זקוק להמלצה על סטרימר - עד 250 דולר גמיש
אני מודע לזה שערכתם קורס בנושא אך לצערי לא יכולתי להגיע אליו.
אחי נוסע לתאילנד בעוד כחודש, השאלה היא האם יש בכלל אפשרות למצוא את הסטרימרים שתמליצו לי עליו בתאילנד? והאם זה ישתלם יותר מאשר רכישה בארץ?
אני מחפש מכשיר ש:
1. ינגן 720P\1080P ובכלל את כל הפורמטים הנפוצים ישירות מההרד דיסק בצורה טובה ושינגן לפחות 720P בצורה טובה דרך רשת אלחוטית, השאיפה שינגן הכל דרך הרשת האלחוטית.
2. בעל יכולת להמיר את פורמטי האודיו החדשים לכאלה שהמגבר הישן שלי יוכל לזהות (המגבר בעל תמיכה ב-AC3 ו-DTS), הכוונה היא שהמכשיר יוכל לפחות להמיר את האותות ל- PCM ושבכל מקרה לא אתקע עם סרט בלי קול.
3. לא רוצה מכשיר עם כונן בלוראי אבל רוצה שהמכשיר יתמוך בקבצים האלה דרך ההרדיסק ואם אפשר שיכלול תמיכה בתפריטים.
4. תמיכה בכתוביות בעברית SRT בצורה טובה, אפשרויות פונט\גודל\צבע, אין צורך בתמיכה בשמות קובץ בעברית ואין צורך בממשק בעברית.
* ערכתי את הנושא, התקציב עכשיו עומד על 250 דולר גמיש.
תודה.
אחי נוסע לתאילנד בעוד כחודש, השאלה היא האם יש בכלל אפשרות למצוא את הסטרימרים שתמליצו לי עליו בתאילנד? והאם זה ישתלם יותר מאשר רכישה בארץ?
אני מחפש מכשיר ש:
1. ינגן 720P\1080P ובכלל את כל הפורמטים הנפוצים ישירות מההרד דיסק בצורה טובה ושינגן לפחות 720P בצורה טובה דרך רשת אלחוטית, השאיפה שינגן הכל דרך הרשת האלחוטית.
2. בעל יכולת להמיר את פורמטי האודיו החדשים לכאלה שהמגבר הישן שלי יוכל לזהות (המגבר בעל תמיכה ב-AC3 ו-DTS), הכוונה היא שהמכשיר יוכל לפחות להמיר את האותות ל- PCM ושבכל מקרה לא אתקע עם סרט בלי קול.
3. לא רוצה מכשיר עם כונן בלוראי אבל רוצה שהמכשיר יתמוך בקבצים האלה דרך ההרדיסק ואם אפשר שיכלול תמיכה בתפריטים.
4. תמיכה בכתוביות בעברית SRT בצורה טובה, אפשרויות פונט\גודל\צבע, אין צורך בתמיכה בשמות קובץ בעברית ואין צורך בממשק בעברית.
* ערכתי את הנושא, התקציב עכשיו עומד על 250 דולר גמיש.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 12/03/2010 21:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה לא בדיוק מסוג הדברים שמוצאים OFF THE SHELF בתאילנד.
אם היית עובר דרך הונג קונג, קוריאה או טאיוואן בדרך, זה כבר סיפור אחר...
אם היית עובר דרך הונג קונג, קוריאה או טאיוואן בדרך, זה כבר סיפור אחר...
לא מסכים עם החברים היקרים,
אומנם בהונג קונג אפשר למצוא מציאות יותר טובות (גם לא פשוט לתייר המזדמן),
אבל ב PAN TIP PLAZA (וגם בצ'יינה טאון - אבל זה כבר מסובך יותר), אפשר למצוא
מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה הרבה יותר זול מבארץ.
קבל לינק לבחור מומלץ:
www.digilifegadget.com/index.php?lay=sh ... &cid=24968
PAN TIP קומה שלישית (אם אני לא טועה), ניתן להתמקח, אבל בטוב טעם
*אל תשכח את נושא האחריות, אם לא חסכת משמעותית, אז לדעתי שווה לקנות בארץ!
