זה התחיל...
תודה על התגובות,
ככל הנראה למיד-טריבל אני אלך על open baffle בMTM, הוופר מופרד בתיבה עצמאית של 90 ליטר מכוון ל 20 הרץ, בהמשך אם ארצה אסגור בתיבה את המיד והטריבל או אשנה מסיבות אסטטיות ל MT בלבד .
תדרי החיתוך שאני מעוניין בהם יהיו 2000 למיד טריבל
ו 200 למיד באס, קצת גבוה בשביל כל סאב של 12 אבל הנוכחי מסוגל בקלות לעמוד במשימה במינימום עיוותים.
בבדיקה הראשונית הקרוס יהיה דרך המחשב, אבל אני כבר מכין את החלקים לקרוס אקטיבי.
נוח לי היה לעבוד בבית מכיוון שכך יכולתי לעבוד בהמשכים, את הרוטור שלי שומעים ממרחק של שני רחובות,כך שגם פחות הפריע לשכנים בשעות הפחות קונבנציונליות, לא היה נוראי לנקות אבל לא אעשה זאת שוב
ככל הנראה למיד-טריבל אני אלך על open baffle בMTM, הוופר מופרד בתיבה עצמאית של 90 ליטר מכוון ל 20 הרץ, בהמשך אם ארצה אסגור בתיבה את המיד והטריבל או אשנה מסיבות אסטטיות ל MT בלבד .
תדרי החיתוך שאני מעוניין בהם יהיו 2000 למיד טריבל
ו 200 למיד באס, קצת גבוה בשביל כל סאב של 12 אבל הנוכחי מסוגל בקלות לעמוד במשימה במינימום עיוותים.
בבדיקה הראשונית הקרוס יהיה דרך המחשב, אבל אני כבר מכין את החלקים לקרוס אקטיבי.
נוח לי היה לעבוד בבית מכיוון שכך יכולתי לעבוד בהמשכים, את הרוטור שלי שומעים ממרחק של שני רחובות,כך שגם פחות הפריע לשכנים בשעות הפחות קונבנציונליות, לא היה נוראי לנקות אבל לא אעשה זאת שוב
-
- open baffle MTM
-
rss315hf-4
rs150
rs28A
בחרתי בהם בגלל שכולם קיבלו ציון מאוד מ Zaph-audio ויש סביבם היפ לא קטן, אני מניח שזה לא בגלל שאין יחידות טובות יותר אלא בגלל שברמת מחירם זו אין להם הרבה מתחרים לפחות מההיצע של PE.
בצד הטכני, אני מתלבט לחבר 3 ספייקים במקום 4, הם יחזיקו את הרמקול יציב והיתרון שכולם תמיד יגעו ברצפה בלי שום צורך לכוון את הגובה, זה פשוט משגע אותי בRTL3 כל תזוזה קטנה ואני כבר צריך לכוון שוב הבעיה שהרמקולים האלו ישקלו לפחות איזה 40 קילו.
rs150
rs28A
בחרתי בהם בגלל שכולם קיבלו ציון מאוד מ Zaph-audio ויש סביבם היפ לא קטן, אני מניח שזה לא בגלל שאין יחידות טובות יותר אלא בגלל שברמת מחירם זו אין להם הרבה מתחרים לפחות מההיצע של PE.
בצד הטכני, אני מתלבט לחבר 3 ספייקים במקום 4, הם יחזיקו את הרמקול יציב והיתרון שכולם תמיד יגעו ברצפה בלי שום צורך לכוון את הגובה, זה פשוט משגע אותי בRTL3 כל תזוזה קטנה ואני כבר צריך לכוון שוב הבעיה שהרמקולים האלו ישקלו לפחות איזה 40 קילו.
השאלה האם הן יגיעו לשם גם בOB ?yairf כתב:אני רואה שאתה עובד עם שתי יחידות מיד, אז תן להן להתבטא ותחתוך אותן ב-150-160, ככה אתה מרוויח פוקוס יותר מדוייק -center image ממוקד יותר, בעיקר ב-vocals...
זה למעשה יהיה היתרון בקביעה ראשונית של הקרוס דרך המחשב, אני אוכל למדוד את תגובת התדר ולפצות בהתאם, יש לי רק עוד משימה אחת
-
- פרה מגבר
נערך לאחרונה על ידי shlomix ב 01/03/2010 20:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
סוף שבוע הגיע, אז ממשיכים?
התדר אליו אני אני רוצה לכוון את הפורט הוא בערך 20 הרץ, האורך של הפורט נקבע כך שיתחשב בנפח האפקטיבי של התיבה לאחר מילוי צמר כ-100 ליטר.
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
בהצלחה ותעדכן כמה שיותר
how you doin ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים