רכישת טלביזית סמסונג מהיבואן הרשמי
ברצוני לרכוש טלביזית סמסונג.(55 לד מסדרת 7000)
הייתי ברשתות הגדולות(א.ל.מ,שקם וכו') והציעו לי מחיר בסביבות 15K-16K.
לעומת זאת בחנויות פרטיות(שמופיעות באתר של סמליין היבואנית של סמסונג כמשווקים מורשים) אני מקבל מחיר נמוך בהרבה(שהרשתות הגדולות לא מאמינות למחיר הנמוך ומבירור שלהם דרך הספק הראשי טוענות שהמחיר הנמוך אינו הגיוני בכלל)
שאלתי:שאני קונה בחנות פרטית איך אני מוודא שאני קונה סמסונג דרך היבואן הרשמי ולא דרך יבוא פרללי(האם אוודא זאת ע"י האחריות שאקבל או שיש לבדוק דברים נוספים.\
איך אני מוודא שהחנות הפרטית לא מוכרת לי מעודפים או תצוגה?????
בברכה
הייתי ברשתות הגדולות(א.ל.מ,שקם וכו') והציעו לי מחיר בסביבות 15K-16K.
לעומת זאת בחנויות פרטיות(שמופיעות באתר של סמליין היבואנית של סמסונג כמשווקים מורשים) אני מקבל מחיר נמוך בהרבה(שהרשתות הגדולות לא מאמינות למחיר הנמוך ומבירור שלהם דרך הספק הראשי טוענות שהמחיר הנמוך אינו הגיוני בכלל)
שאלתי:שאני קונה בחנות פרטית איך אני מוודא שאני קונה סמסונג דרך היבואן הרשמי ולא דרך יבוא פרללי(האם אוודא זאת ע"י האחריות שאקבל או שיש לבדוק דברים נוספים.\
איך אני מוודא שהחנות הפרטית לא מוכרת לי מעודפים או תצוגה?????
בברכה
נערך לאחרונה על ידי גארי888 ב 01/03/2010 9:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
nils3373 כתב:לדעתי גם לפי האחריות הרשמית שאתה מקבל (ניירת) ולאור ההוצאה הגדולה הייתי גם מרים טלפון לסמליין לבירור סופי....
הכי פשוט להתקשר ליבואן הראשי ולבדוק עם הוא מספק את הדגם הספציפי הזה לחנות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מצטרף להמלצה הנ"ל וגם לא יקרה כלום אם האחריות לא תהיה של סמליין....הם נותנים שירות גרוע ואם תהיה לך בעיה אתה יכול לדבר לקיר, הוא יקשיב ויבין אותך יותר מסמליין/מיניליין.עומרי כתב:אני ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות ולא חנויות חשמל פשוטות.
גם מבחינת טיב השירות ובטח מבחינת המקצועיות שמדובר בהוצאת סכומי כסף גדולים....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יכול להגיע לסמליין עצמם. לגבי מחיר ? אני לא בטוח שיהיה יותר נמוך. סמליין לא שוברת את החנויות בתצוגה שלה מכיוון שאז אף אחד לא ירצה לעבוד איתה. אם אני מוכר מסך X ב7000 שקלים והם ב6000, והמחיר קניה שלי הוא 6600, אני לא אמכור מסכים שלהם.
בכל אופן - במקרה הייתי אתמול בתצוגה שלהם - נחמדה. לדעתי המתמחות מחזיקות תצוגות יפות יותר.
בכל אופן - במקרה הייתי אתמול בתצוגה שלהם - נחמדה. לדעתי המתמחות מחזיקות תצוגות יפות יותר.
Vocare Ad Regnum