הישדרגתי מסך led שארפ-32 דגם le600 ,סקירה,
ככה מ32 דגם d44 שהיתה לי,הישתדרגתי ללד שארפ 32 דגם le 600.
נתחיל מיזה שהשחורים טובים מאוד.הקונטרס גבוה (מגה קונטרס-אחד ל2000000).והצבעים של המסך ניפלאים.מדיסק מבלו ריי המסך פשוט חד כתער הצבעים חמים אבל לא יתר על המידה.וגווני הפנים מוצגים באמינות רבה.כמו כן השחור גם בחושך שחור ,מיבלי ליפול לאפור או כחול.מיבחינת זווית צפיה המסך ניכשל ובגדול,השחור הוא כחול סגול ולא יותר מיזה.בשידורי כבלים דרך כבל סקארט שמעביר אות rgb לממיר hot המסך לא מתפקד הכי טוב ניכר שמהנדסי שארפ לא השקיעו בעיבוד מיוחד לשידורי sd ,ואפשר להבחין שמעבד התמונה לא מתמודד יפה עם השידורים בארץ.איכות הסאונד טובה ולא יותר מיזה.מיבחינת חיבורים יש הכל .2 סקארט ,יציאה אופטית.קומפוננט ,קומפוזית ,חיבור למחשב,3 hdmi,כניסה לכרטיס ci לשידורים המקודדים.חיבור לאוזניות .חיבור כניסה לבית חכם ועוד..אפשר גם לקלוט את החמישה הערוצים בחינם ,אך לא ראיתי צורך לעשות זאת לכן אין לי דעה לגבי אכות הdtv.בגדול הייתי אומר שהמסך ממולץ לשידורים בהבחנה גבוהה.פחות לשידורי sd .למה קניתי שארפ הסיבה שרציתי את מסך ה32 (מוגבל במקום)הכי טוב שיש היום בארץ,נכון שמבחינת עיבוד תמונה יש הרבה יותר טובים .אבל העומק בתמונה, הצבעים ,ובכל זאת מעל 1000 נורות לד פזורות במסך.דרך בלו ריי שזה 80% מהצפיה שלי .המסך לא פחות ממדהים!!
נתחיל מיזה שהשחורים טובים מאוד.הקונטרס גבוה (מגה קונטרס-אחד ל2000000).והצבעים של המסך ניפלאים.מדיסק מבלו ריי המסך פשוט חד כתער הצבעים חמים אבל לא יתר על המידה.וגווני הפנים מוצגים באמינות רבה.כמו כן השחור גם בחושך שחור ,מיבלי ליפול לאפור או כחול.מיבחינת זווית צפיה המסך ניכשל ובגדול,השחור הוא כחול סגול ולא יותר מיזה.בשידורי כבלים דרך כבל סקארט שמעביר אות rgb לממיר hot המסך לא מתפקד הכי טוב ניכר שמהנדסי שארפ לא השקיעו בעיבוד מיוחד לשידורי sd ,ואפשר להבחין שמעבד התמונה לא מתמודד יפה עם השידורים בארץ.איכות הסאונד טובה ולא יותר מיזה.מיבחינת חיבורים יש הכל .2 סקארט ,יציאה אופטית.קומפוננט ,קומפוזית ,חיבור למחשב,3 hdmi,כניסה לכרטיס ci לשידורים המקודדים.חיבור לאוזניות .חיבור כניסה לבית חכם ועוד..אפשר גם לקלוט את החמישה הערוצים בחינם ,אך לא ראיתי צורך לעשות זאת לכן אין לי דעה לגבי אכות הdtv.בגדול הייתי אומר שהמסך ממולץ לשידורים בהבחנה גבוהה.פחות לשידורי sd .למה קניתי שארפ הסיבה שרציתי את מסך ה32 (מוגבל במקום)הכי טוב שיש היום בארץ,נכון שמבחינת עיבוד תמונה יש הרבה יותר טובים .אבל העומק בתמונה, הצבעים ,ובכל זאת מעל 1000 נורות לד פזורות במסך.דרך בלו ריי שזה 80% מהצפיה שלי .המסך לא פחות ממדהים!!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
konyo,
קודם כל תתחדש ותהנה !
עכשיו,
משהו שלא הצלחתי להבין - השחור בו טוב או לא טוב לדעתך ?
כי המשפט הזה די לא ברור :
קודם כל תתחדש ותהנה !
עכשיו,
משהו שלא הצלחתי להבין - השחור בו טוב או לא טוב לדעתך ?
כי המשפט הזה די לא ברור :
ובלי קשר, סמני פיסוק, רווחים ומעברים לשורה חדשה ואף פסקה חדשה הם ידידך, השתמש בהם..כמו כן השחור גם בחושך שחור ,מיבלי ליפול לאפור או כחול.מיבחינת זווית צפיה המסך ניכשל ובגדול,השחור הוא כחול סגול ולא יותר מיזה....
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
שילמתי 5400 .מרחק הצפיה שלי הוא 2 מטר וחצי.לגבי השחורים הם טובים רק בזמן שאתה יושב בקו ישר למסך,כלומר ברגע שאתה צופה במסך מהצדדים אז השחור הוא אפור סגול,אני יודע שזה נשמע הזוי,אבל זו האמת.יש לציין שאין הישתקפות כמו במסכים האחרים.הפאנל החדש מדגם x-gen בולע כל חדירה של אור.
לא התיעצתי וגם אני ממש לא רוצה להחזיר את המסך.קראתי מאמרים מאתרים בח"ול לגבי המסך.בסך הכל אני מאוד מרוצה מהתמונה.שארפ לא נופלת מחברות כמו סמסונג ,פיליפס,וסוני.משום מה באתר לא סוקרים את המסכים של שארפ...אל תישכח made in japan .איפה תימצא היום מסך שגם הפאנל שלו,והאלקטרוניקה שלו יוצרו והורכבו ביפן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב העיקר שתהנה.. זה מה שחשוב.
