HTPC INSTALL PARTY - בדיקת עיניין
היי,
כחדש בתחום קולנוע ביתי ובתחום ה- HTPC בפרט, אני מתבלבל ממגוון התוכנות, המקודדים, תוכנות מדיה סנטר פורמטים שונים, עוד ועוד...
ראיתי שהיתה יוזמה שהצליחה בפורום של הסטרימרים לגבי ארגון מפגש/קורס בנושא,
האם ניתן להרים דבר כזה עבור החברים שמעוניינים להרחיב אופקים פה בפורום HTPC ?
אולי נגלגל את ההצעה הזו בין החברים הוותיקים והגורו'ים השונים ? אני יכול להעיד על עצמי שאשמח להצטרף ואף לעזור באירגון ומכיר כמה חברים שיגיעו בשמחה.
שלומי
כחדש בתחום קולנוע ביתי ובתחום ה- HTPC בפרט, אני מתבלבל ממגוון התוכנות, המקודדים, תוכנות מדיה סנטר פורמטים שונים, עוד ועוד...
ראיתי שהיתה יוזמה שהצליחה בפורום של הסטרימרים לגבי ארגון מפגש/קורס בנושא,
האם ניתן להרים דבר כזה עבור החברים שמעוניינים להרחיב אופקים פה בפורום HTPC ?
אולי נגלגל את ההצעה הזו בין החברים הוותיקים והגורו'ים השונים ? אני יכול להעיד על עצמי שאשמח להצטרף ואף לעזור באירגון ומכיר כמה חברים שיגיעו בשמחה.
שלומי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרעיון מצויין, רק שיש צורך לתחום אותו - התקנה של...MartinHSabag כתב:בהמשך לנושא שהועלה, היה לנו רעיון לעשות INSTALL PARTY או INSTALL COURSE, כלומר, אנשים יביאו את המחשבים שלהם ובסיום הקורס ייצאו עם מערכת עובדת ומקונפגת.
האם יש מתעניינים בנושא הזה?...
כדי שביום הקורס לא יתבזבז זמן על התקנה מחודשת או איתור תקלות מערכות הפעלה, חומרה, רישוי וכו'...
במידה וכל החברים מגיעים עם מערכת הפעלה נקיה (Fresh Install) או לחילופין מערכת שברור שהיא תקינה נוכל באמת להעשיר את הידע ולא לשרוף את זמן על התקנת מערכת הפעלה ואיתור תקלות.
אסייג את דברי ואוסיף שהכל עניין של ביקוש...
במידה החברים כן מעוניינים להתקין מערכת הפעלה ידרשו עוד 30-60 דקות במידה והחומרה תקינה והחברים יביאו איתם את מדיות ההתקנה והרשיונות, דרייברים...
לשאלתך, אני מעוניין בכל אופציה שתתקבל,
במידה וכן יהיה ביקוש לנושא ההתקנות של המחשבים/מערכת הפעלה אשמח לעמוד לרשות החברים ולתרום מניסיוני.
שלומי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: