נתקפתי בגל של נוסטלגיה מוזיקלית. בסוף שנות השבעים ו\או תחילת שנות השמונים הופצו בארץ (על גבי קלטות) אוספי "קולוסיאום". אם אינני טועה, הם היו בעריכה מקומית (קשור למועדון המיתולוגי?) ולכן לא ניתן למצוא עליהם פרטים באינטרנט. אני זוכר חלק מהשירים ששמעתי בתור ילד ברכב של אבא שלי, אך לא את כולם, מן הסתם.
אם למישהו יש את הקלטות, אשמח אם יוכל לפרסם (או לשלוח אלי בהודעה אישית) את רשימת השירים.
תודה מראש,
אבי
קולוסיאום
יש לי את כולם בעריכת אילן בן שחר.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
(איך לא חשבתי על אילן בן שחר?)tascam כתב:יש לי את כולם בעריכת אילן בן שחר....
בחצי השבוע שעבר מאז שפירסמתי את ההודעה, חרשתי עשרות, אם לא מאות רשימות שירים מאלבומי אוסף של שנות השמונים, גל חדש, דיסקו, גלאם, היי אנרג'י...
השגתי כבר כ-100 שירים, האזנתי לכולם, ועוד עשרות בדרך. חוויה מזככת, מעשירה ומהנה. כל מה שצריך ממוזיקה. השירים, חלקם בגירסאות ייחודיות, מופלאים. ולמרות זאת, אני בהחלט חוזר למוזיקה חדשה יותר, בקרוב.
אבי