חייב את עצתכם שוב לוודא לגבי מרחק וסוג מסך שמתאים לי..
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפני הכל תודה לכל התגובות...למדתי המון!!!
הנה הנתונים שוב ואעשה אלימינציה סופית כי פסח מתקרב ובא לי לפנק את עצמי.....
מרחק מהקיר לראש 3 מטרים..לא אעשה התקנה קירית כי זה נראה לי פולשני מדי...
תכנים-אז ככה...בעיקר סרטי דיוידי (פיוניר 310)...מת על פיוניר אבל איזה מחיר דפקו לפלסמות שלהם....לא נורא...
מתכנן לחבר ps3...לא יודע כמה אשחק אבל רוצה לסחוט אותו למקסימום..אם כבר אז כבר לא?
אין לי כבלים ואין לי sd אולי בעתיד הרחוק אתחבר אך לא בראש מעייני כרגע...
תקציב? ובכן התחלתי מ3500 לערך והגעתי ל 6000 מעדיף פחות...
אגב חיברתי אצלי בעבודה מכשיר לסמסונג t-260 עם כבל hdmi סטנדרטי ולא נפלתי מהכיסא..(-gran turismo prologoue)היו ריצודים ופליקים כאלה שנראו דומים למשחקים האחרונים של הסוני 2...אין הבדל מהותי בין full hd לבין רזולוציה רגילה...אבל מי יודה בזה...אחרי שחיברת מכשיר והשקעת את מיטב כספך וזמנך אתה מנסה לשכנע את עצמך שאתה רואה מליון דולר אבל בלב אתה יודע שאתה לא רואה הבדל מהותי...זו דעתי...זה כמו בגדי המלך החדשים-המלך הוא עירום...או שאני מבוגר מדי...והדרישות שלי מוגזמות...
תראו חברים..ממה שהבנתי מבעלי הנסיון פה זה שעדיף כמה שיותר גדול וכמה שיותר משוכלל...ושבעלי פלסמות חיים על זמן שאול בגלל סכנת צריבה..ושלא מומלץ לראות סרטים עם פסים שחורים...ולנשום מותר?-די מלחיץ אני חייב לציין....
ובגביש נוזלי יש סכנה של פיקסלים שרופים...אלה הדגמים שהגיעו אצלי לגמר..
lg pq300 42 אינץ
lg ps 60 -50 אינץ
lg scarlet 42 אינץ
פנסוניק lcd-l42
פנסוניק "c" 42 אינץ
פנסוניק "x" 42 אינץ
פיליפס 7404
אחד מהמוכרנים הספורים ששוחחתי איתם מהחנויות המתמחות אמר לי ש ח.י. אלקטרוניקה הנחו אותו העיקר למכור ואם הלקוח צריך שירות אז שישבור את הראש עם התמיכה הטכנית..מרתיע..3 שנים אחריות
כנ"ל לגבי אלקטרה ששמעתי שהם גרועים בשרות שוב מאחד המוכרנים בחנות מתמחה..רק שנתיים אחריות...
את יורוקום אני לא מכיר באופן אישי אך יש להם 5 שנים אחריות על הסחורה שלהם-יתרון עצום!
אני רוצה מכשיר טוב חברים ולא להתבאס אחרי שאחברו לתכנים שלי..לא רוצה מכשיר ל4 שנים אלא להרבה יותר...כבר השלמתי שלא אקבל איכות של crt...
לא רוצה מכשיר משוכלל מדי שיהיה כמו לקנות "פרה בשביל כוס חלב"...רוצה את המכשיר האידיאלי בשבילי..אמרו לי גם ש 200 או 100 הרץ לא יהווה פנקציה בשבילי כי יש כאלה שמכבים את הפונקציה הזו כי לא נראית טבעית...האם סוני 3 וסרטי דיוידי ייראו טוב יותר בגביש נוזלי או פלסמה?
אני פוחד ממריחות...ומצד שני התמונה של הפלסמות שראיתי כהה מדי...
אנא עצתכם בהקדם
תודה רבה חברים
הנה הנתונים שוב ואעשה אלימינציה סופית כי פסח מתקרב ובא לי לפנק את עצמי.....
מרחק מהקיר לראש 3 מטרים..לא אעשה התקנה קירית כי זה נראה לי פולשני מדי...
תכנים-אז ככה...בעיקר סרטי דיוידי (פיוניר 310)...מת על פיוניר אבל איזה מחיר דפקו לפלסמות שלהם....לא נורא...
מתכנן לחבר ps3...לא יודע כמה אשחק אבל רוצה לסחוט אותו למקסימום..אם כבר אז כבר לא?
אין לי כבלים ואין לי sd אולי בעתיד הרחוק אתחבר אך לא בראש מעייני כרגע...
תקציב? ובכן התחלתי מ3500 לערך והגעתי ל 6000 מעדיף פחות...
אגב חיברתי אצלי בעבודה מכשיר לסמסונג t-260 עם כבל hdmi סטנדרטי ולא נפלתי מהכיסא..(-gran turismo prologoue)היו ריצודים ופליקים כאלה שנראו דומים למשחקים האחרונים של הסוני 2...אין הבדל מהותי בין full hd לבין רזולוציה רגילה...אבל מי יודה בזה...אחרי שחיברת מכשיר והשקעת את מיטב כספך וזמנך אתה מנסה לשכנע את עצמך שאתה רואה מליון דולר אבל בלב אתה יודע שאתה לא רואה הבדל מהותי...זו דעתי...זה כמו בגדי המלך החדשים-המלך הוא עירום...או שאני מבוגר מדי...והדרישות שלי מוגזמות...
תראו חברים..ממה שהבנתי מבעלי הנסיון פה זה שעדיף כמה שיותר גדול וכמה שיותר משוכלל...ושבעלי פלסמות חיים על זמן שאול בגלל סכנת צריבה..ושלא מומלץ לראות סרטים עם פסים שחורים...ולנשום מותר?-די מלחיץ אני חייב לציין....
ובגביש נוזלי יש סכנה של פיקסלים שרופים...אלה הדגמים שהגיעו אצלי לגמר..
lg pq300 42 אינץ
lg ps 60 -50 אינץ
lg scarlet 42 אינץ
פנסוניק lcd-l42
פנסוניק "c" 42 אינץ
פנסוניק "x" 42 אינץ
פיליפס 7404
אחד מהמוכרנים הספורים ששוחחתי איתם מהחנויות המתמחות אמר לי ש ח.י. אלקטרוניקה הנחו אותו העיקר למכור ואם הלקוח צריך שירות אז שישבור את הראש עם התמיכה הטכנית..מרתיע..3 שנים אחריות
כנ"ל לגבי אלקטרה ששמעתי שהם גרועים בשרות שוב מאחד המוכרנים בחנות מתמחה..רק שנתיים אחריות...
את יורוקום אני לא מכיר באופן אישי אך יש להם 5 שנים אחריות על הסחורה שלהם-יתרון עצום!
אני רוצה מכשיר טוב חברים ולא להתבאס אחרי שאחברו לתכנים שלי..לא רוצה מכשיר ל4 שנים אלא להרבה יותר...כבר השלמתי שלא אקבל איכות של crt...
לא רוצה מכשיר משוכלל מדי שיהיה כמו לקנות "פרה בשביל כוס חלב"...רוצה את המכשיר האידיאלי בשבילי..אמרו לי גם ש 200 או 100 הרץ לא יהווה פנקציה בשבילי כי יש כאלה שמכבים את הפונקציה הזו כי לא נראית טבעית...האם סוני 3 וסרטי דיוידי ייראו טוב יותר בגביש נוזלי או פלסמה?
אני פוחד ממריחות...ומצד שני התמונה של הפלסמות שראיתי כהה מדי...
אנא עצתכם בהקדם
תודה רבה חברים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
בקיצור אתה נגד כל העולם מה...?
מה הכוונה "אין לי SD"? אתה לא צופה בערוצים רגילים (גם בלי ממיר)?
בנוסף, דבריך על הפלזמה לא ממש נכונים או מבוססים. אתה חושב שמסכי LCD נקיים מבעיות? טעות!
דווקא לך, אם אתה לא צופה בשידורי HD יתאים יותר פלזמה. מצד שני למשחקים יותר מתאים LCD.
מה הכוונה "אין לי SD"? אתה לא צופה בערוצים רגילים (גם בלי ממיר)?
