1) מערכת סטריאו עם כניסה אחת (RCA X2 ימין ושמאל).
2) טלוויזית LCD
3) ממיר YES רגיל
4) מחשב
ברצוני לקבל סאונד מהסטריאו, כשאני מאזין למוזיקה מהמחשב וגם סאונד מהסטריאו כשאני צופה בתכני YES.
זה יצא לי קצת כמו חידה
אפשרי לבצע את זה?

מה זה הממתג הזה וכמה הוא עולה?MartinHSabag כתב:אם יש לך שני מקורות וכניסה אחת, אז מה שאתה יכול לעשות:
1. לקנות ממתג (יש גם כאלו עם שלט).
2. להחליף מגבר לאחד עם יותר כניסות.
3. להחליט שאחד המקורות שומעים מהרמקולים של המסך בלבד ואת השני דרך מערכת הסטריאו.
4. האם יש במקרה למסך ה-LCD שלך AUDIO OUT? אם כן, אפשר לשרשר דרכו את המקורות ומשם למגבר סטריאו שלך....

ניסיתי לעבוד לפי השיטה שלך ומשום מה, נראה כי כניסת ה-Line In לא מגיבה.ZiggyMan כתב:תוכל לשרשר את יציאת הממיר לכניסת LINE IN במחשב, ואת יציאת כרטיס הקול במחשב לחבר לסטריאו. חיסרון; תקבל סאונד מהממיר רק כשהמחשב פועל. יתרון; אפשר לשמוע גם מהטלוויזיה וגם מהמחשב בו זמנית....
כן. צריך להגדיר את כניסת הLINE IN כפעילה, ולבדוק שהיא לא במיוט. אני יכול להסביר לך לXP, או שתמתין קמעה עד שאהייה מול מחשב עם WIN7.hen1235 כתב:ניסיתי לעבוד לפי השיטה שלך ומשום מה, נראה כי כניסת ה-Line In לא מגיבה.ZiggyMan כתב:תוכל לשרשר את יציאת הממיר לכניסת LINE IN במחשב, ואת יציאת כרטיס הקול במחשב לחבר לסטריאו. חיסרון; תקבל סאונד מהממיר רק כשהמחשב פועל. יתרון; אפשר לשמוע גם מהטלוויזיה וגם מהמחשב בו זמנית....
יש לי ווינדוס 7, אתה יודע על הגדרות שצריך לשנות כדי לבצע את זה?...