אומנם בהונג קונג אפשר למצוא מציאות יותר טובות (גם לא פשוט לתייר המזדמן),
אבל ב PAN TIP PLAZA (וגם בצ'יינה טאון - אבל זה כבר מסובך יותר), אפשר למצוא
מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה הרבה יותר זול מבארץ.
קבל לינק לבחור מומלץ:
www.digilifegadget.com/index.php?lay=sh ... &cid=24968
PAN TIP קומה שלישית (אם אני לא טועה), ניתן להתמקח, אבל בטוב טעם
*אל תשכח את נושא האחריות, אם לא חסכת משמעותית, אז לדעתי שווה לקנות בארץ!
והנה האתר בתרגום של גוגל לאנגלית:
http://translate.google.com/translate?j ... l=th&tl=en
אני חושב שהמחירים שם לא רעים בכלל.
http://translate.google.com/translate?j ... l=th&tl=en
אני חושב שהמחירים שם לא רעים בכלל.
כנראה שאני ארכוש את ה-PlayOnHD מתאילנד (5500 באט=650 ש"ח בערך לפני מיקוח -:)).
קראתי את המאמר על PlayOn וכתוב שם:
"נכון להיום מעבד זה חסר יכולת ל Bitstream עבור פורמטי האודיו המתקדמים, כגון DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD, אך כנראה שהיכולת תוצג בעתיד, בשאיפה דרך עדכון קושחה."
מה זה אומר בדיוק?
יש לי רסיבר ישן שתומך רק ב-DTS וב-Dolby Digital, האם זה אומר שהנגן לא יוכל להמיר את פורמטי האודיו המתקדמים לפורמט שהרסיבר שלי יזהה?
האם זה אומר שיש קבצים שבהם לא תיהיה לי כלל אפשרות לשמוע?
קראתי את המאמר על PlayOn וכתוב שם:
"נכון להיום מעבד זה חסר יכולת ל Bitstream עבור פורמטי האודיו המתקדמים, כגון DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD, אך כנראה שהיכולת תוצג בעתיד, בשאיפה דרך עדכון קושחה."
מה זה אומר בדיוק?
יש לי רסיבר ישן שתומך רק ב-DTS וב-Dolby Digital, האם זה אומר שהנגן לא יוכל להמיר את פורמטי האודיו המתקדמים לפורמט שהרסיבר שלי יזהה?
האם זה אומר שיש קבצים שבהם לא תיהיה לי כלל אפשרות לשמוע?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
נכון זה בדיוק מה שזה אומר. אבל אתה צריך להבין שפורמטי הסאונד האלו נמצאים רק בבלו ריי מלא כרגע.
בקבצי MKV וכו' כימעט תמיד הפורמט סאונד יהיה DTS או DD
וגם בבלו ריי מלא יהיה לך פסקול אחד שהוא DTS HD נגיד ועוד אחד שהוא DTS רגיל או STEREO ותוכל לנגן את הפסקול הזה.
בקבצי MKV וכו' כימעט תמיד הפורמט סאונד יהיה DTS או DD
וגם בבלו ריי מלא יהיה לך פסקול אחד שהוא DTS HD נגיד ועוד אחד שהוא DTS רגיל או STEREO ותוכל לנגן את הפסקול הזה.
אחלה!
התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לפזול לכיוון ה-HDX-BD1 שכן תומך בהם.. אבל יש לו חסרונות משלו.
טוב נראה לי שה-PlayOn הנגן הכי מוצלח והכי משתלם.
תודה רבה!
התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לפזול לכיוון ה-HDX-BD1 שכן תומך בהם.. אבל יש לו חסרונות משלו.
טוב נראה לי שה-PlayOn הנגן הכי מוצלח והכי משתלם.
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 12/03/2010 16:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
חשבתי שאני נעול על ה-PlayOn אך מאז כבר קראתי כמה ביקורות והרבה הודעות ואני בספק אם הוא באמת הרכישה הכי מוצלחת.
אני קצת אבוד אפרט את דרישותיי:
1. תמיכה טובה ב-mkv.
