בעיה / חיבור המחשב למסך חיצוני
יש לי מחשב נייד LENOVO G550 עם כרטיס מסך G105M NVIDIA
כשאני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזה בסלון דך חיבורHDMI המחשב מזהה את הרזולציה המתאימה ואני יכול לשכפל או להרחיב צגים והכל תקין.
הבעיה:
יש לי מסך מחשב LG W2324 וקניתי כבל HDMI לDVI כשאני מחבר את המחשב למסך המחשב מזהה את המסך וגם את הרזולציה המועדפת (1920X 1680) אבל כשאני בוחר ברזולציה הזו המסך לא מציג דבר. (אפילו לא צג שהוא לא מחובר הוא שהוא מחוץ לטווח השידור) כאשר אני מוריד את הרזולווציה (800X600) אני יכול לראות את המסך בצבעים תקנים.
עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואפילו הורדתי דרברים של מסך הLG (כיווני צבע)
אני ממש שובר את הראש ולא מבין מה הבעיה להציג FULL HD .
תודה לכל מי שיכול לעזור!
כשאני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזה בסלון דך חיבורHDMI המחשב מזהה את הרזולציה המתאימה ואני יכול לשכפל או להרחיב צגים והכל תקין.
הבעיה:
יש לי מסך מחשב LG W2324 וקניתי כבל HDMI לDVI כשאני מחבר את המחשב למסך המחשב מזהה את המסך וגם את הרזולציה המועדפת (1920X 1680) אבל כשאני בוחר ברזולציה הזו המסך לא מציג דבר. (אפילו לא צג שהוא לא מחובר הוא שהוא מחוץ לטווח השידור) כאשר אני מוריד את הרזולווציה (800X600) אני יכול לראות את המסך בצבעים תקנים.
עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואפילו הורדתי דרברים של מסך הLG (כיווני צבע)
אני ממש שובר את הראש ולא מבין מה הבעיה להציג FULL HD .
תודה לכל מי שיכול לעזור!
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
1. לא ברור לי איך בדיוק "מזהה את המסך", כנס להגדרות תצוגה ותעשה extend (פריסה) או תשתמש בקיצור דרך כדי להחליף תצוגה.
2. תבחר ברזולוציה 1920x1080 ולא מה שרשמת.
3. במסכים רבים ניתן לבחור, ע"י כפתור, את המקור של התצוגה (נגיד ממקור VGA/DVI) אז תאתר את הכפתור ותבדוק שאתה מציג מה-DVI.
4. יש גם סיכוי שהכבל לא טוב.
2. תבחר ברזולוציה 1920x1080 ולא מה שרשמת.
3. במסכים רבים ניתן לבחור, ע"י כפתור, את המקור של התצוגה (נגיד ממקור VGA/DVI) אז תאתר את הכפתור ותבדוק שאתה מציג מה-DVI.
4. יש גם סיכוי שהכבל לא טוב.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
זה לא נכון. כבל לא טוב יכול להתבטא בבעיות בצבע כזה או אחר או אי תצוגה בכלל, וגם כמובן אי יכולת להגיע לרזולוציה המקסימאלית שאמורה להיות נתמכת.firo_x כתב:אם הכבל לא היה טוב לא הייתי יכול לראותגם ברזולוציה נמוכה, אבל אני עדיין יכול לראות.
רק כשאני מעביר לFULL HD אני לא רואה כלום. (מסך שחור).
יש למישו הצעות??...
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי Firo_x,
אני מניח שהבעיה נעוצה בתאימות כרטיס המסך שלך לרזולוצית FHD.
להערכתי כרטיס המסך פשוט לא יודע להגיע לרזולוציה כזו – תבדוק במפרט המחשב מהי הרזולוציה המקסימלית עליה ניתן לעבוד.
כמו כן, ידוע שחיבורי "כלאיים" כגון DVI ל-HDMI נוטים לעשות בעיות לכן יתכן שגם זו הבעיה.
נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת במייל [email protected]
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל.
אני מניח שהבעיה נעוצה בתאימות כרטיס המסך שלך לרזולוצית FHD.
להערכתי כרטיס המסך פשוט לא יודע להגיע לרזולוציה כזו – תבדוק במפרט המחשב מהי הרזולוציה המקסימלית עליה ניתן לעבוד.
כמו כן, ידוע שחיבורי "כלאיים" כגון DVI ל-HDMI נוטים לעשות בעיות לכן יתכן שגם זו הבעיה.
נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת במייל [email protected]
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל.
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה