מטאליקה ב-1200 שקל! 8O
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Silence speaks louder than words
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מישהו שם נפל על המח.
כ"כ חיכיתי להופעה, אבל במחירים הללו, אין שום סיכוי שאני הולך...
בהופעה הראשונה שלהם פתחתי חשבון באיזשהו בנק (נראה לי דיסקונט) וקניתי כרטיס ב-20 ש"ח + כרטיס מוזל ל-GNR במשהו כמו 50 ש"ח.
המחירים הללו מטורפים ואני לא מתכוון להיות ביציע בהופעה כזו, נחכה לחו"ל, או למבצע מאחד הבנקים או משהו כזה.
כ"כ חיכיתי להופעה, אבל במחירים הללו, אין שום סיכוי שאני הולך...
בהופעה הראשונה שלהם פתחתי חשבון באיזשהו בנק (נראה לי דיסקונט) וקניתי כרטיס ב-20 ש"ח + כרטיס מוזל ל-GNR במשהו כמו 50 ש"ח.
המחירים הללו מטורפים ואני לא מתכוון להיות ביציע בהופעה כזו, נחכה לחו"ל, או למבצע מאחד הבנקים או משהו כזה.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
מחירים באמת מטורפים.....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
1. ככל הנראה זה נגזרת של כמה שהם ביקשו בשביל להופיע כאן
2. יש כרטיסים זולים יותר
3. אני מניח שה-1200 ש"ח זה מקדימה
4. בתור מישהו שהיה משוגע על METALLICA (ויש לי עדיין רינגטונים שלהם עבור כמה מכרים שלי), אין שום מצב שאני אגיע להופעה שלהם כיום. גם איכות הסאונד והנגינה שלהם ירדו משמעותית בשנים האחרונות, וכל החומר החדש (שאני מעריך שהם ינסו לקדם) הוא בינוני במקרה הטוב.
2. יש כרטיסים זולים יותר
3. אני מניח שה-1200 ש"ח זה מקדימה
4. בתור מישהו שהיה משוגע על METALLICA (ויש לי עדיין רינגטונים שלהם עבור כמה מכרים שלי), אין שום מצב שאני אגיע להופעה שלהם כיום. גם איכות הסאונד והנגינה שלהם ירדו משמעותית בשנים האחרונות, וכל החומר החדש (שאני מעריך שהם ינסו לקדם) הוא בינוני במקרה הטוב.
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

החומר החדש שלהם הוא בחלקו פשוט פתאטי, לא קשור בגרוש לחומר הישן (ולחשוב שהרבה פה חשבו שמאגנטיק הוא שיפור והליכה לכיוון justice...), אבל בכל זאת רציתי ללכת, בתור מעריץ שרוף. אבל עכשיו, ממש לא נראה לי שאני אסכים לשלם סכום כזה. זה פשוט טירוף. גם בשיא שלהם הם לא היו שווים סכום כזה, אף אחד לא שווה סכום כזה!
וכרטיס ב-300 שקל זה כרטיס שאתה צריך טלסקופ כדי לראות ממנו משהו. עדיף שתשב עם האוטו בחניה, ותקשיב לדיסק ברדיו. תהנה באותה המידה, אולי אפילו יותר - תוכל לבחור את השירים שאתה משמיע!
וכרטיס ב-300 שקל זה כרטיס שאתה צריך טלסקופ כדי לראות ממנו משהו. עדיף שתשב עם האוטו בחניה, ותקשיב לדיסק ברדיו. תהנה באותה המידה, אולי אפילו יותר - תוכל לבחור את השירים שאתה משמיע!
- AviBiton
- גורו HTmobile

לשבת ביציע ברמת גן, זה הדבר הכי גרוע בעולם.MetalliJoe כתב: וכרטיס ב-300 שקל זה כרטיס שאתה צריך טלסקופ כדי לראות ממנו משהו. עדיף שתשב עם האוטו בחניה, ותקשיב לדיסק ברדיו. תהנה באותה המידה, אולי אפילו יותר - תוכל לבחור את השירים שאתה משמיע!...
גם במשחקי נבחרת לא רואים כלום כי המרחק מהיציע לדשא הוא כמה ק"מ
בשביל לראות הופעה שם ב-300 ש"ח, גם מיקרוסקופ של שען חירש לא יספיק...
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

תקשיבו, ככל שאני חושב על זה אני קולט כמה זה חוצפה. להקה זקנה, הרבה הרבה אחרי השיא שלה, כשכל חבריה מולטי מיליונרים שהכסף כבר לא מזיז להם כלום, באה ודורשת 1200 שקל בשביל הזכות לשבת מולה ולהתחרש מהמוזיקה שבזמן האחרון רחוקה מלהיות מדהימה! פשוט חוצפה! 
- oferlaor
- מנהל

MetalliJoe,
ההיפך. ככל שהלהקות מתבגרות יותר, המסעות הללו קשים יותר ומפרכים יותר וזה יותר קשה על כולם.
אני אישית הייתי בפירוש דורש הרבה יותר כסף בשביל כל הופעה ככל שהייתי מתבגר, אם אני הייתי במקומם.
ההיפך. ככל שהלהקות מתבגרות יותר, המסעות הללו קשים יותר ומפרכים יותר וזה יותר קשה על כולם.
אני אישית הייתי בפירוש דורש הרבה יותר כסף בשביל כל הופעה ככל שהייתי מתבגר, אם אני הייתי במקומם.
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

למה? צריך לשלם גם לעובדים הפיליפינים? טיטולים למבוגרים? אני לא יודע אם אתה צוחק או רציני!
- oferlaor
- מנהל

