AE900 + OPPO + 81C Filter
קיבלתי והתקנתי את את ה 81C. לאחר ביצוע כיוון מחדש תוך שימוש בערכים שהומלצו ע"י CKL עבור ה GAMMA וה RGB CONTRAST בביקורת של AVBUZZ.
אז ככה, השחור באמת נראה שחור יותר. לא מוחלט, אבל כנראה שלהחזרי אור מהקירות יש חלק בכך. השאלה המרכזית היא על חשבון מה זה בא? ראיתי תלונות על פגיעה בפרטים מוצללים. אני חייב להגיד שהרושם שלי לא וודאי בנושא. מהבדיקות שעשיתי נראה שהפגיעה זניחה. אין לי גם ספק, שכיוון מדויק של GAMMA ו D65, ישפר מאד את התוצאה.
בסופו של דבר נראה לי שמדובר בשיפור בהשוואה לתמונה המקורית.
אז ככה, השחור באמת נראה שחור יותר. לא מוחלט, אבל כנראה שלהחזרי אור מהקירות יש חלק בכך. השאלה המרכזית היא על חשבון מה זה בא? ראיתי תלונות על פגיעה בפרטים מוצללים. אני חייב להגיד שהרושם שלי לא וודאי בנושא. מהבדיקות שעשיתי נראה שהפגיעה זניחה. אין לי גם ספק, שכיוון מדויק של GAMMA ו D65, ישפר מאד את התוצאה.
בסופו של דבר נראה לי שמדובר בשיפור בהשוואה לתמונה המקורית.
לדעתי הוא מנמיך את עוצמת ההארה. זו לא בעיה מבחינתי מכיוון שהמרחק בין המקן לקיר הוא כ 3 מטר. הו כמובן משפיע גם על הצבעים. אני משתמש במצב DYNAMIC שבו הצבעים רחוקים מ6500K. הפילטר אמור לקרב אותם במידה רבה. שינוי הערכים של ה GAMMA וה RGB אמור להביאם ל6500K. כמובן שמדובר בערכים שכוילו עבור תנאים שונים משלי, אבל עדיין, התוצאה נראית טוב בסך בכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Croc,
הפילטר הזה חותך מעט יותר בירוקים, מה שנותן לך אפשרות לתת BOOST בצבעים שחסרים ב-פנאסוניק 900 ולהגיע לכיול טוב יותר.
זאת בנוסף להורדת של עוצמת ההארה הכוללת.
ohady2,
קבל שעה ביציאה על זה שהזמנת מבלי להגיד לי....היינו מתחלקים במשלוחה....
אם מישהו נוסף רוצה להזמין יחד, שרק יגיד..
הפילטר הזה חותך מעט יותר בירוקים, מה שנותן לך אפשרות לתת BOOST בצבעים שחסרים ב-פנאסוניק 900 ולהגיע לכיול טוב יותר.
זאת בנוסף להורדת של עוצמת ההארה הכוללת.
ohady2,
קבל שעה ביציאה על זה שהזמנת מבלי להגיד לי....היינו מתחלקים במשלוחה....
אם מישהו נוסף רוצה להזמין יחד, שרק יגיד..
ועוד גרף - אם אני זוכר נכון זה ה-DEFAULT של מצב VIDEO:

רואים מהגרפים שמצב NORMAL הוא הכי מוצלח OUT OF THE BOX.
רק בשביל הקטע בפעם הבאה שאני עושה מדידות (וזה בקרוב) אני אמדוד את -DEFAULT של מצב דיינמיק כדי שנדע איך הוא נראה.

רואים מהגרפים שמצב NORMAL הוא הכי מוצלח OUT OF THE BOX.
רק בשביל הקטע בפעם הבאה שאני עושה מדידות (וזה בקרוב) אני אמדוד את -DEFAULT של מצב דיינמיק כדי שנדע איך הוא נראה.