לי, מחיר של 5400 למסך 32 נשמע הזוי לגמרי..
לי, מחיר של 5400 למסך 32 נשמע הזוי לגמרי..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

SONY זה סיפור שונה בארץ.
SONY מתומחרים בארץ במחירים שלא קשורים למציאות. בשאר העולם, המצב לא כך.
תבדוק מחירים של SONY בארה"ב מול LG ו- SAMSUNG לדוגמא ותראה שהם שקולים.
לכן, למרות שיש לסוני מוצרים טובים, אני כמעט לעולם לא ממליץ עליהם בפורום.
לכן, למרות שיש לסוני מוצרים טובים, אני כמעט לעולם לא ממליץ עליהם בפורום.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
konyo,
אנחנו לא אומרים שהמסך אינו טוב בכלליות. לדעתי הוא פשוט אינו מתאים לתנאי הצפיה שלך. כלומר, 32 אינץ' זה ממש קטן למרחק צפיה של 2.5 מטרים - אין שימוש באחת מהיכולות העקריות של המסך והיא FHD או HD בכלל. בקושי ניתן להבחין (אם בכלל) בין תכני SD איכותיים (DVD מקורי לדוגמא) לבין תוכן HDR (כלומר 1280X720) במסך בגודל 32 אינץ' ממרחק הצפיה שלך ואני לא מזכיר בכלל תכני 1080.
אם היית קונה מסך 32 אינץ' ב-2.2K שקלים של סמסונג לדוגמא היית מקבל את אותה חווית צפיה בינונית. אם יש באפשרותך להחזיר את המסך ולרכוש אחד בגודל 42 אינץ' בפחות או יותר אותו המחיר (ללא תאורת LED כמובן) אזי תשדרג את חווית הצפיה שלך בצורה משמעותית ביותר.
אנחנו לא אומרים שהמסך אינו טוב בכלליות. לדעתי הוא פשוט אינו מתאים לתנאי הצפיה שלך. כלומר, 32 אינץ' זה ממש קטן למרחק צפיה של 2.5 מטרים - אין שימוש באחת מהיכולות העקריות של המסך והיא FHD או HD בכלל. בקושי ניתן להבחין (אם בכלל) בין תכני SD איכותיים (DVD מקורי לדוגמא) לבין תוכן HDR (כלומר 1280X720) במסך בגודל 32 אינץ' ממרחק הצפיה שלך ואני לא מזכיר בכלל תכני 1080.
אם היית קונה מסך 32 אינץ' ב-2.2K שקלים של סמסונג לדוגמא היית מקבל את אותה חווית צפיה בינונית. אם יש באפשרותך להחזיר את המסך ולרכוש אחד בגודל 42 אינץ' בפחות או יותר אותו המחיר (ללא תאורת LED כמובן) אזי תשדרג את חווית הצפיה שלך בצורה משמעותית ביותר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
שני מומחים בעולם הוידאו פרסמו מאמר מקצועי על הפיוניר 5090 ובין היתר רשמו שהם בקושי הבחינו בין תוכן HDR ל-FHD במסך שהוא בגודל 50 אינץ' ממרחק צפיה זהה לשלך. לעומת זאת אתה אומר שאתה מבחין בהבדל במסך בגודל 32 אינץ'.konyo כתב:אני לפחות רואה שינוי עצום מבחינת הפירוט בתמונה ,לעומת המסך הקודם d44 שהיא תומכת ברוזולוציה HD Ready ,במרחק של 2 וחצי מטר....
לידיעתך אני אישית מתקרב עד לכדי 2 מטרים בשביל צפיה בתוכן 1080 במסך בגודל 46 אינץ'.
כל מה שנותר לי להגיד לך הוא שתתחדש ותמשיך להנות מהמסך.
אני לא מסכים עם הטענה של" ממרחק 2.5 מטר לא רואים הבדל בין SD איכותי לעומת תוכן 720P", בחדר שינה שלי אני רואה ממרחק כזה ב-32" של SONY ורואים הבדל ניכר כאשר אני מעביר לערוצי ה-HD YES מתוכן SD איכותי ככל שיהיה, בייחוד NG וEUROSPORT.nils3373 כתב:konyo,
אם היית קונה מסך 32 אינץ' ב-2.2K שקלים של סמסונג לדוגמא היית מקבל את אותה חווית צפיה בינונית. אם יש באפשרותך להחזיר את המסך ולרכוש אחד בגודל 42 אינץ' בפחות או יותר אותו המחיר (ללא תאורת LED כמובן) אזי תשדרג את חווית הצפיה שלך בצורה משמעותית ביותר....
SD איכותי אני מקבל כשאני מחובר בסקארט RGB ל-DVD של פיוניר ומנגן תוכן של DVD מקורי שלא כווץ עלידי תוכנה כגון DVD SHRINKnils3373 כתב:קומפוזיט,
תגדיר או תן דוגמא מה זה תוכן SD איכותי מבחינתך. בכל מקרה אין אפשרות לצפיה בתוכן SD איכותי דרך ממיר YES או הוט....
הלד החדש של סוני 32 אינץ' עולה באירופה 900 יורו. זה בערך מה שהוא שילם על השארפ. אלה המחירים של טלוויזיות הלדjacko-il כתב:SONY זה סיפור שונה בארץ.
לכן, למרות שיש לסוני מוצרים טובים, אני כמעט לעולם לא ממליץ עליהם בפורום....