רציני לחלוטין. יש לך מושג איזו חתיכת עבודה קשה זה לעשות TOUR כזה?
תראה את הסרט שעשו על המטוס של איירון מיידן (והם עוד עשו קיצור דרך עם המטוס הזה, לכל הלהקות האחרות זה קשה שבעתיים).
נניח ואני כוכב רוק מזדקן, נראה לך שיש לי כח לעשות את כל הסיפור הזה בשביל אותו כסף שעשית שנה שעברה?
תראה את הסרט שעשו על המטוס של איירון מיידן (והם עוד עשו קיצור דרך עם המטוס הזה, לכל הלהקות האחרות זה קשה שבעתיים).
נניח ואני כוכב רוק מזדקן, נראה לך שיש לי כח לעשות את כל הסיפור הזה בשביל אותו כסף שעשית שנה שעברה?
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מי שגוזר קופון כאן לרוב זה מי שמביא אותם, המפיק וקופת הכרטיסים.oferlaor כתב:MetalliJoe,
אני אישית הייתי בפירוש דורש הרבה יותר כסף בשביל כל הופעה ככל שהייתי מתבגר, אם אני הייתי במקומם....
אמש ראיתי סרט ב NGHD על הופעה של האבנים המתגלגלות
בריו דה ז'נרו, ברזיל הופעה בחינם לכ 1,500,000 צופים
אין צדק למחירים כאלה כאן בישראל אבל אל
דאגה כרטיס אחד לא יישאר בקופה.
אור שפע ואהבה
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

עפר,
מסע הופעות זה דבר קשה ומפרך, אין ספק, אבל זאת דרך החיים שהם בחרו, והם מאושרים מהבחירה, אני מבטיח לך. הרבה היו מתחלפים איתם. בכל מקרה, למי אכפת בכלל? המוצר שהם מוכרים עכשיו שווה יותר מהמוצר שמכרו במסע ההופעות של 91? להפך, לא שווה אפילו עשירית! אז מה ההצדקה למחיר המטורף הזה?
טיפטיפ,
אין ספק. אין אשליה שיהיה פה מרד צרכנים שילמד אותם לקח.
מסע הופעות זה דבר קשה ומפרך, אין ספק, אבל זאת דרך החיים שהם בחרו, והם מאושרים מהבחירה, אני מבטיח לך. הרבה היו מתחלפים איתם. בכל מקרה, למי אכפת בכלל? המוצר שהם מוכרים עכשיו שווה יותר מהמוצר שמכרו במסע ההופעות של 91? להפך, לא שווה אפילו עשירית! אז מה ההצדקה למחיר המטורף הזה?
טיפטיפ,
אין ספק. אין אשליה שיהיה פה מרד צרכנים שילמד אותם לקח.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כן, בטח ... רק מתלהבים ישלמו 1200 שקל לכרטיס.
אפילו 300 שקל זה יקר מידי.
בכלל הגעתי למסקנה שההופעות הענקיות האלה הם לא כל כך כיפיות.
סה"כ רואים את הלהקה במסך גדול.
הלכתי לפני כמה שנים להופעה של Megadeth באנגר 11 .
שילמתי 120 שקל או משהו בסיגנון, מאוד נהנתי.
תמיד אהבתי את Megadeth יותר ממטליקה השחצנים .
יש לי שינאה מאוד גדולה למתופף שלהם , שהתחילה אחרי שראיתי את הסרט הדקומנטרי שהם הכינו על עצמם.
אפילו 300 שקל זה יקר מידי.
בכלל הגעתי למסקנה שההופעות הענקיות האלה הם לא כל כך כיפיות.
סה"כ רואים את הלהקה במסך גדול.
הלכתי לפני כמה שנים להופעה של Megadeth באנגר 11 .
שילמתי 120 שקל או משהו בסיגנון, מאוד נהנתי.
תמיד אהבתי את Megadeth יותר ממטליקה השחצנים .
יש לי שינאה מאוד גדולה למתופף שלהם , שהתחילה אחרי שראיתי את הסרט הדקומנטרי שהם הכינו על עצמם.
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ההופעה של מגאדת' לפני שנתיים שלוש? היא עלתה 200 שקל אם אני זוכר נכון. גם אני הייתי שם
אבל חייבים להודות שזאת לא הופעה ששווה יותר מזה, לא היתה טיפת השקעה בבמה, בציוד או בסאונד, והכל בהתאם. תראו, אם זאת היתה ההופעה של מטאליקה ב-91, שהיתה באמת משהו מדהים ומושקע ושווה, אז נניח 500 שקל זה עוד סביר. אבל 1200 שקל בשביל איך שהם נראים היום?? פשוט ביזיון.
אבל חייבים להודות שזאת לא הופעה ששווה יותר מזה, לא היתה טיפת השקעה בבמה, בציוד או בסאונד, והכל בהתאם. תראו, אם זאת היתה ההופעה של מטאליקה ב-91, שהיתה באמת משהו מדהים ומושקע ושווה, אז נניח 500 שקל זה עוד סביר. אבל 1200 שקל בשביל איך שהם נראים היום?? פשוט ביזיון.
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני תמיד מדבר על ההופעה ששייכת למסע של האלבום מ-91...
- AviBiton
- גורו HTmobile

MetalliJoe כתב:![]()
אני תמיד מדבר על ההופעה ששייכת למסע של האלבום מ-91......
נתנו בראש בהופעה הזו.
טריוויה קטנה, להסיח את הדעת מהמחיר של הכרטיס.
מהו השיר שאיתו פתחה הלהקה את ההופעה ההיא ב-93, ולמה?