מבקש המלצה לממיר DTT
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לממיר DTT
יש לי היום מחשב HTPC עם כרטיס לכידה PVR150, ואני עובד עם MC7
אני מחפש ממיר פשוט אבל יציב ועם קליטה טובה, ושיהיה לו יציאת SVideo (בשביל הכרטיס לכידה) וגם יציאת Component או HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה...
בנוסף אני גר ביחידת דיור בת"א, האם הקליטה תיהיה בעייתית? ומה עושים במידה ויש בעיה בקליטה?
מודה מראש לכל העוזרים!
יש לי היום מחשב HTPC עם כרטיס לכידה PVR150, ואני עובד עם MC7
אני מחפש ממיר פשוט אבל יציב ועם קליטה טובה, ושיהיה לו יציאת SVideo (בשביל הכרטיס לכידה) וגם יציאת Component או HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה...
בנוסף אני גר ביחידת דיור בת"א, האם הקליטה תיהיה בעייתית? ומה עושים במידה ויש בעיה בקליטה?
מודה מראש לכל העוזרים!
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
כל הממירים שמוצעים למכירה בישראל - לכולם יש להם בעיה מסויימת :
אחד נתקע, השני קולט ב- MONO, השלישי לא יכול להקליט ונתקע תמיד, הרביעי לא מזהה את הדיסק און קי, לחמישי אין בכלל יציאת HDMI, גם לשישי אין מספיקות יציאות/חיבורים.
קשה להמליץ על משהו.... זו נבלה... וזו טרפה..
אחד נתקע, השני קולט ב- MONO, השלישי לא יכול להקליט ונתקע תמיד, הרביעי לא מזהה את הדיסק און קי, לחמישי אין בכלל יציאת HDMI, גם לשישי אין מספיקות יציאות/חיבורים.
קשה להמליץ על משהו.... זו נבלה... וזו טרפה..
נועם -
נראה שאין קופצים על השאלה שלך מכיוון שהיא כבר נדונה כאן הרבה פעמים. אתה יכול לבצע חיפוש בפורום, ראה למשל את הדיון כאן שכולל גם כמה השוואות מעניינות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 39#1042239
ולשאלתך, כפי שתוכל לראות בהחלט יש כאן מי שמרוצים מהממיר שלהם (לפחות יחסית).
בהצלחה
נראה שאין קופצים על השאלה שלך מכיוון שהיא כבר נדונה כאן הרבה פעמים. אתה יכול לבצע חיפוש בפורום, ראה למשל את הדיון כאן שכולל גם כמה השוואות מעניינות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 39#1042239
ולשאלתך, כפי שתוכל לראות בהחלט יש כאן מי שמרוצים מהממיר שלהם (לפחות יחסית).
בהצלחה
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
קח בחשבון שאין לך את כל סוגי החיבורים ב- NewCom , יש בו ממש מעט סוגי חיבורים,Noam_B כתב:grimm המון תודה על התגובה, עזרת לי המון!
אני מבין שה-nowcom הוא המכשיר הכי מומלץ כרגע, וחוץ מנושא ההקלטות שהוא בעייתי אצלו כל השאר עובד מצויין.
נראה לי שאני אלך עליו.
תודה על העזרה!...
וחוץ מזה, אומרים שיש לו עדיין בעיות שלא נפתרו.

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מבחינת חיבורים יש לו SVideo וקומפוננט, וזה בידיוק מה שאני צריך (SVideo לכרטיס לכידה וקומפוננט לטלוויזיה)
עופר קראתי את הביקורת וממנה הבנתי שהמכשיר עובד מצויין עד שמגיעים לנושא ההקלטות וה-Trickplay שאיתו המכשיר מתמודד בצורה מעפנה.... אני אחבר את הממיר לכרטיס הלכידה והוא יספק לי את ההקלטות. וחוץ מזה המחיר שלו סביר ביותר.
שאלה אחרונה: האם הוא יכול להוציא RGB על גבי ה-SVideo? (אני מבין שזו הדרך הטובה ביותר לחבר ממיר לכרטיס לכידה PVR-150)
עופר קראתי את הביקורת וממנה הבנתי שהמכשיר עובד מצויין עד שמגיעים לנושא ההקלטות וה-Trickplay שאיתו המכשיר מתמודד בצורה מעפנה.... אני אחבר את הממיר לכרטיס הלכידה והוא יספק לי את ההקלטות. וחוץ מזה המחיר שלו סביר ביותר.
שאלה אחרונה: האם הוא יכול להוציא RGB על גבי ה-SVideo? (אני מבין שזו הדרך הטובה ביותר לחבר ממיר לכרטיס לכידה PVR-150)
acavish -dvb-acavish כתב:קח בחשבון שאין לך את כל סוגי החיבורים ב- NewCom , יש בו ממש מעט סוגי חיבורים,Noam_B כתב:grimm המון תודה על התגובה, עזרת לי המון!
אני מבין שה-nowcom הוא המכשיר הכי מומלץ כרגע, וחוץ מנושא ההקלטות שהוא בעייתי אצלו כל השאר עובד מצויין.
נראה לי שאני אלך עליו.
תודה על העזרה!...
וחוץ מזה, אומרים שיש לו עדיין בעיות שלא נפתרו.