walmart מוכרים את גירסאות הקונסולה של המשחק ב 36 דולר בלבד גם באתר שלהם וגם ברשת עצמה. לצערנו אין משלוחים לישראל
Assassin's Creed 2 ב 36 דולר ב WALMART
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.walmart.com/search/search-ng ... &Find=Find
walmart מוכרים את גירסאות הקונסולה של המשחק ב 36 דולר בלבד גם באתר שלהם וגם ברשת עצמה. לצערנו אין משלוחים לישראל
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בכל מקרה תודה , תמיד כדאי לפרסם דברים שכאלה.
במקרה חבר שלי עכשיו בארה"ב ואני אאלץ להטריח אותו את סניף ה Walmart הקרוב ...
זה יוצא פחות מ 140 ש"ח - אחלה מחיר.
בכל מקרה זה ימתין קצת אני עכשיו משחק את הראשון (כן כן הצתה מאוחרת )
בכל מקרה זה ימתין קצת אני עכשיו משחק את הראשון (כן כן הצתה מאוחרת )
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני יכול לחשוב על דברים הרבה יותר טובים לעושת ב36 דולר.
נניח, להחזיק אותם ביד ולחשוב "המממ, יש לי 36 דולר".
נניח, להחזיק אותם ביד ולחשוב "המממ, יש לי 36 דולר".
- idanb
- חבר פעיל מאוד

???Malcontent כתב:אני יכול לחשוב על דברים הרבה יותר טובים לעושת ב36 דולר.
נניח, להחזיק אותם ביד ולחשוב "המממ, יש לי 36 דולר"....
הביקורות אהבו, הראשון נראה לא רע (לא הספקתי להתעמק בו)
המשחק עד כדי כך גרוע ? אם אפשר קצת פירוט ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הוא פחות גרוע מהראשון, אבל זאת לא חוכמה גדולה - הראשון הוא אחד המשחקים הגרועים ביותר אי פעם.
אבל גם הוא היה מאוד רפטיטיבי ומעיק, בסופו של דבר נטשתי אותו בערך בשני שליש המשחק כי כבר לא היה לי כח.
אבל גם הוא היה מאוד רפטיטיבי ומעיק, בסופו של דבר נטשתי אותו בערך בשני שליש המשחק כי כבר לא היה לי כח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסכים לחלוטין, גם אני מאוד אהבתי את הראשון ולקראת אמצע המשחק התייאשתי ממנו. אממה - כל הביקורות מציינות שבשני למדו את הלקח והבעייה כבר לא קיימת, ובמחיר הזה זה בהחלט מציאה.Malcontent כתב:הוא פחות גרוע מהראשון, אבל זאת לא חוכמה גדולה - הראשון הוא אחד המשחקים הגרועים ביותר אי פעם.
אבל גם הוא היה מאוד רפטיטיבי ומעיק, בסופו של דבר נטשתי אותו בערך בשני שליש המשחק כי כבר לא היה לי כח....
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה יהיה חוצפה לבקש שירכוש 2 עותקים ואני אשלם לך?idanb כתב:בכל מקרה תודה , תמיד כדאי לפרסם דברים שכאלה.
בכל מקרה זה ימתין קצת אני עכשיו משחק את הראשון (כן כן הצתה מאוחרת )...
-
Huber
- חבר במועדון HT

הראשון היה המשחק הכי רפטטיבי שיצא לי לשחק - וזו הבעייה המרכזית שלו. זה ממש מוציא את החשק מהמשחק לגלות ששולחים אותך לעשות שוב ושוב ושוב אותו הדבר, אני אישית התייאשתי כבר בעיר השנייה. אז הוא לא משחק גרוע, רק משחק שמוציא את החשק לשחק בו בשלב מסויים וזה חיסרון גדול. אני מקווה שהביקורות לא הגזימו לגבי השני ושהבעייה הזו באמת נפתרה כמו שהם מציינים.flsh כתב:אני מאוד אהבתי את השני. המשחק לא קצר, מאוד כייפי ויש לו עלילה שמאוד כיף לעקוב אחריה. לקרוא לראשון אחד המשחקים הכי גרועים אי פעם זה שום דבר מלבד השמצה.
אם אהבת את הראשון, תאהב את השני אפילו יותר....
- idanb
- חבר פעיל מאוד