2. תמיכה טובה ב-m2ts.
3. תמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים ובהמרה שלהם ל-DTS או DD רגיל (במידה והרסיבר לא תומך בפורמטי אודיו מתקדמים) או לפחות תמיכה ב-Downmix לסטריאו.
4. תמיכה טובה ברשת אלחוטית (יש ברשותי ראוטר Lynksys WRT54GL).
5. ללא כונן BD (הכל ינוגן דרך רשת או הרד דיסק פנימי\חיצוני)
תקציב עד 250$.
אני קצת אבוד אפרט את דרישותיי:
1. תמיכה טובה ב-mkv.
2. תמיכה טובה ב-m2ts.
3. תמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים ובהמרה שלהם ל-DTS או DD רגיל (במידה והרסיבר לא תומך בפורמטי אודיו מתקדמים) או לפחות תמיכה ב-Downmix לסטריאו.
4. תמיכה טובה ברשת אלחוטית (יש ברשותי ראוטר Lynksys WRT54GL).
5. ללא כונן BD (הכל ינוגן דרך רשת או הרד דיסק פנימי\חיצוני)
תקציב עד 250$.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגרד עוד טיפה ותקנה את הC200.
אני לא הבנתי כנראה כ"כ - יש לך רסיבר חדיש? עם תמיכה בפורמטים החדשים? איזה מסך יש לך? איזה רמקולים?
כי בשביל להנות מהפורמטים החדשים - צריך גם מערכת קול טובה למדיי וגם עדיף שיהיה מסך שתוכל להנות מהוידאו ב-1080P (אבל זה פחות חובה)
אני לא הבנתי כנראה כ"כ - יש לך רסיבר חדיש? עם תמיכה בפורמטים החדשים? איזה מסך יש לך? איזה רמקולים?
כי בשביל להנות מהפורמטים החדשים - צריך גם מערכת קול טובה למדיי וגם עדיף שיהיה מסך שתוכל להנות מהוידאו ב-1080P (אבל זה פחות חובה)
ה-C200 לא מתאים לי,
אמנם המארז הוא לא פלסטיק אבל הוא כולל אפשרות לכונן BD שאני לא רוצה ובעצם המארז כזה מכוער ובשביל התענוג הזה צריך להוסיף עוד 400 שקל... עדיף כבר לקחת את הפלסטיק..
הוידאו הרבה הרבה יותר מעניין אותי מהאודיו, אמנם המסך שלי הוא לא המסך הכי הכי אופטימלי ל-HD (מסך פנסוניק 42PH9) אבל הוא לא רע בכלל.
בקשר לאודיו יש להבהיר שאני מעוניין בנגן שיודע לפענח ולעשות Downmix לפורמטי האודיו החדשים על מנת שהרסיבר הישן שלי יוכל לזהות אותו.
אני לא מעוניין להינות מפורמטי האודיו החדשים, אני רק רוצה להבטיח שאם במקרה אני אתקל בסרט שיש בו רק פסקול אחד למשל DTS-HD אז שאני לא אתקע בלי אפשרות לשמוע קול.
אמנם המארז הוא לא פלסטיק אבל הוא כולל אפשרות לכונן BD שאני לא רוצה ובעצם המארז כזה מכוער ובשביל התענוג הזה צריך להוסיף עוד 400 שקל... עדיף כבר לקחת את הפלסטיק..
הוידאו הרבה הרבה יותר מעניין אותי מהאודיו, אמנם המסך שלי הוא לא המסך הכי הכי אופטימלי ל-HD (מסך פנסוניק 42PH9) אבל הוא לא רע בכלל.
בקשר לאודיו יש להבהיר שאני מעוניין בנגן שיודע לפענח ולעשות Downmix לפורמטי האודיו החדשים על מנת שהרסיבר הישן שלי יוכל לזהות אותו.
אני לא מעוניין להינות מפורמטי האודיו החדשים, אני רק רוצה להבטיח שאם במקרה אני אתקל בסרט שיש בו רק פסקול אחד למשל DTS-HD אז שאני לא אתקע בלי אפשרות לשמוע קול.