עזרה, המלצה והכוונה בבניית מגבר

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
Puztko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, החלטתי ייחד עם אבי להתנסות בבניית מגבר ( אבי התנסה מספר פעמים בעבר בבנייה ותכנון )

אני אשתף אתכם בסטפ אפ הנוכחי כמו כן בדרישות מהפאוור בכדיי להעניק לכם בסיס משם תוכלו לעזור :
המקור העיקרי שלי הוא המחשב, לאחר שהעתקתי את מרבית הדיסקים הקיימים ברשותי ובנוסף מספר לא קטן של רכישות מן האייטיונס. מן המחשב מחובר ממיר לאנלוג v - dac שמרביתכם לדעתי מכירים, המגבר שיישמש כקדם לאחר הבנייה הוא Rotel RA1062 ואליו מחוברים זוג Cerwin vega מדגם CLS12 - הרמקולים בעתיד יוחלפו - קיימת מחשבה, חסר הכסף (:

התקציב אליו אני מכוון נע בין 3000 ל 6000 כמובן שאעדיף את הייחס איכות מחיר הגבוה ביותר.. !

את הבנייה אני מעוניין לבצע מסכמה אשר נוסתה ומומלצת וצריכה לכלול מספר קריטריונים :
הפאוור ייכלול בתוכו 4 ערוצים ( חלוקה לקדמיים/אחוריים כמו כן צד ימין/צד שמאל )
הספק 150W ב - 8 אום לערוץ
* את מקור המתח ברצוני לבנות בקופסא נפרדת

וזהו בגדול..

אשמח עם תוכלו לעזור מנסיונכם האישי - הכוונה לפרוייקטים בהם התכנון דומה לקריטריונים שלי שנעשו בעבר או מתוכננים לעתיד, כל עזרה תתקבל (:

המלצות על רכיבים והכוונה לקנייה :
חוטים מסוככים להעברת ה - Signal
קבלים המתאימים לאודיו
"חוטים עבים" עם התנגדות נמוכה להעברת זרמים גבוהים

כל שעולה על רוחכם (:

וכמובן, המון תודה לעזורים.. !

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

המלצה שלי LM3886
4 מהרכיבים האילו מחוברים במקביל\טור יכולים ליצור 200W ב8 אום
הרכיב הוא CLASS AB איודופולי בעל המון סכימות באינטרנט והמון אנשים שהשתמשו בו והיו מרוצים..

אבל הכי חשוב בבניית מגברים חזקים ואיכותיים זה ידע וניסיון:איך לחבר אדמות נכון,איפה החוטים צריכים לעבור ואיפה לא (לדוגמה ליד זרמים גבוהים),איזה קבלים להשתמש ועוד אין סוף דברים.

אני עובד על מגבר 4.1 די דומה לשלך,יציאה אחת של 400W ועוד 4 של 70W
אתה יכול לחפש אותו בפורום.
בהצלחה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”