למה לא...Huber כתב:זה יהיה חוצפה לבקש שירכוש 2 עותקים ואני אשלם לך?idanb כתב:בכל מקרה תודה , תמיד כדאי לפרסם דברים שכאלה.
בכל מקרה זה ימתין קצת אני עכשיו משחק את הראשון (כן כן הצתה מאוחרת )......
אם אתה רציני שלח לי הודעה בפרטי ואני אבדוק עם החבר הנודד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר - לא שיחקת בו עד הסוף, איך אתה יודע שהוא לא גרוע?Huber כתב:הראשון היה המשחק הכי רפטטיבי שיצא לי לשחק - וזו הבעייה המרכזית שלו. זה ממש מוציא את החשק מהמשחק לגלות ששולחים אותך לעשות שוב ושוב ושוב אותו הדבר, אני אישית התייאשתי כבר בעיר השנייה. אז הוא לא משחק גרוע, רק משחק שמוציא את החשק לשחק בו בשלב מסויים וזה חיסרון גדול. אני מקווה שהביקורות לא הגזימו לגבי השני ושהבעייה הזו באמת נפתרה כמו שהם מציינים.flsh כתב:אני מאוד אהבתי את השני. המשחק לא קצר, מאוד כייפי ויש לו עלילה שמאוד כיף לעקוב אחריה. לקרוא לראשון אחד המשחקים הכי גרועים אי פעם זה שום דבר מלבד השמצה.
אם אהבת את הראשון, תאהב את השני אפילו יותר.......
משחק שגורם לך להתייאש ממנו באמצע לא יכול להיות משחק טוב. כשמי שסובל את המשחקיות השבורה, ה AI הדפוק והחזרתיות המעצבנת בשביל לראות את הסוף מגלה שהסוף הוא לא פחות ממכעיס ומרגיז, זה הופך את המשחק לגרוע, בהחלט.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הוא לא משחק גרוע לחלוטין, יש לו את החסרונות שלו כמו בכל משחק ולי ולך אישית זה הפריע עד כדי כך שהחלטנו לוותר עליו בשלב מסויים, אבל יש לא מעט שחקנים שהמשיכו איתו עד הסוף ולכן כנראה החיסרונות שאני ואתה מצאתנו בולא באים לידי ביטוי אצלהם. גם אני אישית הוצאתי ממנו מספיק שעות משחק בשביל לא לקרוא לו משחק גרוע אלא פשוט משחק לא טוב. משחק גרוע זה משחק שאני אישית מתייאש ממנו הרבה הרבה לפני האמצע שלו. אני אישית למזלי לא רכשתי את המשחק (החלפתי אותו במשחק אחר שסיימתי) ככה שאצלי ה"נזק" יחסית קטן, אבל כן - לי אישית קשה להמליץ עליו. אבל שוב, מהביקורות ברשת נראה שהמפתחים קלטו את המסר לגבי המשחק הראשון ושבשני הנושא שופר משמעותית.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אפשר לאהוב את המשחק או שלא (ואני אבהתי את הראשון), אבל לקרוא לזה "אחד הגרועים אי פעם" היא קביעה חסרת בסיס לחלוטין.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני שיחקתי בראשון עד הסוף. אני בהחלט מבסס את הקביעה שלי שזה אחד המשחקים הגרועים אי פעם על משהו.Huber כתב:הוא לא משחק גרוע לחלוטין, יש לו את החסרונות שלו כמו בכל משחק ולי ולך אישית זה הפריע עד כדי כך שהחלטנו לוותר עליו בשלב מסויים, אבל יש לא מעט שחקנים שהמשיכו איתו עד הסוף ולכן כנראה החיסרונות שאני ואתה מצאתנו בולא באים לידי ביטוי אצלהם. גם אני אישית הוצאתי ממנו מספיק שעות משחק בשביל לא לקרוא לו משחק גרוע אלא פשוט משחק לא טוב. משחק גרוע זה משחק שאני אישית מתייאש ממנו הרבה הרבה לפני האמצע שלו. אני אישית למזלי לא רכשתי את המשחק (החלפתי אותו במשחק אחר שסיימתי) ככה שאצלי ה"נזק" יחסית קטן, אבל כן - לי אישית קשה להמליץ עליו. אבל שוב, מהביקורות ברשת נראה שהמפתחים קלטו את המסר לגבי המשחק הראשון ושבשני הנושא שופר משמעותית....
מה בדיוק טוב בו, מלבד הגרפיקה של אלטאיר?
המשימות חוזרות על עצמן.
ה AI גרוע.
הסיפור ממש מכעיס. לא מעצבן - מכעיס. אני ממש כעסתי שגרמו לי לבזבז שעות משחק על הסיפור המגעיל הזה.
השליטה בכל דבר שהוא לא טיפוס על קירות שבורה לחלוטין - בקרבות עוד אפשר איכשהו להסתדר, אבל בשלב בנמל עכו, שבו צריך לקפוץ בין עמודים, והדמות קופצת לאן שבא לה במקום לעמוד שאליו כיוונת - ואז טובעת ומתה, היה ממש מתיש ומייגע.
בקיצור - יש רק דבר חיובי אחד במשחק, והוא שהדמות שתקועה באמצע המסך רוב הזמן נראית טוב. תסלחו לי, זה נשמע לי כמו משחק מאוד גרוע.