:הל: A.C. Ryan תכריז השבוע על מזרים המדיה המקליט PLAYON!DVR-HD
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
[pressrelease]
חברת A.C. Ryan תכריז השבוע בתערוכת CeBIT על מזרים המדיה המקליט PLAYON!DVR-HD. PLAYON!DVR-HD הוא מזרים מדיה FULL-HD מקליט הכולל זוג טיונרים DVB-T המאפשרים צפייה בערוץ אחד והקלטת ערוץ אחר בו זמנית. כמו-כן תושק גרסה הכוללת טיונר DVB-T אחד וטיונר אנלוגי אחד.
תכונות ייחודיות ל- PLAYON!DVR-HD כוללות גישה למכשיר באמצעות ממשק WEB לצורך תכנות הקלטה מכל מקום בעולם וכן צפייה בתכנים מכל מקום באמצעות האינטרנט.
ה- PLAYON!DVR-HD כולל תצוגת LED קדמית, כפתורי הפעלה בחזית המכשיר וכניסת eSATA. זאת בנוסף לכניסות HDMI, קומפוננט, קומפוזיט, אודיו דיגיטלי אופטי + קואקסיאלי, רשת 10/100, רשת אלחוטית 802.11n (באמצעות מתאם USB הנמכר בנפרד), 2 X USB HOST וכן USB SLAVE. בדומה ל PLAYON!HD, ניתן להתקין במזרים המדיה כונן קשיח 3.5" בנפח עד 2TB.
מחיר באירופה: 229 יורו.
בימים אלה מתבצעות בדיקות לגבי התאמת המכשיר לשוק הישראלי.
[/pressrelease]
חברת A.C. Ryan תכריז השבוע בתערוכת CeBIT על מזרים המדיה המקליט PLAYON!DVR-HD. PLAYON!DVR-HD הוא מזרים מדיה FULL-HD מקליט הכולל זוג טיונרים DVB-T המאפשרים צפייה בערוץ אחד והקלטת ערוץ אחר בו זמנית. כמו-כן תושק גרסה הכוללת טיונר DVB-T אחד וטיונר אנלוגי אחד.
תכונות ייחודיות ל- PLAYON!DVR-HD כוללות גישה למכשיר באמצעות ממשק WEB לצורך תכנות הקלטה מכל מקום בעולם וכן צפייה בתכנים מכל מקום באמצעות האינטרנט.
ה- PLAYON!DVR-HD כולל תצוגת LED קדמית, כפתורי הפעלה בחזית המכשיר וכניסת eSATA. זאת בנוסף לכניסות HDMI, קומפוננט, קומפוזיט, אודיו דיגיטלי אופטי + קואקסיאלי, רשת 10/100, רשת אלחוטית 802.11n (באמצעות מתאם USB הנמכר בנפרד), 2 X USB HOST וכן USB SLAVE. בדומה ל PLAYON!HD, ניתן להתקין במזרים המדיה כונן קשיח 3.5" בנפח עד 2TB.
מחיר באירופה: 229 יורו.
בימים אלה מתבצעות בדיקות לגבי התאמת המכשיר לשוק הישראלי.
[/pressrelease]
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממה שנראה אין לו כניסת S-Video/Composite, לחיבור לממיר יס/הוט. חבל מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קראת את השורה האחרונה של ההודעה?a_yaron כתב:האם ידועה כבר התאמתו של סטרימר זה לשוק הישראלי ??
הוא מאוד מעניין אותי בגלל שילוב מקלט הDVB-T - רוצה קופסה אחת ולא שתי קופסאות נוסף לכול מה שיש היום
ירון...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ההשקה של הדגם מתעכבת למאי מכיוון שהיצרן רוצה להכליל בדגם את מעבד ה +1283 אשר מכיל יכולת Bitstream לפורמטי האודיו המתקדמים.
pixies,
המוצר נועד עם כוונה להקליט תכנים מהמקלט הפנימי שלו, לכן לא הוכלל מחבר לכניסה חיצונית. אני מסכים איתך כי הכללה של כניסה כזאת הייתה מעלה את הערך והגמישות שניתן להגיע אליה עם המוצר.
pixies,
המוצר נועד עם כוונה להקליט תכנים מהמקלט הפנימי שלו, לכן לא הוכלל מחבר לכניסה חיצונית. אני מסכים איתך כי הכללה של כניסה כזאת הייתה מעלה את הערך והגמישות שניתן להגיע אליה עם המוצר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
השימוש במונח DVR הוא רעיון יפה, אם כי טיפה מוגבל כשמדובר רק במקורות DVBT
בעצם יש כבר כמה מתחרים בתחום הזה - כאשר ה-6600 הוא כנראה המוביל כרגע, וה-DUNE אמור לשחרר תמיכה במקלט DTT (עם דונגל USB) בקרוב יחסית.
