איזה מגבר הייתם משדכים לקליפש RF35?
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
כרגע יש לי רסיבר מרנץ 6200 ו DVD דנון 1920 כמקור ואני אמנם לא יודע איך הרמקולים ישמעו בסטאפ הנוכחי אבל האם הייתם ממליצים לי לעשות שינוי כלשהו במגבר למשל?
האם למשל מגבר מנורות עדיף מהמצב הקיים?
תודה
תודה
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באופן סכמטי לגמרי,
הייתי אומר שמכיוון שקליפש בהירים יחסית, הייתי משדך להם מגבר בעל צליל עגול וחמים, שאינו מדגיש את הגבוהים, כדי שיאזנו זה את זה. יש לגבות זאת בהאזנה כמובן. משהו אנגלי כמו ארקאם, אודיולאב וכדומה. אולי היברידי של וינסנט או ג'וליידה.
סאונד מנורתי עשוי להתאים כמובן, אבל צריך לאהוב צליל של מנורות בשביל זה (מה גם ששים לב שישנם מגברי מנורות בהירים שלא יתאימו כ"כ).
זה לדעתי הכיוון. אגב, הטי אמפ הקטן יכול להתאים מאוד. עם הקליפש שלי הוא הולך מצויין.
סאונד מנורתי עשוי להתאים כמובן, אבל צריך לאהוב צליל של מנורות בשביל זה (מה גם ששים לב שישנם מגברי מנורות בהירים שלא יתאימו כ"כ).
זה לדעתי הכיוון. אגב, הטי אמפ הקטן יכול להתאים מאוד. עם הקליפש שלי הוא הולך מצויין.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אלה רמקולים מאד "פתוחים".
נסה לשמוע קודם עם המגבר שלך.
אל תקנה לפני.
מגבר מנורות לא פרקטי ל"חיי יום יום", לא יכול להחליף רסיבר ק"ב.
נסה לשמוע קודם עם המגבר שלך.
אל תקנה לפני.
מגבר מנורות לא פרקטי ל"חיי יום יום", לא יכול להחליף רסיבר ק"ב.
תישמע את הפיוניר ax4 החדש יש לא המון מה להציע..
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
כמו שכבר הוצע לך, נסה קודם עם הרסיבר שברשותך.המלך כתב:כרגע יש לי רסיבר מרנץ 6200 ו DVD דנון 1920 כמקור ואני אמנם לא יודע איך הרמקולים ישמעו בסטאפ הנוכחי אבל האם הייתם ממליצים לי לעשות שינוי כלשהו במגבר למשל?
תודה...
היתי ממליץ על רסיבר לקולנוע ביתי עם רום קורקשין, המצוי בדגמים של דנון, ימאהה ופיוניר.
תומר
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רציני לגמרי לגבי הטי אמפ.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
byrdparis כתב:הבעיה היחידה שהטי אמפ לא מכשיר רציני...
אז מה הייתה ההיתפעלות הגדולה מהמכשיר הזה?
האם זה באמת מכשיר כל כך גרוע כמו שאתה אומר?
אני מוכרח לנסות אותו על הרמקולים שלי האם הוא יצליח להניע אותם?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
ההתפעלות שהיית ממנו נמר היה שבשלב מסויים היה אפשר לקנות אותו ב 25 $ והוא עושה עבודה סבירה פחות או יותר ...
הוא מייצר סאונד עיי צ'יפ טרייפת' ללא כל טרנס' או מנורות ..
אנשים ניסו אותו וכתבו עליו סקירות ..ואפשר להפעיל אותו גם עיי סוללות ..
אני חושב שהוא מגביל מאד
1 הוא מייצר בקושי ביום טוב 6וואט
2 ההתאמה שלו תגיע אך ורק עם רמקולים מאד נצילים עכבה מאד יציבה וכדומה .
3 הוא בנוי מאד זול
כניסה אחת בלבד בצורת ג'ק סוני שמינית
חיבורי הרמקולים קטנים ביותר ומחומר פלסטי שנשבר עם תפעיל עליו לחץ קצת יותר מהמקובל .
הסאונד שלו יבש וסטרילי(עכשיו יקפצו כולם ויגידו "מה רע"?)
אז זה רע שברגע שמעלים טיפה את הווליום הכל נמרח ולא נחמד כל כך כבר .
בעקרון התחושה שלי ממנו היית של צעצוע ולא יותר .
אם תרצה להכניס לילד מערכת ששוה כמה מאות שקלים ולא תופסת מקום זה יכול להיות
נחמד זה הכל .
אני יודע שיש פה המון שקנו אותו ומשתמשים בו קצת
אבל יש יותר ממכם שרכשו אותו וזה שוכב אצלם בארון ללא שימוש כי הוא פשוט לא רציני זה הכל.
נמר הוא יעבוד עם הרמקולים שלך אני לא יודע כמה אתה תהנה מהתוצאה ...
רכוש אחד 250 שח לגלות או שתשאיל או שתשאר עם ההגברה ההרבה הרבה הרבה יותר טובה שלך שרכשת לא מזמן !
