חיבור המחשב הנייד למערכת הקולנוע הביתית---זקוק לייעוץ
אהלן...
ברשותי מגבר YAMAHA RX-V1200 שאין לו כניסות ויציאות HDMI.
לאחרונה התחלתי להוריד סרטי HD מהרשת.
מכיוון שאין לי מזרים מדיה אני פשוט מחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזית הLCD ולכן איני נהנה ממערכת הסאונד שברשותי.
כיצד עליי לחבר את המחשב הנייד שלי בצורה הטובה ביותר בכדי לקבל איכות סאונד מהמערכת שברשותי.
במחשב הנייד אין לי כלל יציאות אודיו פרט לשקע האזניות (עלה בדעתי לחבר את שקע האזניות ישירות לרסיבר אך זה נראה לי יוריד מהאיכות ולא פתרון יעיל)...
מה עליי לעשות?
תודה מראש
מכיוון שאין לי מזרים מדיה אני פשוט מחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזית הLCD ולכן איני נהנה ממערכת הסאונד שברשותי.
כיצד עליי לחבר את המחשב הנייד שלי בצורה הטובה ביותר בכדי לקבל איכות סאונד מהמערכת שברשותי.
במחשב הנייד אין לי כלל יציאות אודיו פרט לשקע האזניות (עלה בדעתי לחבר את שקע האזניות ישירות לרסיבר אך זה נראה לי יוריד מהאיכות ולא פתרון יעיל)...
מה עליי לעשות?
תודה מראש
חיבור המחשב הנייד למערכת הקולנוע הביתית---זקוק לייעוץ
אהלן...
קודם כל אתחיל בכך שאני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים, אך חשבתי שנכון יהיה למצוא כאן את התשובות.
מה עליי לעשות?
תודה מראש
קודם כל אתחיל בכך שאני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים, אך חשבתי שנכון יהיה למצוא כאן את התשובות.
מה עליי לעשות?
תודה מראש
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
תלוי בדגם של המחשב והטלויזיה שיש לך אולי תוכל לעשות את הדבר הבא.
אם יש לך יציאת HDMI במחשב ויציאת אודיו דיגיטלית בLCD אז אתה יכול לחבר את המחשב ישירות למסך בHDMI ואז להעביר סאונד מהמסך לרסיבר עם כבל אופטי או קואקסילי מהמסך לרסיבר.
מה שעוד אפשר לבדוק, בהתאם לדגם הלפטופ שלך, הוא שאולי יציאת האוזניות שלך היא גם יציאה אופטית. קראתי כאן בפורום שבחלק מהלפטופים זה ככה.
מקווה שעזרתי
אם יש לך יציאת HDMI במחשב ויציאת אודיו דיגיטלית בLCD אז אתה יכול לחבר את המחשב ישירות למסך בHDMI ואז להעביר סאונד מהמסך לרסיבר עם כבל אופטי או קואקסילי מהמסך לרסיבר.
מה שעוד אפשר לבדוק, בהתאם לדגם הלפטופ שלך, הוא שאולי יציאת האוזניות שלך היא גם יציאה אופטית. קראתי כאן בפורום שבחלק מהלפטופים זה ככה.
מקווה שעזרתי
של כל דבר עם 4 גלגלים!
המחשב הנייד שברשותי הוא HP PROBOOK 4510S - אין לו יציאת אודיו אופטית.
מה גם, שלטלויזיה שלי אין יציאת אודיו כפי שאתה מתאר.
האם יש התקן USB שיכול להוציא לי אות אודיו איכותי שאותו אני אחבר לרסיבר?
אשמח לדגם מסויים או לאפשרות חיבור אחרת...
מה גם, שלטלויזיה שלי אין יציאת אודיו כפי שאתה מתאר.
האם יש התקן USB שיכול להוציא לי אות אודיו איכותי שאותו אני אחבר לרסיבר?
אשמח לדגם מסויים או לאפשרות חיבור אחרת...