המלצה על מיקום סאב שני
שלום רב
אז ככה רכשתי סאב שני לחדר השינה שלי
סאב זה בעצם יחובר לסאב הראשון של ג'אמו
השאלה היא איפה למקם את הסאב?
מתחת למיטה ?אפשר בשכיבה?
כלומר הסאב הוא די ארוך כזה ,האם הסאונד יפגע אם הוא ישכב?
הסאב הראשון קרוב מאוד לרציפתיים הקדמיים,
אז איפה הכי מומלץ למקם אותו ?
אז ככה רכשתי סאב שני לחדר השינה שלי
סאב זה בעצם יחובר לסאב הראשון של ג'אמו
השאלה היא איפה למקם את הסאב?
מתחת למיטה ?אפשר בשכיבה?
כלומר הסאב הוא די ארוך כזה ,האם הסאונד יפגע אם הוא ישכב?
הסאב הראשון קרוב מאוד לרציפתיים הקדמיים,
אז איפה הכי מומלץ למקם אותו ?
הסאב השני שרכשת הוא מאותו הדגם של הראשון? כי אם לא זה ממש לא מומלץ.
לגבי מיקום, אין חוקים ברורים בנושא. קודם לך על מיקום "נוח", תראה איך נשמע, ותמשיך משם.
לגבי מיקום, אין חוקים ברורים בנושא. קודם לך על מיקום "נוח", תראה איך נשמע, ותמשיך משם.
אני קצת מקצין אבל - אתה לא תשתמש בשני רמקולים שונים בתור הקידמיים נכון? אז למה לרכושeitan2503 כתב:לא מאותו דגם בכלל...יש סכנה לדייליי כאילו ?או מה?...
סאב שני מדגם שונה? הוא נשמע אחרת (או לטוב או לרע) וזה לא ממש תורם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
Hazoom,
לאו דווקא, מכיוון שמדובר עת תגבור, אני חושב שזה שונה למדי משני קדמיים.
היו כמה ניסיונות שבהם דווקא ראינו ששניים שונים עשו עבודה לפעמים טובה יותר מכל אחד מהסאבים בנפרד.
לאו דווקא, מכיוון שמדובר עת תגבור, אני חושב שזה שונה למדי משני קדמיים.
היו כמה ניסיונות שבהם דווקא ראינו ששניים שונים עשו עבודה לפעמים טובה יותר מכל אחד מהסאבים בנפרד.
תיאורטית אני יכול להבין איך שני סאבים שונים יכולים להשמע דווקא נכון יותר, ליישם את זה בעולם האמיתי זה באלגן גדול, גם כשיודעים מה עושים.
בכל מקרה הסאב כבר נרכש, כל שנותר הוא לקוות
מחכה לך לא מעט התעסקות עם המיקום, החיתוך בקרוס, וכיון הפאזה, עד שתמצא את נקודת הזהב, וגם אז אולי תבחין באופי שונה מהסאבים, מקווה בשבילך שלא
שיהיה המון בהצלחה.
עופר,
אני מניח שבדוגמא שנתת התעסקו לא מעט מקצוענים והושקע לא מעט כסף על מנת להתאים סאבים שונים, תקן אותי עם אני טועה, וספר על איזה סאבים מדובר, מעבר לזה, יש יתרון בולט ברמה האקוסטית בפעולה של שני סאבים ביחד מכל מיני סיבות, אולי זה מה שנתן תחושה נכונה יותר, אפילו שהיה טוב בהרבה, כן לחבר שני סאבים זהים.
בכל מקרה הסאב כבר נרכש, כל שנותר הוא לקוות
מחכה לך לא מעט התעסקות עם המיקום, החיתוך בקרוס, וכיון הפאזה, עד שתמצא את נקודת הזהב, וגם אז אולי תבחין באופי שונה מהסאבים, מקווה בשבילך שלא
שיהיה המון בהצלחה.
עופר,
אני מניח שבדוגמא שנתת התעסקו לא מעט מקצוענים והושקע לא מעט כסף על מנת להתאים סאבים שונים, תקן אותי עם אני טועה, וספר על איזה סאבים מדובר, מעבר לזה, יש יתרון בולט ברמה האקוסטית בפעולה של שני סאבים ביחד מכל מיני סיבות, אולי זה מה שנתן תחושה נכונה יותר, אפילו שהיה טוב בהרבה, כן לחבר שני סאבים זהים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
סתם לניסוי, תחבר את שני הסאבים אחד מול השני (למשל אחד בפרונט ואחד בבאק), תכוון את האחורי לפאזה של 180 מעלות.
בסרטי מתח יש תמיד קטעים ממושכים של באס עדין או כל מני פיצוצים בדיליי או כל מני אפקטים שהדגש הוא על באס (40 עד 80 הרץ) יהיה לך שיפור עצום בשמע...
אני הרגשתי כאילו הצליל מקיף אותי ולא רק מרעיד כל מני חפצים בחדר...
* הרבה תלוי גם באקוסטיקת החדר
בסרטי מתח יש תמיד קטעים ממושכים של באס עדין או כל מני פיצוצים בדיליי או כל מני אפקטים שהדגש הוא על באס (40 עד 80 הרץ) יהיה לך שיפור עצום בשמע...
אני הרגשתי כאילו הצליל מקיף אותי ולא רק מרעיד כל מני חפצים בחדר...
* הרבה תלוי גם באקוסטיקת החדר