זאת דעתי
אנשים פה ממליצים עליו בחום לכל אחד לדעתי כל מגבר בן 20 שנה או אחר יעשה את העבודה טוב הרבה יותר ממנו
תנמורה לכסף הוא נותן אבל ביננו כמה תמורה יש ל 250 שח עבור הגברה? אז אפשר לשלש את התמורה או לשים בריבוע את השילוש זה עדיין לא רציני ..
הוא מייצר סאונד עיי צ'יפ טרייפת' ללא כל טרנס' או מנורות ..
אנשים ניסו אותו וכתבו עליו סקירות ..ואפשר להפעיל אותו גם עיי סוללות ..
אני חושב שהוא מגביל מאד
1 הוא מייצר בקושי ביום טוב 6וואט
2 ההתאמה שלו תגיע אך ורק עם רמקולים מאד נצילים עכבה מאד יציבה וכדומה .
3 הוא בנוי מאד זול
כניסה אחת בלבד בצורת ג'ק סוני שמינית
חיבורי הרמקולים קטנים ביותר ומחומר פלסטי שנשבר עם תפעיל עליו לחץ קצת יותר מהמקובל .
הסאונד שלו יבש וסטרילי(עכשיו יקפצו כולם ויגידו "מה רע"?)
אז זה רע שברגע שמעלים טיפה את הווליום הכל נמרח ולא נחמד כל כך כבר .
בעקרון התחושה שלי ממנו היית של צעצוע ולא יותר .
אם תרצה להכניס לילד מערכת ששוה כמה מאות שקלים ולא תופסת מקום זה יכול להיות
נחמד זה הכל .
אני יודע שיש פה המון שקנו אותו ומשתמשים בו קצת
אבל יש יותר ממכם שרכשו אותו וזה שוכב אצלם בארון ללא שימוש כי הוא פשוט לא רציני זה הכל.
נמר הוא יעבוד עם הרמקולים שלך אני לא יודע כמה אתה תהנה מהתוצאה ...
רכוש אחד 250 שח לגלות או שתשאיל או שתשאר עם ההגברה ההרבה הרבה הרבה יותר טובה שלך שרכשת לא מזמן !
זאת דעתי
אנשים פה ממליצים עליו בחום לכל אחד לדעתי כל מגבר בן 20 שנה או אחר יעשה את העבודה טוב הרבה יותר ממנו
תנמורה לכסף הוא נותן אבל ביננו כמה תמורה יש ל 250 שח עבור הגברה? אז אפשר לשלש את התמורה או לשים בריבוע את השילוש זה עדיין לא רציני ..
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
אז הוא ממש לא רלוונטי עבורך.המלך כתב:כן אני שומע רוק ובעוצמה לכן שאלתי אם הוא רציני.חובב1 כתב:רגע רגע
מה סוג המוסיקה שאתה שומע בד"כ? האם זה רוק ?
מגבר מנורות או ה-TAMP לא יתאימו לכל סגנון (במיוחד לא לרוק ובעוצמות גבוהות...)......
כאמור, קודם כל תבדוק אותם עם הרסיבר שלך. אם לא תהיה מרוצה מהתוצאה כנראה שתצטרך לחפש מגבר טרנזיסטורי חזק.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני יוצא חוצץ נגד byrdparis.
נכון, ה-TAMP לא בנוי רציני והוא מוגבל בכניסות והחיבורים לא נוחים, אבל הוא נשמע מעולה !
ההסתייגות היא רמקולים מתאימים או יותר נכון, רמקולים שה-TAMP מתאים להם.
עם הרמקולים שלי, הגעתי לפול ווליום עם ה-TAMP ושום חירחור או עיוות לא נשמע.
אם שמעת משהו בסגנון הזה, כנראה שהוא לא מתאים לרמקולים שלך, נקודה.
באותה נשימה אתה יכול להגיד שמגבר מנורות SET של 2.5W הוא "לא רציני".....לא. הוא פשוט לא מתאים לרמקולים שלך.
לדעתי ה-TAMP, בהינתן רמקולים מתאימים (כמו שלי למשל) יכול להתחרות באיכות סאונד בלבד (לא מדבר על נוחות חיבורים או איכות בניה) עם מגברים שעולים פי עשרות ואולי מאות ממנו.
נכון, ה-TAMP לא בנוי רציני והוא מוגבל בכניסות והחיבורים לא נוחים, אבל הוא נשמע מעולה !
ההסתייגות היא רמקולים מתאימים או יותר נכון, רמקולים שה-TAMP מתאים להם.
עם הרמקולים שלי, הגעתי לפול ווליום עם ה-TAMP ושום חירחור או עיוות לא נשמע.
אם שמעת משהו בסגנון הזה, כנראה שהוא לא מתאים לרמקולים שלך, נקודה.
באותה נשימה אתה יכול להגיד שמגבר מנורות SET של 2.5W הוא "לא רציני".....לא. הוא פשוט לא מתאים לרמקולים שלך.
לדעתי ה-TAMP, בהינתן רמקולים מתאימים (כמו שלי למשל) יכול להתחרות באיכות סאונד בלבד (לא מדבר על נוחות חיבורים או איכות בניה) עם מגברים שעולים פי עשרות ואולי מאות ממנו.