בנוסף, דבריך על הפלזמה לא ממש נכונים או מבוססים. אתה חושב שמסכי LCD נקיים מבעיות? טעות!
דווקא לך, אם אתה לא צופה בשידורי HD יתאים יותר פלזמה. מצד שני למשחקים יותר מתאים LCD.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

בקיצור צריך שתי טלוויזיות זה מה שאתה אומר לתכנים שאני צריך...נכון?
אני לא נגד העולם ידידי...אני בעד העולם דווקא..מאוד..רק שהבחירה שלי תהיה נבונה ונכונה..זה הכל..מסתבר שזה לא קל...
אני לא נגד העולם ידידי...אני בעד העולם דווקא..מאוד..רק שהבחירה שלי תהיה נבונה ונכונה..זה הכל..מסתבר שזה לא קל...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אני עדין לא ממש מבין את תכני הצפיה שלך.
אם אתה משחק הרבה, אז הייתי ממליץ לך על LCD. פיליפס 7404 42" נחשב לבין המומלצים מאלה שכתבת. הוא גם תומך ב FHD להבדיל משאר המסכים שרשמת (פרט ל SCARLET LG) למקרה שבעתיד תצפה בתכנים כאלה. בקיצור מסך איכותי בכל הפרמטרים.
אך העצה הכי טובה שאוכל לתת לך, זה צא לעולם הגדול (שאתה דווקא בעדו...) וראה את המסכים האלה במו עיינך. זה הקריטריון הכי חשוב להחלטה.
בהצלחה.
אם אתה משחק הרבה, אז הייתי ממליץ לך על LCD. פיליפס 7404 42" נחשב לבין המומלצים מאלה שכתבת. הוא גם תומך ב FHD להבדיל משאר המסכים שרשמת (פרט ל SCARLET LG) למקרה שבעתיד תצפה בתכנים כאלה. בקיצור מסך איכותי בכל הפרמטרים.
אך העצה הכי טובה שאוכל לתת לך, זה צא לעולם הגדול (שאתה דווקא בעדו...) וראה את המסכים האלה במו עיינך. זה הקריטריון הכי חשוב להחלטה.
בהצלחה.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

תראה שישי-כ כתב:אני עדין לא ממש מבין את תכני הצפיה שלך.
בהצלחה....
התכנים שלי דיוידי רגיל (צהוב אדום לבן),סוני 2,צהוב אדום לבן,סוני 3 hdmi,אין לי שידורי טלביזיה מתוך בחירה,וטעית כי גם ps60 היא fhd אבל לא נורא...קיצר שי מה אומר ומה אגיד הייתי בכל הרשתות האפשריות וראיתי אם רובן.
הסקרלט נראתה סבבה
הפיקיו 300 בהירה כמו שאני אוהב
פנסוניק נראתה כהה ואיכזבה אותי
פיאס 60 גדולה ועמומה
7404 נראתה בסדר
ובקיצור כולן נראו טוב איפה שהוא אבל לא מכוונות...
קשה לי להתנתק מפנסוניק ואני לא יודע מה לקחת fhd או hd רגיל?נניח בפלסמה או גביש נוזלי האם fhd ייראה דומה?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

פלסמה פחות מומלצת למשחקים, מכוון שבזמן משחק יש אזורים שהתמונה נשארת סטטית למשך זמן ואז יש חשש לצריבה. בנוסף אם אתה משחק משחקי PS3 ברזולוציה גבוהה כדאי לך לחשוב על FHD. כך תהנה מאיכות תמונה רבה יותר.
ל 7404 יש תמונה חדה ביותר, הרבה יותר מ LG - ראיתי אותם זו ליד זו, והוא מתמודד יחסית לא רע עם שידורי SD. לכן אני עדין ממליץ עליו. הוא נכנס לך בדיוק לתקציב.
שבת שלום.
ל 7404 יש תמונה חדה ביותר, הרבה יותר מ LG - ראיתי אותם זו ליד זו, והוא מתמודד יחסית לא רע עם שידורי SD. לכן אני עדין ממליץ עליו. הוא נכנס לך בדיוק לתקציב.
שבת שלום.
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
בוא נתחיל מזה שאני חובב פלזמות ידוע...כזה שמזיק פיוניר בבית.