בעצם יש כבר כמה מתחרים בתחום הזה - כאשר ה-6600 הוא כנראה המוביל כרגע, וה-DUNE אמור לשחרר תמיכה במקלט DTT (עם דונגל USB) בקרוב יחסית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אני לא טועה הIAMM NTR83 הוא המכשיר הכי מעניין - אמורה להיות לו גם תמיכה בDTT, גם כניסת SCART, יש לו גם מסך מדליק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
איתי,
לא מכיר אותו...
על הנייר ה-IAMM תמיד היו מתקדמים מאוד, אבל בעבר מאוד אכזבו אותי עם קצב עדכוני תוכנה מאוד איטי והמון באגים.
לא מכיר אותו...
על הנייר ה-IAMM תמיד היו מתקדמים מאוד, אבל בעבר מאוד אכזבו אותי עם קצב עדכוני תוכנה מאוד איטי והמון באגים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי כרגע יש רק שתי חברות רציניות (תקנו אותי אם אני טועה) בכל הנוגע לעדכוני תוכנה. POP ו DVICO
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כיצד אתה מגדיר "רצינות בכל הנוגע לעדכוני קושחה"?
מספר עדכונים רב יכול לציין על פיתוח רב, אך גם על תקלות רבות שיוצאות ללא QA מתאים.
לי ממש לא משנה מספר עדכוני הקושחה, אלא מצב המוצר ברגע הנוכחי.
בכל מקרה, זוהי לא הנקודה בשרשור. אני למשל, מאוד מחכה למוצר PlayOn!DVR-HD בדיוק מאותה סיבה שציין החבר a_yaron, קופסה אחת שעושה הכל.
מספר עדכונים רב יכול לציין על פיתוח רב, אך גם על תקלות רבות שיוצאות ללא QA מתאים.
לי ממש לא משנה מספר עדכוני הקושחה, אלא מצב המוצר ברגע הנוכחי.
בכל מקרה, זוהי לא הנקודה בשרשור. אני למשל, מאוד מחכה למוצר PlayOn!DVR-HD בדיוק מאותה סיבה שציין החבר a_yaron, קופסה אחת שעושה הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני רוצה שכשיש בעייה - לדעת שיעבדו עליה, ושיש סיכוי שבאופן קרוב יהיה עדכון.
לעומת חברות אחרות בהן או שאין עדכונים בכלל או שהם לעיתים רחוקות ממממאווווד
לעומת חברות אחרות בהן או שאין עדכונים בכלל או שהם לעיתים רחוקות ממממאווווד
כן קראתי את השורה האחרונה "בימים אלה מתבצעות בדיקות לגבי התאמת המכשיר לשוק הישראלי"Itay_Pollak כתב:קראת את השורה האחרונה של ההודעה?a_yaron כתב:האם ידועה כבר התאמתו של סטרימר זה לשוק הישראלי ??
הוא מאוד מעניין אותי בגלל שילוב מקלט הDVB-T - רוצה קופסה אחת ולא שתי קופסאות נוסף לכול מה שיש היום
ירון......
לאחר כמעט חודשים מאז שהיא נכתבה אני חושב שאפשר לשאול על התוצאה...
אני ממתין כבר די הרבה זמן לסטרימר הכולל DTT במחיר סביר יותר מאשר ה6600 ואני מרגיש שאני מפסיד זמן
אולי בכול זאת ארכוש סטרימר ללא יכולת זו (הA200)
ההקלטה לא ממש מענינת אותי ושידורי TV אני לא רואה בכלל (מחובר לאנטנה אנלוגית) אז אולי אפסיק להמתין
אני מניח שיומיים לאחר שאזמין מכשיר כל שהוא יצאו מכשיירים חדשים הכוללים DTT...
ירון
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כמו שציינתי למעלה - יש את מכשיר הIAMM NTR83 - שמשווק בארץ. הוא כולל מסך קדמי (עד כמה שהתרשמתי דיי מעולה), וחיבור אם הבנתי לDTT ולממיר או מכשיר אחר עם SCART.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תוך כדי הקלדה של הפוסט הקודם הגעתי למסקנה שאני לא באמת צריך שילוב עם מקלט הDTT וחצי שעה לאחר מכן הA200 הגיע הביתהa_yaron כתב: אני ממתין כבר די הרבה זמן לסטרימר הכולל DTT במחיר סביר יותר מאשר ה6600 ואני מרגיש שאני מפסיד זמן
אולי בכול זאת ארכוש סטרימר ללא יכולת זו (הA200)
ההקלטה לא ממש מענינת אותי ושידורי TV אני לא רואה בכלל (מחובר לאנטנה אנלוגית) אז אולי אפסיק להמתין
אני מניח שיומיים לאחר שאזמין מכשיר כל שהוא יצאו מכשיירים חדשים הכוללים DTT...
ירון...
ירון