-C200.
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי הולך על מזרימדיה - זה הכי פשוט - ויש מחירים מ-600 ש"ח בערך ועד כמה שתרצה.
הכל גם תלוי באילו תוספות נדרשות לך.
הכל גם תלוי באילו תוספות נדרשות לך.