בתור שכזה, אני יכול להמליץ לך על ה...פיליפס 7404 או אפילו עדיף 8404 בגודל 42".
למרות שמדובר ב-LCD, או גביש נוזלי כמו שאתה מתעקש לקרוא להן, מדובר במסכים פנטסטיים
המתמודדים נהדר עם כל תוכן שתתן להן, החל משידורי SD של הכבלים/לווין בעזרת מעבד תמונה
ברמה גבוהה 14 ביט וכניסות סקארט ועד HD וחיבור למחשב. כל פיצ'ר אפשרי יש להן, כולל 100 הרץ
שממש עובד יפה וכל חיבור אפשרי עלי אדמות.
בנוסף, ל-8404 אמבילייט, סטרימר פנימי לא רע, אינטרנט ועוד ועוד.
אין צריבות, אין חששות - תשמע לי, ויש לי גם 7404, אל תחשוב פעמיים.
גם המחיר שלהן בארץ הוגן מאוד יחסית למחירן באירופה.
תתחדש !
בתור שכזה, אני יכול להמליץ לך על ה...פיליפס 7404 או אפילו עדיף 8404 בגודל 42".
למרות שמדובר ב-LCD, או גביש נוזלי כמו שאתה מתעקש לקרוא להן, מדובר במסכים פנטסטיים
המתמודדים נהדר עם כל תוכן שתתן להן, החל משידורי SD של הכבלים/לווין בעזרת מעבד תמונה
ברמה גבוהה 14 ביט וכניסות סקארט ועד HD וחיבור למחשב. כל פיצ'ר אפשרי יש להן, כולל 100 הרץ
שממש עובד יפה וכל חיבור אפשרי עלי אדמות.
בנוסף, ל-8404 אמבילייט, סטרימר פנימי לא רע, אינטרנט ועוד ועוד.
אין צריבות, אין חששות - תשמע לי, ויש לי גם 7404, אל תחשוב פעמיים.
גם המחיר שלהן בארץ הוגן מאוד יחסית למחירן באירופה.
תתחדש !
YNWA
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

שי תודה שוב...שי-כ כתב:פלסמה פחות מומלצת למשחקים, מכוון שבזמן משחק יש אזורים שהתמונה נשארת סטטית למשך זמן ואז יש חשש לצריבה. בנוסף אם אתה משחק משחקי PS3 ברזולוציה גבוהה כדאי לך לחשוב על FHD. כך תהנה מאיכות תמונה רבה יותר.
שבת שלום....
מצטער על הטון שלי אני פשוט מאוכזב מרמת המוכרנים בארץ שלא יודעים להמליץ טוב...
ולענייננו..
מה עם הגודל שמתאים לי?...הייתי נעול על 42 ואז חפרו לי שאני צריך 50...(מרחק ראש-קיר 3 מטרים)בתקציב שלי היחידה שמתאימה לי זו LG-PS60 ואתה לא ממליץ לי על פלסמה..אני אראה הרבה סרטים בדיוידי רגיל ואחבר סוני 3 אבל לא היסטרי..אני מת על פנסוניק-מה דעתך על גביש נוזלי L42S10?,תוכל לבדוק לי את הנתונים מנקודת מבטך ולענות לי אם זה מתאים?
תודה שי
שי
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אני מצטרף לדעה של nadavrut.
לך על ה 7404, ואם תוכל למתוח עוד את התקציב (כ 500 ש"ח) עדיף 8404.
אני חושב ש 42" יספיק לך.
פלזמה יותר מתאימה לשידורים רגילים, אבל עדין המסכים הנ"ל של פיליפס נותנים תמונה טובה בשידורים רגילים.
אני לא מכיר את הדגם הנ"ל של פנסוניק אבל הפיליפס נחשב יותר איכותי, לפי יותר מומחים ממני.
לך על ה 7404, ואם תוכל למתוח עוד את התקציב (כ 500 ש"ח) עדיף 8404.
אני חושב ש 42" יספיק לך.
פלזמה יותר מתאימה לשידורים רגילים, אבל עדין המסכים הנ"ל של פיליפס נותנים תמונה טובה בשידורים רגילים.
אני לא מכיר את הדגם הנ"ל של פנסוניק אבל הפיליפס נחשב יותר איכותי, לפי יותר מומחים ממני.