טריילרים חדשים !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מעולה, תודה!
לגבי אלדוס סנואו, זה הדמות הכי דוחה בסרט ההוא. לא הצלחתי להבין איך עושים על יצור כזה סרט...
לגבי אלדוס סנואו, זה הדמות הכי דוחה בסרט ההוא. לא הצלחתי להבין איך עושים על יצור כזה סרט...
קרטה קיד וסיוט ברחוב אלם, עוד שתי קלאסיקות נוסטלגיה שהולכים להרוס...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1. Frame 137 עם הילד שהולך מכות נראה כמו קומדיה, תפסיקו לקחת ילדים שמשחקים תפקיד של מבוגרים.
2. ראיתם שב A Nightmare On Elm Street החליפו את רוברט אנגלונד במישהו אחר? זה חילול הסדרה. אחד המפיקים הינו מייקל ביי, אז אני מצפה להמון אקשן.
3. לגבי The Karate Kid, עוד פעם לקחו ילד קטן, זה הופך את קהל היעד של הסרט לילדים בני 10. אם רק היו לוקחים מישהו מבוגר יותר, הסרט היה יכול להיות הרבה יותר טוב (אך כנראה שהיו קוראים לו The Karate Adult...).
2. ראיתם שב A Nightmare On Elm Street החליפו את רוברט אנגלונד במישהו אחר? זה חילול הסדרה. אחד המפיקים הינו מייקל ביי, אז אני מצפה להמון אקשן.
3. לגבי The Karate Kid, עוד פעם לקחו ילד קטן, זה הופך את קהל היעד של הסרט לילדים בני 10. אם רק היו לוקחים מישהו מבוגר יותר, הסרט היה יכול להיות הרבה יותר טוב (אך כנראה שהיו קוראים לו The Karate Adult...).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73315
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
סיוט ברחוב אלם מבחינתי זה קאלט עם כל המשתמע מכך. חידוש שלו יכול להיות דבר טוב מכיוון שהמקוריים נעשו בתקציב שך B MOVIE עם כל המשתמע מכך. רק שהעובדה שהחליפו את רוברט אנגלנד ושמו את מייקל ביי כבמאי לא ממש מעורר אמון במוצר הסופי.
קרטה קיד - הקטע בטריילר עם ה"תוריד את המעיל, תלבש את המעיל" זה פשוט חיקוי חיוור ל WAX ON WAX OFF. נראה לי שלמרות ההערכה הרבה של לצ'קי צ'אנג על הסרט הזה אני אוותר.
קרטה קיד - הקטע בטריילר עם ה"תוריד את המעיל, תלבש את המעיל" זה פשוט חיקוי חיוור ל WAX ON WAX OFF. נראה לי שלמרות ההערכה הרבה של לצ'קי צ'אנג על הסרט הזה אני אוותר.