אני לא מצליח לקנות מDX ולשלם דרך PAYPAL מישהו יודע למה?????????????

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
superman274 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 528
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

אני לא מצליח לקנות מDX ולשלם דרך PAYPAL הוא אומר שהחשבון שלי מוגבל עד שהוא יחייב אותי בסכום של 1.9 דולר ואז אני אמור לראות קוד שמורכב מ4 ספרות ואמור להכניס את זה לאישר את החשבון,אבל עבר כבר שבוע ואני לא מקבל שום חיוב בחשבון או מייל.

ניסיתי חשבון אחר וזה עשה לי אותו דבר,הכרטיס שלי זה אמריקן אקספרס.
למרות שהצלחתי לעשות חשבון בראפידשייר.
מישהו יודע מה לעשות?????

savior
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שלום superman274
אני אישית עשיתי זאת בשני כרטיסים
ובפירוט כרטיס החודשי שמתקבל לבית מופיע הקוד ליד העיסקה.
אני מניח שאם יש לך פירוט ויזה באתר זה אמור להתעדכן אך לוקח לזה מעט זמן.
אני אישית הייתי ממתין מעט לראות את זה בפירוט שנשלח הביתה.

יום טוב

balenno
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני אישית לא אזמין משם יותר קלום ה DX הזה,
יש להם ים באגים במערכת, לא שלחו לי כמה חבילות ברצף ועדיין מחזיקים ב 42$ שלי ולא מוכנים להחזיר לי את הכסף.

orengol
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 323
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

superman274 כתב:אני לא מצליח לקנות מDX ולשלם דרך PAYPAL הוא אומר שהחשבון שלי מוגבל עד שהוא יחייב אותי בסכום של 1.9 דולר ואז אני אמור לראות קוד שמורכב מ4 ספרות ואמור להכניס את זה לאישר את החשבון...
...
אתה צריך לאמת את החשבון שלך ב PAYPAL.
תכנס לחשבון שלך ב PAYPAL ותעשה אימות של האמצעי תשלום.
התהליך הוא ש PAYPAL יבצעו חיוב של 1.9$ בכרטיס אשראי שלך ותוך מס' ימים זה יופיע בפירוט החיובים שלך עם קוד של 4 ספרות שאותו אתה צריך להזין במסך אימות פרטים בחשבון ה PAYPAL. ברגע שתעשה את זה החשבון לא יהיה מוגבל וגם ה 1.9$ יחזרו לחשבון PAYPAL שלך. (בסופו של דבר האימות לא עולה כסף - זה חוזר לך לחשבון PAYPAL)

בקשר ל DX - יצא לי להזמין משם כמה פעמים, ברוב הפעמים הכל עבר בשלום, אבל היו 2 מקרים בעייתים באחד מהם זמן המשלוח היה יותר מחודש ובשני המוצר שהגיע לא ממש עבד.
המסקנות שלי הן להזמין רק דברים לא דחופים ולא יקרים - ז"א שאני קונה משם כל מיני שטויות של עד 50-100 ש"ח ולא מעבר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אם מוצרים לא מגיעים - אתה יכול לפנות לחברת האשראי שלך - ולהגיד לך שהם לא שלחו - תציג להם גם את המייל שהם לא מוכנים לעזור - וחברת האשראי אמורה להחזיר לך את הכסף.

לגבי שורת האימות - תכנס לאתר של החברה של כרטיסי האשראי - ותנסה לראות את הפירוט שלך כבר עכשיו = אין צורך לחכות לסוף החודש.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”