הזרמת תכנים ל MythTV, והזרמתם הלאה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
TomerP פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

היי,

יש לי שאלה, שאני לא בטוח שיש עליה תשובה בכלל, אבל שווה לנסות.

אני מתכנן להתנתק מ YES בבית. החלופה הנוכחית:
- סטרימר: HDX1000
- מחשב Atom קטן עם DTT + MythTV בתצורת שרת-קליינט, משמש לצפייה בטלוויזיה והקלטות במקום ה YES
- 2 מחשבי Notebook עם Live Mythbuntu דרך USB - לצפייה בטלוויזיה בחדרים השונים באופן אלחוטי
- שרת NAS מבוסס Windows Home Server עם כל התכנים

מה שרציתי להוסיף לכל העניין הוא ערוץ ב mythtv, נניח ערוץ 6 (1-5 תפוסים ל DTT), שיהיה ערוץ שמריץ תכנים מסוימים בלופ (לדוגמא, את כל תיקיית הסרטים + סדרות) - ממש כאילו הפעלתי ערוץ כלשהו ב YES. משמע, התכנים פשוט ירוצו.. לא משנה מתי התחלתי לראות.. השימוש: שיהיה ערוץ שהוא לא בחירה חופשית, סתם משהו שמריצים כדי שתהיה טלוויזיה ברקע..

אפשרי ישירות דרך mythtv? אולי תוכנה שרצה ברקע, ומזרימה לתוך ה mythtv שיודע להוציא את זה כערוץ?

אשמח לעזרה :)

חג שמח!

mythuser
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

אפשרי, אבל לא קל

שליחה #2 

לא קל = אני לא הצלחתי :-)
יש דרייבר של video loopback שבעזרתו אתה יכול לקחת כל תוכנה (למשל VLC) להקרין כל מה שאתה רוצה לתוכו וMYTH יראה את זה בתור עוד כרטיס דגימה.
אני ניסיתי את זה מזמן אבל לא הגעתי לתוצאות מספקות + מחקתי את המחשב אז אין לי קישורים.
חפש קצת בגוגל....
אני רק תוהה מה רע בערוץ 2 (או 99 ) למטרת "שיהיה משהו בטלויזיה" ?

TomerP פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: אפשרי, אבל לא קל

שליחה #3 

mythuser כתב:לא קל = אני לא הצלחתי :-)
יש דרייבר של video loopback שבעזרתו אתה יכול לקחת כל תוכנה (למשל VLC) להקרין כל מה שאתה רוצה לתוכו וMYTH יראה את זה בתור עוד כרטיס דגימה.
אני ניסיתי את זה מזמן אבל לא הגעתי לתוצאות מספקות + מחקתי את המחשב אז אין לי קישורים.
חפש קצת בגוגל....
אני רק תוהה מה רע בערוץ 2 (או 99 ) למטרת "שיהיה משהו בטלויזיה" ?
...
מתנצל, הייתי בצבא ולא יצא לי לראות את התגובה.

מה רע בערוץ 22? פשוט כי אין מה לראות שם בשעות שהם לא פריים-טיים. אני מעדיף להריץ בלופים את התיקיות סרטים שלי, מאשר להריץ את משה דץ...

תודה על התגובה, אני אחפש על Video loopback או משהו דומה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”